Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 20 wrz 2007, 12:59
Bruno Banani
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 wrz 2007, 13:05
Co ma być i w czym? Co ma dymisja Jose wspólnego z Barceloną? Nic.Bruno Banani pisze:I jeszcze ta dymisja Jose, cos w tym musi byc.
Zarząd nie darzy Ryjka zaufaniemBruno Banani pisze:A zarzad nie darzy już takim zaufaniem Ryjka jak kiedys.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 20 wrz 2007, 13:08
Bruno Banani

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 20 wrz 2007, 15:48
peepe pisze:Nurni Flowenol gdzie to wyczytales? jest tam moze mowa o tym ze koniec tego porytego sporu o prawa telewizyjne w Hiszpanii? Bo przeklada sie on na kraje azjatyckie i na wielu przez to Polakow
Wink
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 wrz 2007, 22:33

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 21 wrz 2007, 13:16
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 wrz 2007, 20:21
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 wrz 2007, 0:44
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2007, 1:49
Czy Henry się przełamał to dopiero zobaczymy bo jego bramka ze środowego spotkania to bardziej efekt złego strzału Gio aniżeli zasługa Francuza, ale niech będzie. Niby gol to gol, ale ja liczyłem bardziej na to, że Henry strzeli gola korzystając ze swoich olbrzymich umiejętności. Dostawienie nogi to delikatnie mówiąc jeszcze nie to, ale przyjmijmy, że od czegoś trzeba zacząćJarzinho pisze:Henry sie przełamał, wiec jakas tam nadzieja jest, jeszcze Ronaldinho zacznie grac dobrze i moze Deco ustabilizuje forme i bedzie naprawde dobrze.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2007, 1:55
Ja widziałem tylko obszerny skrót. Ronaldinho rzucił kilka fajnych piłek. Nie wiem czego aż tak bardzo go krytykujecie.Mentor pisze:O Ronaldinho to nawet nie chce mi się pisać.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2007, 2:06
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 22 wrz 2007, 11:34
Valdes - Zambrotta, Milito, Marquez, Abidal - Yaya, Xavi, Deco - Messi, Henry, DinhoOto pełna lista powołanych:
Valdés, Jorquera, Henry, Xavi, Ronaldinho, Zambrotta, Iniesta, Abidal, Oleguer, Márquez, Deco, Touré Yayá, Thuram, Sylvinho, Milito, Messi, Gudjohnsen, Giovani y Bojan.
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 22 wrz 2007, 12:01
jasne, jasne.zawsze to wredne przygotowanie do sezonuBask pisze:Ciekaw jestem czy to czasem nie jest znów złe przygotowanie do sezonu
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 22 wrz 2007, 12:15
Nie wyskakuj mi z tą cienką ironią. Giuly sam o tym mówił w wywiadach.vakabayashi pisze:asne, jasne.zawsze to wredne przygotowanie do sezonu Rolling Eyes
Hala Sportvakabayashi pisze:chlopak za dużo imprezuje o czym pisze dziś prasa katalońska (i blogerzy Sport.es)staje sie powoli nowym Ronadlo lub Adriano w kwestii imprez i stosunku do treningów
przed meczem z Ossasuna sobie niezle poszalał po klubach. a jak to wpływa na forme piłkarza wystarczyło popatrzyć jak 'cudnie' grał Ronaldo w ostatnich miesiącach w madrycie
Może jak go kibice dziś wygwiżdżą po raz kolejny to sam odejdzie do Milanu i Barcelona nie będzie miała kłopotów z Party Ronnim.
Nieprzeciętny to jest każdy piłkarz występujący w pierwszym składzie Realu lub Barcelony. Hala Robinho > Ronaldinhovakabayashi pisze:brazylijczyk, a szkoda bo piłkarz z niego nieprzeciętny
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2007, 12:31
Dziwnym trafem reszta jest przygotowana odpowiednio. Ciekawe. Może dla Dinho trzeba zbudować oddzielny ośrodek treningowy i zatrudnić indywidualnych trenerów?Bask pisze:Ciekaw jestem czy to czasem nie jest znów złe przygotowanie do sezonu.
Nie wiem dlaczego nie wieszBask pisze:Francuz na razie gra fatalnie i nie wiem czemu ma cały czas "dostawać" 90 minut od Ryjka.
A potem Bask 'tęga rozkmina' będzie mógł dalej pisać farmazonyBask pisze:Choć Ryj "miękkie jajo" na to nie pozwoli i "gwiazdeczka" dalej będzie grać
Również tak obstawiam.Bask pisze:Valdes - Zambrotta, Milito, Marquez, Abidal - Yaya, Xavi, Deco - Messi, Henry, Dinho
Ja mam taką teorię, że redaktor, który wymyślał tamten tytuł oglądał mecz Barcelony, ale komentarz był z jakiegoś innego spotkania bo ja tam gwizdów za bardzo nie słyszałem, ale mniejsza o to.Bask pisze:P.S. Ciekawe czy znów wygwiżdżą Ronaldinho
Kto tak pisze? Obstawiam, że Sport oraz w oparciu o nich nasza cudowna GWvakabayashi pisze:chlopak za dużo imprezuje o czym pisze dziś prasa katalońska (i blogerzy Sport.es)staje sie powoli nowym Ronadlo lub Adriano w kwestii imprez i stosunku do treningów
przed meczem z Ossasuna sobie niezle poszalał po klubach...
Bask pisze:Party Ronnim
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio