Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 481

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 cze 2007, 22:04

rkoeman pisze:w sobote, o ile bedziesz w champie, zapytam cie o te reklamy laysa i kilka innych tekstow. licze na ciebie i pilota :]

bo juz mnie przestaly bawic napinki dzieci w necie. czas pogadac w swiecie rzeczywistym
o.O pan z bojówek Barcelony?

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 cze 2007, 23:17

rkoeman pisze:bo juz mnie przestaly bawic napinki dzieci w necie. czas pogadac w swiecie rzeczywistym
znaczy co, mam się bac ? podejdziesz do mnie, zasłonisz mi oczy od tyłu i postraszysz ?
Nie, to ja nie przyjde na mecz, mama mi się każe uczyć.

Ogólnie nie rozumiem transferów Realu ostatnio. Najpierw odszedł Woodgate, który po powrocie by sie sprawdził o czym jestem przekonany. Przyszedł Metzelder, który jest drewniany. Odszedl Carlos, to akurat zrozumiałe, bo On akurat nie jest jak wino, i czym starszy tym słabszy. Teraz Diogo, który rozgrywał w Saragossie naprawde świetne mecze. Do tego przegrana walka o Ribery'ego. Nie wspominam już o Beckhamie, który gral beznadziejnie, podpisał emerytalny kontrakt i gra jak za najlepszych lat.
Robben ? W sumie jest to piłkarz bardzo dobry, ale jesli siedzi na lawie w Chelsea, to dlaczego u nas ma grac ? Chociaz kto to tam wie, moze i byłby udany. Wiadomo jest, ze skrzydłowy jest niezbedny. Robben to nie jest najgorszy pomsył, ale ja oczywiście wolałbym Joaquina :P :P. A moze ten Nasri to nie głupi pomysł ? Młody, bo młody, ale gra świetnie i to nie tylko w lidze, ale i w reprezentacji. Tylko czy Marsylia puście 2 najlepszych piłkarzy w jednym oknie transferowym....zobaczymy, na razie trzeba wygrać ligę :] Z Beckhamem, czy bez, ale trzeba.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 cze 2007, 23:20

Pamietac tez trzeba, ze Robben jest jednym z tych pilkarzy, ktorych bardzo czesto bardzo dlugo trapia kontuzje. Dla mnie jesli Reyes sie nie sprawdza/sprawdzil to tym bardziej Arjen nie da w Madrycie rady

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 cze 2007, 23:28

No własnie. Dlatego jeśli kupią Robbena i zapłacą za niego wiecej niz 10mln € to....się będe śmiał :] Ostatnio nie gra prawie wcale, albo gra słabo, jest często nękany kontuzjami...ma potencjał, ale na chwile obecną, jego cena nie powinna przekraczać 10mln...ale znając Real, zapłacą za niego 20-25 :/

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 cze 2007, 23:38

Jeszcze ewentualnie w gre wchodzi jakis transfer z Ameryki Poludniowej, ale to ostatnio totalny hardcore w przypadku Realu wiec chyba poszukiwanie wzmocnien ograniczy sie do Europy. Tak przy okazji- Baptista bedzie liczony jako gracz z UE, ma juz paszport hiszpanski?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 cze 2007, 23:40

peepe pisze:Tak przy okazji- Baptista bedzie liczony jako gracz z UE, ma juz paszport hiszpanski?
Jeszcze nie.

Jak obecnie ma się sprawa z Reyesem? W Arsenalu go nie chcą, on do powrotu też jakoś nie kwapi. Był łączony z Atletico, był łączony z Sevillą ale jakoś nic z tego nie wynikło... a może jednak zostanie w Realu? Skrzydłowy by Wam się przydał, a przecież Reyes zaliczą się do tych z wyższej półki :wink:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 07 cze 2007, 23:46

Reyes w Madrycie zostałby chyba na kolejny sezon, mysle ze podpisaliby z nim kontrakt gdyby nie dosc wysoka cena jaka wola za niego Arsenal. Jak na chwile obecna Reyes jest wart polowe kwoty uzgodnionej przy wypozyczeniu...

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 cze 2007, 0:10

Toudinho pisze:
rkoeman pisze:bo juz mnie przestaly bawic napinki dzieci w necie. czas pogadac w swiecie rzeczywistym
Bedziecie się bić :?: :lol: :wink:

Diogo sprzedany...Heinze głowny cel...Ribery w Monachium, bedzie się działo w tym okienku jeszcze.

Beckhs kontuzjowny być moze nie zagra z Saragosa co było by wielkim osłabieniem, bo to gracz który odziwno był motorem, i asystował praktycznie co mecz.
nie zwyklem bic dzieci. ale bedzie mnie cieszylo ze jak sie odezwe to on zrobi sie czerwony i nic nie powie

ogolnie akcja z chelsea dobra. sami robia dokladnie tak samo namawiajac danego pilkarza do buntu a teraz placza. smiech na sali jak dla mnie. choc robben ponoc przedluzyl kontrakt i raczej zostanie.

Awatar użytkownika
Mundialito
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 08 cze 2007, 13:12

rkoeman
nie zwyklem bic dzieci. ale bedzie mnie cieszylo ze jak sie odezwe to on zrobi sie czerwony i nic nie powie
wymiękłem teraz :lol: post roku. Oj Bonso, będziesz miał kłopoty :D nie z rkoemanem takie numery.

A tak na poważnie to chill out Panowie, zero ciśnień. Już jutro emocje sportowe i może się wszystko wyjaśni kto mistrzem. Pzdr i w miejsce napinki luzować się, luzować, ot przy piwku..........albo siedmiu (na przykład :wink:)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 cze 2007, 16:29

ja jestem wyluzowany. czekam tylko co bonso powie na zywo. o ile bedzie. bo nie przypominam sobie by mowil cokolwiek wiec sie postanowilem posmiac

btw - co z becksem? czytam ze ma jakies problemy z kostka i jego wystep stoi pod duzym znakiem zapytania. ile w tym prawdy a ile sciemy?

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 cze 2007, 16:45

rkoeman pisze:czekam tylko co bonso powie na zywo.
a o co spytasz ?
rkoeman pisze:bo nie przypominam sobie by mowil cokolwiek
co, gdzie, jak ? kiedy miałem coś mowic, o co Ci chodzi ? Jeśli jutro będe w champie to pytaj o co chcesz, nie mam w zwyczaju nie odpowiadać na pytania, jak równiez nie mam w zwyczaju mowic, kiedy nie mam nic do powiedzenia.

becks wrócił z kontuzja kostki, ale lekarze mowia ze da rade sie wykurowac, ile w tym gry przed Saragossą - nie wiem.
Od przyszłego sezonu BWIN na koszulkach Realu. Ponoć prawda i potwierdzone... Koszulka wiec pewnie bedzie podobna do tej Milanu :/ Cóż, miałem kupić więc kupie, czy z BWIN, czy z BenQ :]

ObrazekObrazekObrazek

jeśli takie, to mi sie nawet podobają...chociaż domowa powinna być cała biała :/

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 cze 2007, 17:03

bedziesz przemawial do tlumow mowiac o chipsach i laysach. dostaniesz prawo glosu :lol:

jako ze nie przepadam z kolorem bialym to przynam ze nawet calkiem fajne te nowe koszulki realu. zawyczaj sa straszliwie mdle i nudne a teraz w koncu jest cos nowego

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 cze 2007, 17:05

o co Ci chodzi z tymi chipsami :lol: ? no bez kitu :lol: bo z tego co pamiętam napisałem tylko o tym, ze Dinho występował w reklamie :lol2: obraziłeś się ? :| nie chciałem Cie urazić

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 cze 2007, 17:08

Dobra panowie, panie itd. Mysle, ze to nie jest najodpowiedniejsze miejsce do dyskusji na temat wplywu wiosennego twarozku na problemu brazylijskiego supergwiazdora. Proponuje rozwiazac ten problem podczas jutrzejszego spotkania przy piwie i Laysach o smaku wiosennego twarozku (o ile Bonso nie zarumieni sie na smierc rozmawiajac z rkoemanem).

A co do koszulek to trzeba zobaczyc na czlowieku, bo tak po samych zdjeciach to wiele powiedziec nie mozna. Chociaz na pierwszy rzut oka to te z obencego sezonu chyba bardziej mi sie podobaja.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 cze 2007, 17:23

Adidas robi średnie stroje, choć osobiście te mi się podobają. Troche kanciate, ale moze na modelu ( Beckhs) beda lepiej wygladac :wink: :lol: .

A oto pełna lista powołanych piłkarzy:
Bramkarze: Casillas, Diego López, Adán.
Obrońcy: Ramos, Cicinho, Cannavaro, Helguera, Marcelo, Roberto Carlos, Torres.
Pomocnicy: Guti, Gago, Diarra, Robinho, Beckham, Emerson, Reyes.
Napastnicy: Raúl, Higuaín, van Nistelrooy.

Brak Cassano bo ma podobno jakiś uraz, nie poleciał Salgado i Pavón wiec dla tych panów to prawdopodobnie koniec przygody Bloncos

Co ważne Becks poleci a jest w sztosie wiec bedzie pewnie asystyował oby nie jedno krotnie :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”