Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 mar 2010, 22:42
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2010, 22:42
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 mar 2010, 22:44
u mnie tezfieldy pisze:U mnie też się jednak zaczęło od piłkarza [nie od koszulki]
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 12 mar 2010, 22:47
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 mar 2010, 22:48
tylko jeden klub mi przychodzi do głowy - Bayernczeher pisze:Nie uwierzycie jakie byly moje pierwsze koszulki... w sumie to je dostalem (2klubow... nie pamietam ktora pierwsza juz nawet...
Zgadniecie?
fieldy
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 mar 2010, 22:51
No <lol> a druga to Juve <lol2> .... paradoksfieldy pisze:tylko jeden klub mi przychodzi do głowy - Bayern
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 12 mar 2010, 23:12
U mnie to samo jeśli chodzi o CrespoBarcaQzYN pisze:A moja pierwsza to koszulka Crespo z Parmy z roku 97 albo 98. Druga to już Kluivert - Barca. Fajnie było...
muszeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 12 mar 2010, 23:15
mihalinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 mar 2010, 0:17
U mnie od czasu zrobienia boiska (a na początku to nawet bramek nie mieliśmy, tylko cegły) to od bramki do bramki przez cały środek był tylko piach bo tak często się grało. Teraz prawie całe boisko jest zarośnięte.Boromir pisze:http://numer10.blox.pl/2010/03/Atrybuty ... dosci.html
Wszystko się zgadzaTo były czasy. Jak się szło na boisko to w południe, bo potem przychodzili starsi i lekko mówiąc trzeba sobie było iść, ewentualnie jak miałeś szczęście to mogłeś na bramce stanąć. Teraz idąc po osiedlu ciężko kogoś z piłką zobaczyć...
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 mar 2010, 0:44
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 13 mar 2010, 0:57
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 13 mar 2010, 1:08
To się chyba zmienia z wiekiem, wiadomo, że łepek zobaczy jakiegoś piłkarza i się nim zachwyca bo chce być taki jak on. Im człowiek starszy tym podejście zmienia się do piłki, raczej interesuje się człowiek drużyną a nie pojedynczym piłkarzem. Ja mam to szczęście, że Del Piero gra tam gdzie grał i nie miałem dylematu. Często jednak słyszałem pytania co by było gdyby Alex poszedł do Ajaxu (wtedy jeszcze wszyscy jarali się Litmanenem i Ajaxem).Magnum pisze:W ogóle to koszulka Henry'ego była moją pierwszą i.. ostatnią koszulką z nazwiskiem na plecach. Od tamtej pory mam koszulki Arsenalu i jedną reprezentacji Polski (:lol:) jakos tak uznaje miłość do klubu a nie pilkarzy.. a jak u was z tym? ciekawi mnie to.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 13 mar 2010, 7:38
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 mar 2010, 7:53
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio