Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 486

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 24 lis 2010, 22:41

Nic trzeba się cieszyć gdyż Rangersi po prostu dzisiaj się murowali jak nie wiem co. Obie drużyny miały sytuację i obie w drugiej połowie mogły strzelić gola. Na szczęście w ekipie gospodarzy gra Naismith i załatwił nam zwycięstwo ;) Na plus Fabio i Rooney, a największy plus chyba dla Carricka - jak ma formę do w destrukcji jest bogiem ... Rudy du żo podań starał się grać tak by od razu otwierać drogę do bramki ale czegoś brakowało. VdS miał niepewne momenty ale dwa razy nam dupę uratował. Samiling i Evans jak na taką wagę spotkania zagrali nie najgorzej.

Awatar użytkownika
Filipczak
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Filipczak » 24 lis 2010, 22:48

Glasgow Rangers bez szans na awans. MU bez straconej bramki w LM,gratki dla obrony :D

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 lis 2010, 22:59

Nie wiem co mowil Iwanow o pewnym 1 miejscu w przypadku wygrania tego meczu, wie ktoś?

2 połowa bardzo fajna dla ogladającego, swietne tempo gry.Wiedzialem ze będzie cholernie trudno i jestem zadowolony. Tylko co zrobil Evans to ja nie wiem...
Wysmienity mecz w defensywie Carricka,naprawde nagrac i pokazywac jako materiał szkoleniowy.Ogolnie zagrał bardzo dobrze.Scholes slabiej ale nie słabo,taki rywal.Fabio bardzo fajnie w przodzie troszke slabiej w defensywie.
Rooney widac wraca do formy fizycznej to widac w jego dynamice,ruchach,to nie jest ten sam Roo co na początku sezonu,widac praca w Usa dała efekt.Berba mi się podobał,jednak czegos brakowało.

Nani-tragedia....

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 24 lis 2010, 23:16

MGiggs pisze:Nie wiem co mowil Iwanow o pewnym 1 miejscu w przypadku wygrania tego meczu, wie ktoś?
Klamal.
Kazda wygrana Valencii daje jej awans z 1 miejsca.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 25 lis 2010, 13:03

arek_ahig pisze:
MGiggs pisze:Nie wiem co mowil Iwanow o pewnym 1 miejscu w przypadku wygrania tego meczu, wie ktoś?
Klamal.
Kazda wygrana Valencii daje jej awans z 1 miejsca.
Ale w sumie małe ma szanse Valencia na awans z pierwszego miejsca, United wystarczy wygrana, bądź tylko remis, ale jak to mówią - wszystko się może zdarzyć :)

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 25 lis 2010, 15:04

Mnie cieszy dobry mecz Carricka. Ferg raczej ani myśli go sprzedawać, dlatego trzeba liczyć na jego dobrą forme.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 lis 2010, 12:34

Lindegaard oficjalnie w United.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 lis 2010, 16:31

30 minut gry, 3-0 i jest cudnie, nareszcie się United odblokowało, a gra Rooney'a? Cudo! No i dwie bramki Berby mogą cieszyć, wracam oglądać, bo zapowiada się pogrom :!: :D

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 lis 2010, 16:52

Takie MU sie ogląda,gramy świetnie i wynik 3-0 jak najbardziej załużony.Swietne klepki,wyjascia na pozycje,ruchliwość.Berbatov jak z początku sezonu czyli świetnie,szkoda ze mu nie wyszedł ten drybling pod koniec połowy :shock: ...ale jak dla mnie był faul. Najwazniejsza czesc sezonu jak dla mnie w Premiership a my w formie, miło.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 lis 2010, 16:52

Berba ma coś pecha. Dzisiaj znowu ewidentnie(no może nie tak jak w środę, ale na pewno wyraźnie) faulowany w polu karnym i znowu nie ma karnego. Na szczęście znów większego znaczenia to nie ma. Dobry mecz w naszym wykonaniu. Tak powinniśmy odprawiać u siebie drużyny pokroju Blackburn. Szybko i bez niepotrzebnych nerwów. Ofensywa działa bardzo ładnie, gramy fajnie dla oka, z tyłu bardzo spokojnie.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 27 lis 2010, 17:39

Welbeck stzela na 2:1 dla Sunderlandu. A Berba dzisiaj znowu słabo :lol: 8)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 27 lis 2010, 17:55

Cholera, z tego co komentatorzy mówili, to 6 goli byłoby rekordem Premier League.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 lis 2010, 17:58

Wynik zajebisty choć o dobrej formie jeszcze bym nie pisał - Blackburn było dziś beznadziejne. My jednak zagraliśmy bardzo dobry mecz, właśnie tak to powinno wyglądać, skończyło się na 7:1 a mogło być jeszcze wyżej. Berbatov ładnie sobie bilans bramek podrasował, szkoda, że nie trafił tej główki w końcówce.

Jedyna rysa na tym obrazie - Evans. Nie wiem co się dzieje z tym kolesiem. Ferguson wpuszcza go na 25 min a on gra na poziomie Ekstraklasy. Zachowanie przy bramce bez komentarza.
smurano pisze:Welbeck stzela na 2:1 dla Sunderlandu.

Cleverley też trafił dla Wigan :)
Ostatnio zmieniony 27 lis 2010, 17:58 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 lis 2010, 17:58

Wszedł Evans i nawet do głowki nie wyskoczyl :mrgreen:

Kapitalny mecz calego zespolu z jeszcze genialniejszym Berbą. Szkoda bo dzisaj miał taki gaz ze mogl wpakować więcej...

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 lis 2010, 17:59

Cóż mogę o meczu napisać, Berbatov znów słabo, praktycznie nic nie grał, Rooney kicha, Nani chyba myślami był gdzie indziej...

... żarcik. Z taką formą to możemy grać, spodziewałem się łatwego zwycięstwa, ale nie, aż 7:1. Wspaniale zagrała cała drużyna, szczególnie Anderson, który zdawało by się, że tym meczem chce udowodnić Fergusonowi, że oddawanie go do Aten do błąd. Berbatov, po tylu meczach bez bramki w końcu doczekał się nie jednej, aż 5. Trochę szkoda, że Rooney nic nie ustrzelił, chociaż jego podania - geniusz. Aż za serce chwytało, jak kibice głośno skandowali 'ROONEY'. Oby tylko tak dalej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”