Liverpool (zbiorczy) - Strona 49

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 26 maja 2005, 11:51

Kto się spodziewał takiego wyniku? Ja! :P Wiedziałam, że będą karne i remis... :D Brawa dla Dudka i Gerrarda, Carraghera, Cisse oraz Beniteza. Gdyby nie oni, LFC dzisiaj by było na kacu, ale jako przegrani... ;)

PS SkySports dało Dudkowi notę '10'. :D

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 26 maja 2005, 12:09

mi sie jak juz byl wynik 3-0 nie chcialo ogladac i wylaczylem telewizor ale po przerwie uslyszalem ze liverpool strzela i ponownie wlaczylem telewizor i ogladnelem mecz do konca

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 maja 2005, 12:12

Śniło mi się, że będą karne. Jednak po pierwszej połowie powiedziałem sobie, że bohaterem tego meczu zostanie nie kto inny jak ...Rafa Benitez. Obrał dobrą taktykę, do tego śiwtnie zagrali piłkarze. Wiadomo trochę szczęścia się przydało. Koniec pierwszej połowy 3:0. Powiedziałem sobie: Liverpool strzeli 3 bramki. Były to może kontrowersyjne słowa puszczone na wiatr, ale sprawdziło się, choć nigdy nie byłem dobrym prorokiem. Cieszę się bardfzo ze zwycięstwa Liverpoolu, a jecszcze bardziej z Dudka!

P.S. Witam wszystkich po małej przerwie! :wink:

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 26 maja 2005, 12:13

no ja nie wiem czy tak myslales ze strzela 3 bramki chyba raczej nie

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 26 maja 2005, 12:46

Wspaniały mecz! Troche mnie to nerwow kosztowalo, ale warto czekac by obejrzec tryiumfujacy Liverpool. Mecz zaczął sie fatalnie, Milan strzelil gola przejal inicjatywe na boisku i potem Crespo dolozyl jeszcze dwa :? W sumie to czulam sie zupelnie jak kibice LFC na stadionie, zupelna cisza, jak zahipnotyzwana patrzylam w telweizor, a do tego jeszcze moaj rodzina, ktora uwazala, ze juz po meczu. Ale po przerwie The Reds wychodza na murawe jak nowonarodzeni! Piekne trzy gole, karne, YNWA na stadionie, szaliki w gorze, te wszystkie angielskie "Banners to Istanbul" i Gerrard wznoszacy puchar LM. Dla takich chwil wierzcie mi naprawde warto przeczekac okres slabszej gry swoich ulubiencow, bo wtedy satyswakcja jest o wiele wieksza!

Liverpool po 21 latach poworaca na tron!

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 26 maja 2005, 12:50

Dudek do United!!!!!

POZDRO!!!!!!

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 26 maja 2005, 14:10

Brawo Dudek żaden inny bramkarz by nie obronił dobitki Schevczenka ... Brawo Liverpool że to jest wasz 5 tytuł to zabieracie puchar na zawsze do Liverpoolu . Kiedy wreszcie Polski klub coś wygra :( :cry: :cry:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 26 maja 2005, 14:50

Mnie ten mecz bardzo przypominał finał z Camp Nou- United-Bayern. Też emocje do końca i nie pewność. Tylko,że w tym meczu Milan miał świetną pierwszą a L'pool drugą połowe gry. Natomiast wtedy zarówno Bayern jak i Manchester grali znakomicie i obie drużyny zasługiwały na zwycięstwo.

POZDRO!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 26 maja 2005, 15:14

Jurek Dudek Jurek!!!

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 26 maja 2005, 15:40

A ciekawe co teraz na to wszystko powie OWEN. przeszedł do realu po to by zdobywać puchary, a tu go ominął triumf w LM.
I dobrze mu tak :twisted: :twisted: :twisted:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 maja 2005, 16:35

Wracam do pisania postow po dluzszej przerwie. :) Bardzo mi milo.

Jezeli chodzi o mecz to stał on na bardzo wysokim poziomie. Od dawna nie ogladalem tak pieknego spotkania, choc pierwsza polowa nie zapowiadala emocji. Przepiekny i bardzo emocjonujacy mecz. Oby takich bylo wiecej!!!

Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 26 maja 2005, 16:54

Ja nie wiem po co on odchodzil ale to jego wola chcial zdobywac puchary to ma gra w Realu co od dwoch lat nic nie zdobyl a wiedzial ze w LFc zmienia sie wszystko i powinno byc lepiej I BEDZIE :D

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 maja 2005, 17:04

Owen - jak wielu pilkarzy dal sie zauroczyc Realowi. Gonil za sukcesem,a sukces mu uciekl. Powinien zostac w LFC, za bardzo chcial wygryywacm czasami trzeba umiec przegrac...

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 26 maja 2005, 18:03

Gratulacje dla najepszej druzyny w Europie, za wielki sukces osiagniety przez pilkarzy liverpoolu, sklada snake.

ps. oby mogli wystapic w przyszlym sezonie w Champions. :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 maja 2005, 22:46

snake pisze:Gratulacje dla najepszej druzyny w Europie, za wielki sukces osiagniety przez pilkarzy liverpoolu, sklada snake.

ps. oby mogli wystapic w przyszlym sezonie w Champions. :)
Dla zwycięzcy Ligi Mistrzów ad.2005 ale nie dla najlepszej drużyny w Europie.
Teraz ciekaw jestem czy jednak będą mogli zagrać w następnym sezonie w LM. Jak narazie więcej wskazuje na to, że jednak nie :? Z jednej strony powinny mieć szansę na obronę tytułu i to jest chyba logiczne ale swoją grą w Anglii na występy w LM nie zasłużyli. Patrząc jednak na Everton to nie jest drużyna na miarę LM :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”