Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 484

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lis 2010, 17:24

Antolin Alcaraz dostał czerwo za drugą żółtą, a w kolejnej akcji za ostry faul wyleciał Rodallega. Jak wygląda mecz w drugiej połowie ? będzie pogrom ?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lis 2010, 17:25

Jak został przywitany Rooney :?:

Lennon
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lennon » 20 lis 2010, 17:29

2 czerwone dla Wigan. Na pewno coś Manchester dołoży ;) Dołączam się do pytania Jarzinho.

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 20 lis 2010, 17:55

Jesli chodzi o Rooneya, część kibiców na niego gwizdała, ale większa część stanęła za nim ;)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 lis 2010, 18:01

Niesamowite, że grając taką padakę w tym sezonie, tyle razy frajerząc się mamy tyle samo punktów co lider :lol: O meczu nie ma co pisać, odbył się 3 pkt nasze i to by było na tyle :lol:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 lis 2010, 19:03

Prztyczek w nos dla tych, którzy pisali, że sezon jest stracony. Dogoniliśmy Chelsea i z tego trzeba się cieszyć. Więcej pozytywów nie widzę, bo faktycznie ciężko jakoś nas przesadnie chwalić za dzisiejszy mecz. Graliśmy ze słabym rywalem, w dodatku przez długi czas mając przewagę 2 zawodników. Powinno być więcej niż 2-0. Sam Rafael mógł mieć z 3 asysty. Ale to nie jest takie istotne. Rywale przegrali, my wygrywamy, nie ma co narzekać.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 20 lis 2010, 19:28

Gramy źle ale nie przegrywamy, trzeba sie cieszyć :) Teraz czekają nas łatwe mecze, później przyjdzie grudzień i największe sprawdziany, puki co mamy tyle samo punktów co lider. Pożyjemy zobaczymy, mam tylko nadzieje, że Ferg sprowadzi w styczniu jakiegoś pomocnika na środek bo Carrick jak to Carrick a Fletch zajechany, widać, że brak mu świeżości.

Rooney przywitany raczej pozytywnie. Byli tacy co na niego gwizdali ale to mała grupka.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lis 2010, 13:24

Szykuje sie niesamowicie ciekawy sezon..
Meczu nie widzialem, jednak gdy o nim czytam to nie załuje, gralismy na OT z jedną z nielicznych ekip z Prem ktore nie mają pojącia o bronieniu, gralismy 30 minut w przewadze 2 zawodnikow...marnie to wygląda.

Zaluje ze nie widziałem Arsenalu bo musiał być ładny mecz,Chelsea przegrywa co z ich formą mnie nie dziwi. Czołowka Prem obniżyła loty a sredniaki podskoczyły , dlatego taki Bolton jest na 4 miejscu , choć pisałem na początku sezonu że grają bardzo dobrą piłke.

Evra :mrgreen:

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 21 lis 2010, 15:04

Rafael miał wczoraj genialne wrzutki, w sumie grali z przewaga, ale gdyby nie nieskuteczność partnerów z drużyny, to zaliczył by z Wigan duuużo asyst :D

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lis 2010, 15:09

Rafael się fantastycznie rozwija, w ostatnich sezonach to były przebłyski. w tym sezonie gra rowno i bardzo dobrze i jest podstawowym prawym obrońca w MU.Ogolnie 2 asysty z wczoraj przypominaly mi wrzutki Beckhama, Park zagrał identycznie jak Anglik.
Mam nadzieje ze Rafael za 2-3 lata nie przypomni sobie jak kocha Hiszpanie i jak mu pogoda przeszkadza na wyspach.Myslalem ze bedzie dobrym zmiennikiem i że sie grac w obronie nie nauczy, jednak w grze defensywnej w ostatnich 2 latach zorbił OGROMny postęp.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 lis 2010, 21:11

Badziewny mecz. Badziewny Vidić (najbardziej przereklamowany obrońca w Europie. W starciu z szybkimi rywalami, którzy conieco potrafią daje się notorycznie ogrywać), badziewna pomoc i jeszcze gorszy napad z Machedą na czele. Obraz nędzy i rozpaczy, a i tak mamy drugie miejsce :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 lis 2010, 21:31

Za bardzo tracisz ,,Mazurem,,w tym tekscie o Vidzie, ma slabszy okres formy ale bez przesady.
Evra gra w tym sezonie na swoje 20-30% i tez mozna powiedziec ze byle kto go mija...

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 lis 2010, 21:39

W przeciwieństwie do bredni innego użytkownika u reda można wychwycić ironię. ;)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 22 lis 2010, 22:46

Mamy wielkie problemy ofensywne a tym czasem Welbeck w Sunderlandzie gra aż miło ... Nie wiem czemu Fergie wypożyczał i Welbecka i Cleverlego - teraz widać jak duży błąd to był. Miejmy tylko nadzieję że te minuty pozwola się im obu mocno rozwinąć ..

PS DO kiedy oni w ogóle mają te wypożyczenia ... Cleverly już chyba niedługo no nie :?:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 lis 2010, 23:07

DLa mnie swietnie że go wypozyczyl, dla młodego chlopaka to wspaniala sprawa grac co tydzien w Premiership w zespole w ktorym nie ma takiego cisnienia, w zespole ktory na niego stawia.Mam nadzieje ze dogra tam sezon,po sezonie konczymy zabawe z Owenem,niech wraca Welbeck, Macheda na wypozyczenie na sezon gdzie bedzie grał, i mamy w kadrze bardzo fajnych napastnikow,każdy inny.

Jesli jednak Ferguson chce sprzedać Wlebecka to wzorem Bruca niech zaspiewa za niego 20 mln funtow i więcej,jesli tak sie bedzie rozwijal to bedzie za pare lat obok Rooneya najlepszym Angielskim napastnikiem.Bo Karolek z Newclastle dla mnie pewnej bariery nie przkroczy choc moze siekac po 20 goli na sezon z taka gra w powietrzu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”