Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 22 cze 2024, 8:46
Arro
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 22 cze 2024, 9:15
No a przez co mamy patrzeć? Przecież wiadomo, że na obecnym etapie nie mamy podjazdu do takich zespolów jak Francja czy Holandia.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 22 cze 2024, 9:52
Arro
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 22 cze 2024, 10:10
Do Ukrainy i Irlandii Północnej. Bo w ciągu 16 lat uczestnictwa w Euro tylko z nimi wygraliśmy w regulaminowym czasie (Źródło: Michał Trela na Weszło). Ostatni Mundial? Wygrana z Arabią, Mwksyk remis, Argentyna i Francja w łeb. Niestety, ale ta statystyka jest bezlitosna. A niektórzy nadal marzą o niebieskich migdałach.
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 22 cze 2024, 10:11
Jeżeli wyjdziemy składem jak na Holandię (Urbański i Szymański) to przynajmniej powinno być ładniej. Widzieliście wczorajszy wywiad Zielińskiego po meczu?yedraz pisze: ↑21 cze 2024, 23:20Tylko czy mental naszych piłkarzy je udźwignie?PietroBosman pisze: ↑21 cze 2024, 23:03Świecką tradycją naszej Reprezentacji było zwycięstwo w meczu o honor. Może chociaż tyle?
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 22 cze 2024, 10:19
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chandlerr » 22 cze 2024, 10:57
Widac bylo ze jest mega wkurwiony grajac z takimi patalachami. Tam poza nim Zalewskim i Urbanskim, kazdy gral doslownie [ch**]. Probierz zmienil pol skladu, czego nie gral Moder, Szymanski i Urbanski od poczatku. Choc nie wiem czy to by cos zmienilo majac w obronie mega [ch**] bednarka i dawidowicza. Kiwior tez gral mega slabo a frankowski to ja nie wiem jak moze byc ustawiany jako lewy obronca.PietroBosman pisze: ↑22 cze 2024, 10:11Jeżeli wyjdziemy składem jak na Holandię (Urbański i Szymański) to przynajmniej powinno być ładniej. Widzieliście wczorajszy wywiad Zielińskiego po meczu?yedraz pisze: ↑21 cze 2024, 23:20Tylko czy mental naszych piłkarzy je udźwignie?PietroBosman pisze: ↑21 cze 2024, 23:03Świecką tradycją naszej Reprezentacji było zwycięstwo w meczu o honor. Może chociaż tyle?
Tam , między wierszami, krytykował Probierza za skład.
Chandlerr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 22 cze 2024, 11:04
Bardziej mówimy o wczorajszym meczu.
Dokładnie.
Arro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 22 cze 2024, 11:24
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 22 cze 2024, 11:44
Bez przesady. Ja też jestem po stronie tych, którzy uważają ze Zieliński w kadrze na 90 meczów większość zagrał słabych, ale wczoraj nie był tak fatalny, żeby się go czepiać. Masz do niego uprzedzenie. Ja zresztą też, po prostu wkurwial mnie wielokrotnie swoją bezproduktywnościa
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 22 cze 2024, 11:54
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 22 cze 2024, 12:19
Arro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio