o.O pan z bojówek Barcelony?rkoeman pisze:w sobote, o ile bedziesz w champie, zapytam cie o te reklamy laysa i kilka innych tekstow. licze na ciebie i pilota
bo juz mnie przestaly bawic napinki dzieci w necie. czas pogadac w swiecie rzeczywistym

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 cze 2007, 22:04
o.O pan z bojówek Barcelony?rkoeman pisze:w sobote, o ile bedziesz w champie, zapytam cie o te reklamy laysa i kilka innych tekstow. licze na ciebie i pilota
bo juz mnie przestaly bawic napinki dzieci w necie. czas pogadac w swiecie rzeczywistym
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 cze 2007, 23:17
znaczy co, mam się bac ? podejdziesz do mnie, zasłonisz mi oczy od tyłu i postraszysz ?rkoeman pisze:bo juz mnie przestaly bawic napinki dzieci w necie. czas pogadac w swiecie rzeczywistym
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 cze 2007, 23:20
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 cze 2007, 23:28
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 cze 2007, 23:38
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 cze 2007, 23:40
Jeszcze nie.peepe pisze:Tak przy okazji- Baptista bedzie liczony jako gracz z UE, ma juz paszport hiszpanski?
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 cze 2007, 23:46
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 cze 2007, 0:10
nie zwyklem bic dzieci. ale bedzie mnie cieszylo ze jak sie odezwe to on zrobi sie czerwony i nic nie powieToudinho pisze:Bedziecie się bićrkoeman pisze:bo juz mnie przestaly bawic napinki dzieci w necie. czas pogadac w swiecie rzeczywistym![]()
![]()
![]()
Diogo sprzedany...Heinze głowny cel...Ribery w Monachium, bedzie się działo w tym okienku jeszcze.
Beckhs kontuzjowny być moze nie zagra z Saragosa co było by wielkim osłabieniem, bo to gracz który odziwno był motorem, i asystował praktycznie co mecz.
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 08 cze 2007, 13:12
wymiękłem teraznie zwyklem bic dzieci. ale bedzie mnie cieszylo ze jak sie odezwe to on zrobi sie czerwony i nic nie powie
Mundialito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 cze 2007, 16:29
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 cze 2007, 16:45
a o co spytasz ?rkoeman pisze:czekam tylko co bonso powie na zywo.
co, gdzie, jak ? kiedy miałem coś mowic, o co Ci chodzi ? Jeśli jutro będe w champie to pytaj o co chcesz, nie mam w zwyczaju nie odpowiadać na pytania, jak równiez nie mam w zwyczaju mowic, kiedy nie mam nic do powiedzenia.rkoeman pisze:bo nie przypominam sobie by mowil cokolwiek

Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 cze 2007, 17:03
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 cze 2007, 17:05
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 cze 2007, 17:08
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 cze 2007, 17:23
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin