Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 lut 2011, 22:41
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 lut 2011, 22:42
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 16 lut 2011, 22:42
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 lut 2011, 22:43
W życiu, fakt była ręka, ale Arshavin nieświadomie w nią uderzył. Nie było ruchu do piłki więc nie ma o czym mówić, wyjdź z włoskiej ligi i czepiania się każdego złego zagrania na prawdziwą europejską piłkęEnJoy's pisze:Była ręka Arshavina, prawda ? Wydaje mi się, że powinien być karny.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 lut 2011, 22:44
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 lut 2011, 22:44
Doskonali ludzie potrafili by przez 2 lata strzelić bramkę na boisku przeciwnika w fazie pucharowej LM.10 pisze: Co i tak nie zmienia faktu, że Messi jest doskonały.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 lut 2011, 22:45
Zajebiste jest przyjmowanie kryterium, które jest wygodne przy tego typu ocenieKajoFC pisze:Doskonali ludzie potrafili by przez 2 lata strzelić bramkę na boisku przeciwnika w fazie pucharowej LM.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 16 lut 2011, 22:45
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 lut 2011, 22:47
Po prostu zastanawia mnie ta anomalia że odkąd Pep przyszedł Barcelona nie wygrała meczu na terenie rywala w fazie pucharowej a ich największa gwiazda nie strzeliła bramki nawet.EnJoy's pisze:Zajebiste jest przyjmowanie kryterium, które jest wygodne przy tego typu ocenieKajoFC pisze:Doskonali ludzie potrafili by przez 2 lata strzelić bramkę na boisku przeciwnika w fazie pucharowej LM..
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 lut 2011, 22:49
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 lut 2011, 22:49
Ja tylko apeluję o względny obiektywizm i ewentualne rozpatrzenie wszystkich kryteriów przy ocenie przydatności, poziomu zaawansowania piłkarza, a nie taki trochę napinkowy argument to, że nie wygrali w PO na wyjeździe i Messi nic nie strzeli to znaczy, że jest do niczego.KajoFC pisze:Po prostu zastanawia mnie ta anomalia że odkąd Pep przyszedł Barcelona nie wygrała meczu na terenie rywala w fazie pucharowej a ich największa gwiazda nie strzeliła bramki nawet.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 lut 2011, 22:50
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 16 lut 2011, 22:51
ja rowniezczeher pisze:mam nadzieje ze bedzie to barcelonasigane pepe pisze:wielka szkoda ze jedna z tych fantastycznych druzyn odpadnie
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 lut 2011, 22:54
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 16 lut 2011, 22:55
Mikkel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio