Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 50

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sie 2005, 19:53

Kurde tak chciałęm sobie obejzyć ten mecz ale niestety sam mam jutro spotkanie :D .

Oczywisicie jak przykładny kibic MU licze na remis ale jeżeli już ktoś ma wygrać niech to będzie.... arsenal :? . Szanuje ich bardziej od chelsea , ale to nie znaczy ze czuje do nich jakąkolwiek sympatie :twisted:
Fabregas powinien nie grać od początku a w jego miejsce Mr. Bread :D
W ataku pewnie wyjdzie Henry ale kto koło niego to nie mam pojęcia są trzy opcje i Wenger ma duże pole manewru. Połamnia nóg :twisted:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 20 sie 2005, 20:04

Ja tam chciałby, żeby padł remis 0-0, który będzie wynikiem słabej formy i nie ciekawej gry obu zespołów. W pierwszym meczu obie drużyny z Londynu pokazały się ze słabej strony. Sądze jednak, że jeśli Arsenal zagra ciut lepiej niż z Newcastle, to wygra spotkanie. Mam wrażenie, że w Chelsea zaczyna się źle dziac. Mourinho wrzuca R.Carvalho, którego nienawidze prawie tak jak Vieiry :twisted: , że powinien sobie zrobic test IQ. Żałosny ten Mourinho....... Choc z drugiej strony czyta w moich myślach :twisted: :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sie 2005, 20:11

A jeszcze dzisiaj Robben skrytykował Mourinho za to że jest za duża rotacja w skłądzie. Ciekawe co tym razem odpowiem portugalczyk :roll: pewnie jego wyśle na leczenie. Jeszcze sie dobrze sezon nie zaczą a już są w chelsea sprzeczki i to było do przewidzenia. Same gwiazdy , zero swojej wychowanej młodzieży , Fortnów też nie widać :D Wieć tzreba to wykorzystać arsenal bedzie miał szanse już jutro.

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 20 sie 2005, 20:17

Rossi pisze:zero swojej wychowanej młodzieży
Ja pierdziele jaki z Ciebie znawca, Terry i Lampard to co?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sie 2005, 20:27

Ale ja Terr'ego zaliczyłęm do "gwiazd" znawco a Lampard nie jest wychowankiem chelsea znawco tylko przeszedł z West Ham :lol:
Majać na myśli młodzież myślałem o młodych zawodnikach drugiej drużyny albo junirów którzy zaliczją debiuty w FA cup albo w podobnych rozgrywach rozumisz :lol: A tam takiego zawodnika nie widze np jak w MU albo arssenalu a tam są tacy

Znawco :lol: :lol:
znawca Premiership z ciebie :!: :lol:

frank drebin
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 20 sie 2005, 20:57

mnie w pełni zadowoliłby remis, ale przy zwyciestwie na highbury

skyline
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skyline » 20 sie 2005, 21:01

Jesem fanem Arsenalu od 1999 roku najbardziej mi szkoda Vieiry.Moim zdaniem nie pozyskali wartościowego piłkarza na jego następce! powinni kupić pomocnika np.C.Ronaldo albo Adu

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 20 sie 2005, 21:17

Rossi pisze:Ale ja Terr'ego zaliczyłęm do "gwiazd" znawco a Lampard nie jest wychowankiem chelsea znawco tylko przeszedł z West Ham :lol:
Majać na myśli młodzież myślałem o młodych zawodnikach drugiej drużyny albo junirów którzy zaliczją debiuty w FA cup albo w podobnych rozgrywach rozumisz :lol: A tam takiego zawodnika nie widze np jak w MU albo arssenalu a tam są tacy

Znawco :lol: :lol:
znawca Premiership z ciebie :!: :lol:
Ty jestes skejtem albo cos? Terrego do gwiazd nie zaliczyc looooooool. No i MU moze sobie wprowadzac mlodziez i tak bedzie za Chelsea. Znawco, Chelsea nie ma wychowankow <hahaha>

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sie 2005, 21:26

skyline pisze:najbardziej mi szkoda Vieiry.Moim zdaniem nie pozyskali wartościowego piłkarza na jego następce
za rok Vieira odszedłby za darmo [chyba kontrakt mu się kończył] a tak jest chociaż trochę kasy.
Poza tym Vieira po 9 latach gry w Arsenalu - troszkę się wypalił.
Do tego, nie jest już taki szybki jak kiedyś [co nie oznacza, że jest wolny]

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 sie 2005, 22:02

[nevermind] pisze:Ty jestes skejtem albo cos? Terrego do gwiazd nie zaliczyc looooooool. No i MU moze sobie wprowadzac mlodziez i tak bedzie za Chelsea. Znawco, Chelsea nie ma wychowankow <hahaha>
O co ci chodzi :? Napisałem że Terrego zaliczyłem do gwiazd tak samo jak w MU licze Scholesa , Nevilla są to oczywisie wychowankowie ale z przed paru lat . Miałem na myśli nastolatków którzy w chwili obecnej dobijają się do pierwszej drużyny a w cheslea takich nie ma. Walnołeś się z Lampardem i prubujesz naprawić sprawe głupimi docinakmi że MU będzie za cheslea zachowałeś sie bardzo śmiesznie :lol: I Dalej uważam to co uważałem na początku znawco Premiership i ligi mongolskiej :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sie 2005, 9:41

Panowie - nie zaśmiecajcie tematu o Arsenalu rozważaniami na temat ligi mongolskiej :maruda:

P.S [nevermind] naprawdę myślałeś, że Lampard jest wychowankiem Chelsea :?: :rotfl2:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 11:39

Frank Lampard jak Rio Ferdinand i Joe Cole czyli super szkółka West Ham :) Angielskie Auxerre...

Dzisiaj derby jakich mało. 500 mecz Wengera w roli szkoleniowca Kanonierów we wszystkich rozgrywkach. Licze że Arsenal zagra jak rok temu tylko bedzie miał wiecej szczęścia. Dwa remisy w popszednim sezonie i oba ze wskazaniem na Kanonierów teraz czas na wygrana. Taką dla trenera. Kanonierzy nadal bez Sola czyli defensywa najwiekszy problem bo albo Senderos zagra jak mało kto albo popełni gafe. Mam nadzieje ze Hleb zagra od poczatku bo w meczu ze Srokami to on był bym zastrzykiem świerzośc z ławki teraz powinnien pokazac się od poczatku. Oby Henry zacza swój festiwal bo cos jeszcze nie jest soba a bramek do Iana już mu brakuje cor mniej. Chelsea u siebie musi zagrać otwarcie i to zwiastuje cool mecz.

Derby Londynu zawsze już beda mi sie kojazyły z tymi z przed roku gdy Kanonierzy pokonali Koguty (wtedy bez jaja) 5:4 bo był mecz jakich mało. Ale oby dzisiaj Kanonierzy zagrali równie skutecznie co wtedy ....

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2186
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 sie 2005, 11:55

Oj, tak - dzisiaj wspaniałe derby Londynu. Ostrzę już sobie apetyt na... powtórkę tego spotkania, bo normalan godzina mi nie pasuje :(

Oba zespoły udanie rozpoczęły sezon i mają na swoich kontach po 3 punkty. Ale na szczęście dziś któraś z tych drużyn [a może i obie] straci punkty :D
Osobiście stawiam na Arsenal. W pierwszym meczu Kanonierzy zaprezentowali się bardzo dobrze, tylko brakowało im skuteczności i wykończenia akcji. Chelsea z koleji męczyła się bardzo z beniaminkiem i decydującą bramkę strzeliła w ostatniej minucie spotkania.
Na pewno będzie dziś ostra walka. Spodziewajmy się ciekawego widowiska... ;) I niech padnie remis :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 19:03

:shock: :cry: :evil: No nie moge taka smierdząca i przypadkowa bramka zaważyła o wyniku takiego spotkania. Remis był by jak nic a tu kolano Drogby i 1:0 jak by to było ustawione :roll: Jubileusz Wengera nie za dobry. Ale nie ma co szkoda bo strata trzeba gonic.

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 21 sie 2005, 19:12

Arsenal nie powinien tego meczu przegrac, gral nawet dobrze, ale Chelsea miala dzisiaj farta. Zaza co sadzisz o 2 sytuacjach, wedlug mnie powinny byc to karne. Ta z chyba 24 minuty gdzie zawodnik Chelsea kopnal Cole'a w polu karnym, a druga z 28 gdzie po dosrodkowaniu Henriego z rzutu roznego Lampard dotknal pilki reka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”