Zwłaszcza jak Alvesa wyprzedził i tamten musiał nurkowac, aby sedzia akcje przerwał. Albo przy akcji, gdzie trafił piłką w słupek.brylancik pisze:Nie mówię już o tym że obrońcy Sevilli byli od niego szybsi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 wrz 2007, 11:39
Zwłaszcza jak Alvesa wyprzedził i tamten musiał nurkowac, aby sedzia akcje przerwał. Albo przy akcji, gdzie trafił piłką w słupek.brylancik pisze:Nie mówię już o tym że obrońcy Sevilli byli od niego szybsi
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 23 wrz 2007, 11:54
No tak, wybaczkaczy pisze: Rozumiem że moge miec mało widoczny i niewyróżniający się avatar (który sam kiedyś zrobiłem) ... ale sygnaturki niestety zmienic nie mogę
SpY
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 wrz 2007, 11:54
Przy tej akcji to on po prostu wybiegł zza obrony, więc tutaj nie ma co gadać. Ładnie sobie przyjął piłkę, ale gość o takiej renomie jak on powinien w nią czysto trafić w takiej sytuacji a on uderzył bodajże piętą.fieldy pisze:Albo przy akcji, gdzie trafił piłką w słupek.
Musiał bym zobaczyć jeszcze raz czy nie było tam faulu ale z tym wyprzedzeniem to bym się spierał. Nie ma w ogóle porównania do Iniesty który zrobił Alvesa na 5 metrach (na samym początku spotkania).fieldy pisze:Zwłaszcza jak Alvesa wyprzedził i tamten musiał nurkowac, aby sedzia akcje przerwał.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 wrz 2007, 12:01
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 wrz 2007, 12:17
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 wrz 2007, 12:40
"Yaya Toure, kazał na siebie mówić w Hiszpani Toure Yaya"
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 wrz 2007, 13:00
Mówił, że Leo jest tak porządnym chłopakiem że pewnie nawet nie wie co to jest dyskotekaMentor pisze:Opowiadał też podobno coś na temat Leo i dyskotek, ale nie słyszałem tego
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 wrz 2007, 13:39
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 wrz 2007, 13:50

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 wrz 2007, 15:17
105 tysięcy chybaMentor pisze:100 000 ludzi
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 wrz 2007, 18:57
Maksymalna pojemność stadionu a ilość ludzi jaka może wejść na mecz to dwie odrębne kwestie z tego co wiemAkarin pisze:105 tysięcy chyba

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 23 wrz 2007, 19:35
Mentor pisze:Oczywiście wraz z oddaniem głosu liczę na jakiś komentarz.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 23 wrz 2007, 19:41
nie grzeszAnkieta gotowa. Pominąłem Oleguera ponieważ konfiguracji byłoby zbyt wiele jak na skromne możliwości naszych ankiet. Poza tym przyjmuję, że jest on słabszy od każdego z wymienionej czwórki obrońców.
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 23 wrz 2007, 19:51
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 wrz 2007, 21:00
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio