Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 485

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Slipknot83
FORZA INTER !!!
Reputacja: 0

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 18 wrz 2009, 14:14

Caceres grał w ostatnich dwóch meczach tylko dlatego, że kontuzjowani byli Zebina, jego zmiennik Grygera, zawieszony był Chiellini, a potem w trakcie meczu z bordo kolejna kontuzje odniósł Cannavaro. Chociaż szczerze mówiac wolalbym ogladac juz Ariaudo, który przez tego Kaseresa marnuje sie na trybunach, a w zeszłym sezonie gdy grał był bardzo pewny, szkoda, że nie udało sie go wypozyczyc przez to zamieszanie z Grosso, mam nadzieje, że zimą uda sie chłopakowi wyrwać z Turynu.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 wrz 2009, 14:36

Skład na dzisiejszy mecz wyjazdowy z Cagliari:

12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Lucio, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o;

Niespodzianki chyba dwie. Na pewno Cordoba w obronie za Waltera, mam nadzieję, że Mou daje tylko odpocząć Argentyńczykowi, a nie jest to żadna kontuzja. Druga niespodzianka to Cuchu w pierwszym składzie. Wprawdzie Jose mówił, że Cambiasso jest już gotowy na 100% ale myślałem, że w najlepszym razie wejdzie na ostanie pół godziny.
A no jest jeszcze jedna niespodzianka – Cesar w bramce, jednak dał radę wypocząć po środowym meczu. :P

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 20 wrz 2009, 15:52

Dzisiaj dzień dobroci dla zeber i innych zwierzątek hodowlanych. Karny przeciwko Interowi i w dodatku przegrywamy :) Nie zachlapcie monitorów chłopaki :P

Już widziałem szykującego się Mottę a.k.a zbawca ofensywy, maestro gry do przodu, którego w meczu nie widać i jego wkład jest gołym okiem nie widoczny. Nie martwmy się panowie, wygramy dzięki niemu :jupi: Gramy żenadę, znaczy się, nie gramy nawet tego. Pukamy w dno od spodu, po stracie bramki żadnej okazji do wyrównania. Kilka podań do bramkarza i parę rożnych :rotfl:

Transfer Ricardo można zrozumieć, był w dobrej wierze, miał ożywić grę i dać 2 szansę Portugalczykowi. Tylko on jej nigdy nie dostał i nie dostanie. I tu go można bronić, natomiast transfer Motty jest nie wytłumaczalny. Nie da się go w racjonalny sposób wyjaśnić. Po kiego grzyba nam takie drewno jak on. I w tym właśnie czasie, marnuje nam się Muntari który jako jedyny miał chęci do gry w prawie każdym meczu. Chociaż tyle ma, bo dziś 11 pajaców w białych strojach nie ma nic wartościowego do pokazania. To nie Juve wygra mistrzostwo, tylko my je przegramy na własne życzenie. I dobrze, skończy się czas panowania Mourinho i tej całej portugalskiej szopki.

Pomału się zbliża czas, kiedy Portugalska myśl szkoleniowa będzie musiała się z Mediolanu wynieść na dobre i prawić morały gdzieś w Uzbekistanie.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2009, 15:56 przez El-Polacco, łącznie zmieniany 1 raz.

Slipknot83
FORZA INTER !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 20 wrz 2009, 15:53

Po Bari, Barcelonie i 1 połowie meczu z Parmą czas na kolejny żenujący popis Interu. Cagliari to wygra, chyba że sędzia podaruje Interistom jakiegoś karnego. A właśnie - historyczny moment - pierwszy raz od roku i 7 miesięcy przeciwko Interowi podyktowano rzut karny (!!!) - zapisywać to w kalendarzach :D Zawodnik Cagliari popchnięty obiema rękami w plecy przez Maicona i Jeda 1-0 8)

Interisci gadali, że jakby był Cambiasso w środę to by Barca nie miała nic do powiedzenia w środku pola - :lol: Cuchu pierwszy do zmiany, za nim Santon.
Kolejny słabiutki mecz Snejdera, szykuje się chłopak na niewypał pokroju Quaresmy i Manciniego. A podobno jest lepszy od Diego :lol: .

Przypomne tylko, że po takiej własnie serii beznadziejnej gry i braku wyników Moratti zwolnił Manciniego. Jak tak dalej pójdzie to obstawiam, że na zimę po odpadnięciu w 1/8 LM THe Normal One spakuje walizki i wróci skąd przyszedł.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 wrz 2009, 15:55

Wrażenia po pierwszej połowie? Gorzej niż „zagraliśmy” w pierwszych 20 minutach zagrać chyba nie da się. To było po prostu niesamowite, zero gry do przodu, a w obronie co chwilę jakiś babol. Nie wiem jak z tym karnym dla gospodarzy ale tych powtórkach co byłby ja go nie widziałem. Po bramce trochę się ogarnęli ale i tak wygląda to baaardzo wolno i baaardzo słabo.
Przypomne tylko, że po takiej własnie serii beznadziejnej gry i braku wyników Moratti zwolnił Manciniego
Puknij się lepiej w główkę bowiem bredzisz.

Slipknot83
FORZA INTER !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 20 wrz 2009, 16:05

Sory, Moratti wywalił Manciniego po serii zajebistej gry i zwycięstw :lol: :lol: :lol:

No i wszystko wraca do normy - niepodyktowany karny dla Cagliari, minute pozniej gol dla interu :lol:

aldoraine
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 20 wrz 2009, 16:15

Slipknot83 pisze:Sory, Moratti wywalił Manciniego po serii zajebistej gry i zwycięstw :lol: :lol: :lol:
I powiedźcie mi że to nie napinacz jest...

Milito dobrze zachował się w sytuacji sam na sam i remis. Ogólnie gra słaba jakby zmęczeni byli.Edit. Milito po raz drugi. Świetny z niego napastnik.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 20 wrz 2009, 16:17

Bardzo pięknie Diego :D :D
Kto wywalczył piłkę przy pierwszej bramce bo nie widziałem dokładnie?

ps
pozdro Slipek :)

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 20 wrz 2009, 16:23

Eto'o :) Mou trybuny, ogólnie sędzia trochu traci panowanie...

Slipknot83
FORZA INTER !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 20 wrz 2009, 16:53

Coś mi mówi, że Cagliari zagra w srode bez kibiców :mrgreen:
Beznadziejny mecz interu - tylko opaczności zawdzieczaja dzisiaj 3 pkt. Beznadziejny Snejder i Motta, którzy podtrzymuja tradycje niewypałów transferowych morattiego. Długo tak miszcz włoch nie pociągnie, wkrótce zaczna tracic pkt, tym bardziej ze koncówke rundy maja b. trudną do tego dojdzie lm i zacznie sie padaka na dobre :o

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 wrz 2009, 17:03

Slipku jakby to powiedzieć, żeby cię nie urazić .... zbieraj zabawki i

Obrazek
z tego tematu

Mecz słaby w naszym wykonaniu, ale Cagliari zagrało po frajersku więc dostali w dupę.
Chyba najsłabszy mecz Maicona w Interze jaki widziałem.

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 20 wrz 2009, 17:06

Chciałbym napisać o tym meczu coś dobrego ale się nie da :| Prócz skuteczności Milito Inter nie grał nic. Wszyscy zakochali się w Stankovicu, który po strzale życia w meczu z Milanem w cudowny sposób stał się ulubieńcem tłumów i kolejnym zbawcą ofensywy. Dzisiaj jakoś nie widoczny. Tak jak Sneijder. Beznadziejne rzuty wolne, rożne do nikogo. Ciekaw jestem statystyki z tego meczu i liczby celnych podań Interu. Motta - tak jak się pojawił tak i zniknął. Współczuje od strony człowieka, ale od strony kibica nie. Oby się dość długo leczył. Wystraszyłem się tylko czarnej zmory w postaci Vieiry i możliwości zmiany jednego drewna na inne :roll: Trzeba czekać na mecze repry, może też się połamie, dwa problemy mniej. Wszedł Chivu, który chyba sam nie wiedział gdzie ma dokładnie grać. Mario bez sprzecznie pierwszy skład. Mario-Sneijder-(zdrowy)Cambiasso. Tak to powinno wyglądać. Styl gry Interu to bez styl. Zero kreatywności, ruchu, AMBICJI. Calgiari nas przycisnęło i to ładnie. Nie zasłużyli dziś na porażkę. Tylko ci ich kibice...Ogólnie to mecz pokazujący jak blado Inter w tym sezonie wygląda.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6647

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 wrz 2009, 17:41

No i wszystko wraca do normy - niepodyktowany karny dla Cagliari, minute pozniej gol dla interu :lol:
Coś więcej na temat samej sytuacji? Czy tak sobie wystrzeliłeś z tym karnym.
Tylko ci ich kibice...
Co zrobili?
Mou trybuny, ogólnie sędzia trochu traci panowanie
Co zrobił?

Tak, wiem, że post świetny ale meczu nie widziałem, tylko skrót. Generalnie ciekawe jak poradzicie sobie z Napoli bez Jose i ciekawe czy w razie przegranej będzie to uznane jako pierwszy przegrany mecz Mou u siebie od iluś tam lat :lol:.

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 20 wrz 2009, 17:58

Gdy Balotelli miał piłkę, bezmózgowce z Calgiari wydawali małpie okrzyki pokazując, że są na równi z tymi zwierzętami. Mou trybuny, ponieważ faulowany został Mario w okolicach 20 metra gdzie sędzia spokojnie mógł pokazać żółtą kartkę graczowi Calgiari (byłaby to już druga), i pewnie nikt by nie miał za to pretensji do niego(prócz Slipknota), i Jose trochu się zdenerwował i został odesłany na trybuny.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 wrz 2009, 18:00

Generalnie ciekawe jak poradzicie sobie z Napoli bez Jose
Są telefony. Spokojnie :lol:
Zresztą Napoli na razie gra bardzo średnio. Mecz z Genoą to był obraz nędzy i rozpaczy. Teraz z Udine niby zagrali całkiem przyjemną dla oka piłkę i stworzyli kilka fajnych okazji, ale w zasadzie powinni byli przegrać bo Udine nie zaliczono prawidłowego gola Di Natale (by był 7 w tym sezonie!). Puki co chaos, brak gry zespołowej i charakteru. Kilka błysków Hamsika, jeden dobry mecz Quagliarelli i pare rajdów Lavezziego w ostatnim pojedynku to niewiele. Nawet słabo grający Inter powinien sobie poradzić

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”