Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 03 lis 2008, 17:59
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: StryQ » 03 lis 2008, 20:48
StryQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 03 lis 2008, 22:09
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 03 lis 2008, 22:40
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieira4 » 04 lis 2008, 14:52
vieira4
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 05 lis 2008, 1:39
Z tego co czytalem tam na forum, to za jakis czas w ogole nie bedzie mozna tego robic i ponoc SiS chce sie z tego kompletnie wycofac i zachecic graczy do uzywania jedynie suwaczkow.W wersji full prawdopodobnie bedzie tak jak w demie...Pepe mnie w dzialaniu gry dobija dlugie oczekiwanie na widok boiska - niewazne czy to 3D czy 2D - w 2008 to byl moment ,a tu dluzsza chwila...mam nadzieje,ze to wina dema.vieira4 pisze:Peepe- według tego co czytałem na cmrev ruszanie strzałeczkami w tej wersji nie będzie możliwe. Poczekam do fulla..
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 05 lis 2008, 12:02
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 05 lis 2008, 13:23
Samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dante. » 05 lis 2008, 22:55
Dante.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 06 lis 2008, 8:04
No w takim wydaniu to kontaktu z prasa nie bylo jeszcze,a i konferencji nie bylo w ogole w poprzednich czesciach,tylko pojedyncze pytania zadawane przez dziennikarzy - nalezy to rozgraniczac kolegoDante. pisze:Ten tryb 3d jakoś nie przypadł mi do gustu. Nazwałbym tą całą animację 'zamuloną' . Raczej zostanę przy zwykłych kuleczkach. Na pozytyw w tej grze na pewno konferencje prasowe. Podoba mi się to, że pytania są bardziej zróżnicowane aniżeli miało to miejsce w poprzednich wersjach. Martwi mnie tylko brak pamięci RAM, co zapewne złoży się na niezbyt płynną rozgrywkę. A to zniechęca, uwierzcieTakże podpowiedzi asystenta podczas meczu na duży plus
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 06 lis 2008, 16:24
Angelo18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dante. » 06 lis 2008, 17:46
Oczywiście, pamiętam, że w poprzednich wydaniach nie było konferencji prasowych, tylko pojedyncze pytania. Po prostu nie uwzględniłem tego dokładnie w moim pościeSamael pisze:No w takim wydaniu to kontaktu z prasa nie bylo jeszcze,a i konferencji nie bylo w ogole w poprzednich czesciach,tylko pojedyncze pytania zadawane przez dziennikarzy - nalezy to rozgraniczac kolegoDante. pisze:Ten tryb 3d jakoś nie przypadł mi do gustu. Nazwałbym tą całą animację 'zamuloną' . Raczej zostanę przy zwykłych kuleczkach. Na pozytyw w tej grze na pewno konferencje prasowe. Podoba mi się to, że pytania są bardziej zróżnicowane aniżeli miało to miejsce w poprzednich wersjach. Martwi mnie tylko brak pamięci RAM, co zapewne złoży się na niezbyt płynną rozgrywkę. A to zniechęca, uwierzcieTakże podpowiedzi asystenta podczas meczu na duży plus
Konferencje sa absolutnym novum i bardzo mnie cieszy ten dodatek
Dante.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 lis 2008, 3:04
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 15 lis 2008, 11:19
Ja tam lece do kraju 23,wiec sobie nabede wersje polskojezycznaTHEMANIEK pisze:A ja zyjac w Anglii zamowilem juz fma i myslalem ze zagram w dniu premiery a tu lipamoze dzis przyjdzie kurier ;D. Juz sie doczekac nie moge ^^ oj moja praca ucierpi na tym
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 lis 2008, 16:15
THEMANIEK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio