Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 482

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2010, 23:13

MGiggs pisze:Odnosnie City- Tevez,Silva byli zajebisci
z oczywistych względów meczu nie widziałem, ale .. Silva po słabym początku sezonu od kilku ładnych spotkań wymiata aż miło, już z Arsenalem (0:3) miał ze 3 okazje, w tym dwie po których Fabian ratował nam dupę (dziś nam wygrał mecz !!). Widać, że postura mu specjalnie nie przeszkadza w Premier League.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 lis 2010, 23:16

Tevez i Silva zagrali zenade drogi Fieldy,Tevez poza wolnym niewidoczny z Silva nie wiedział co ma robic z piłką na boisku, dodatkowo robil głupie faule.
Bardzo starał sie Yaya, swietnie gra De jong, jednak to co zagrała ta 2 z przodu było doslownie zenadą.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2010, 23:20

to czemu piszesz, że zajebiści :lol: meczu nie widziłem, wiec nie wiem i się sugeruję tym co ty piszesz, ciężko było to wyczuć.
Wcześniej Silva grał świetnie, ale pewnie wiesz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 lis 2010, 23:24

Wiesz Fieldy, kto oglądal ten wie :wink: .Bardzo lubie Teveza ale sie facet spalil dzisaj zupelnie,zagral wielkie g... Silva bardziej ruchliwy ale tez zagral slabiutenko. To że ostatnio grał swietnie wiem,jednak dzisaj w takim meczu walki nie bylo go widac.

Lewan90
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 10 lis 2010, 23:53

Mówcie co chcecie, ale para Rio-Vidic dzisiaj bezbłędna. Oby to był dobry prognostyk na resztę sezonu. Piekielnie się bałem meczu, myślałem że City ma możliwości do zmiażdżenia naszej defensywy, okazało się coś zgoła innego. Wynik cieszy, tragedii nie ma, ale z przebiegu meczu minimalny niedosyt jest. A Tevez się tylko wyróżnił strzałem z wolnego, tyle go widziano. I czy mi się wydaje, czy Carrick powoli wraca do dawnej dyspozycji?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 lis 2010, 0:10

Mnie tylko dziwi dlaczego Mancini po raz n-ty uskutecznia taktykę z jednym wysuniętym Tevezem, jak ma jeszcze na ławie dobrych kilku napastników, szczególnie Adebayora.
Mecz dla postronnego widza (mnie) nudny, przełączałem sobie na siatkówkę, żeby się ożywić co nieco. City średnie, United dobrze w drugiej połowie, ale jak dla mnie żadna z ekip nie zasłużyła na zwycięstwo, więc remis jest dobrym rezultatem.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lis 2010, 14:43

No prosze,Villa bez połowy graczy lini pomocy oraz środka a jak dobrze z nami grają.Niesamowice walczą, grają swoja prosta pilke i liczą że jakos wpadnie.My gramy kiszke, Nani bardzo slabo,berba bardzo slabo i nie ma kto grac w ofensywie.Srodek pomocy w ofensywie nic nie gra.Trzeba pochwalic jedynie środek obrony.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 lis 2010, 14:49

Przyznam szczerze, że gospodarze zaimponowali mi. Tak jak MGiggs pisze, grają prostą piłkę, a przeważają. Fantastyczną okazję miał Berba, ale spieprzył koncertowo. Gorzej chyba nie dało się tego wykończyć. Na razie remis, ale szczerze powiem, że nie widzę innej opcji jak zwycięstwo AV. Trzy punkty do Manchesteru? Jak taki będzie scenariusz po ostatnim gwizdku, to nazwę gospodarzy frajerami. Brakuje im jednego - gwoździa do diabelskiej trumny. Villa zasługuje na pkt.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 13 lis 2010, 15:16

Can you belive that :?: Najpierw poprzeczka teraz słupek mamy takiego farta że aż dupa boli ....

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lis 2010, 15:21

ale z wami jadą,
mężczyźni vs dzieci :lol: tylko, że dzieci (Hogg, Albrighton, Bannan) grają dziś mężczyzn.
Najpierw Alrighton miał znakomitą okazję, potem poprzeczka, słupek, i teraz karny. Jak to Villa zmarnuje to rzeczywiście będzie frajerstwo.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lis 2010, 15:26

2-0 :afro:

wynik jak najbardziej sprawiedliwy.To co grają niektorzy dzisaj....nie znam nawet słowa by to określic

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lis 2010, 15:30

Macheda już kiedyś strzelił Aston Villi, nie ? :lol: Mam nadzieję, ze dziś wynik się nie powtórzy, bo gospodarze zasługują na komplet punktów. Fajny mecz się zrobił w 2 połowie.

5 minut do końca, United wyrównali. Ciekawe czy młody gracze Villi będą w stanie utrzymać remis.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lis 2010, 15:34

Ładna bramka. Dla Wesa chyba SKY zrobi specialna skale poniżej zera. Coz nawala środek pomocy, zero energi w naszej grze.... niech tylko Ferguson coś powie o mocnym skladzie.Z Taka kadra Fletcher za miesiac będzie umierał na boisku, choć juz umiera....

2-2 :rotfl:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 lis 2010, 15:50

Mówiłem, że nam bardziej niż jakiegoś pseudo plejmejkera to trzeba pomocnika zapierdzieljacego od bramki do bramki, który mógłby odciążyć Fletcha. Aston Villa nie miał w środku wybitnych graczy, ale potrafiła nas zabiegać i dzięki temu mieli wiele świetnych okazji. Chciałbym wierzyć, że to wina wirusa, ale to marne wytłumaczenie.

Aston Villa była przez 3/4 meczu zdecydowanie lepsza. My w końcówce pokazaliśmy charakter i za to ten klub się ceni. Ale z taką grą nie ma co marzyć o majstru.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 13 lis 2010, 15:59

Trzeba przyznac, ze pokazaliscie charakter, chociaz na remis wedlug mnie nie zaslugiwaliscie.

Złota piłka dla Berby! Uwielbiam goscia.

P.S. Co sie dzieje z Andersonem? Kontuzjowany cały czas czy jak?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”