Football videos - Kompilacje piłkarskie - Strona 50

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Mich@lG
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich@lG » 14 kwie 2006, 18:11

LAtifa_19 pisze:Dodaje moja najnowszą kompilację o najładniejszych bramkach MINIONEGO MUNDIALU nie ma zbyt dużo efektów ale bramki ładne :wink:

http://rapidshare.de/files/17982833/WC2 ... s.wmv.html
Wiec teraz napisze troche bardziej rozbudowana ocene...
+ Fajna muzyka (podaj tytuł)
+ Dobry dobór klipów
- Mogles dac klasyfikacje bramek
- Brak powtroki przy ostatniej bramce

Przy tym zupełny brak efektów...a szkoda, bo byłaby naprawde znakomita kompilacja...a tak 8/10

Kalicki
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

<Compilations by Kalicki>>

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kalicki » 14 kwie 2006, 19:27

A oto moje kompilacje:

Kompilacje o Realu Madryt:

Ogólne:

1. Real Madryt Part 1 -Moja pierwsza kompilacja, w której można zobaczyć bramki Realu z tego sezonu.
Rapidshare
Megaupload
Turboupload

2. Real Madryt part 2 -Kolejna kompilacja o Realu pokazująca bramki Beckhama, Ronaldo, Raula i Zidane'a.
Rapidshare
Megaupload
Turboupload

3. Obrona Realu-Kompilacja, w ktorej przedstawione sa sylwetki wszystkich 10 obroncow Realu i ich bramki z aktualnego sezonu :).
Rapidshare
Megaupload
Turboupload

Piłkarze:

4. Robinho
Rapidshare
Megaupload
Turboupload

5. Guti
Rapishare
Megaupload
Turboupload

6. Raul
Rapidshare
Megaupload
Turboupload

7. Zidane Part 1
Rapidshare
Megaupload
Turboupload

8. Zidane Part 2
Rapidshare
Megaupload
Turboupload

Inne kompilacje:

9. Najlepsi part 1-Zbiór najładniejszych bramek ostatnich lat.
Rapidshare
Megaupload
Turboupload

10. Najlepsi part 2-Bardzo ładne i zaskakujące bramki.
Rapishare
Megaupload
Turboupload

11.Tricks Part 1-Pokaz fenomenalnych tricków piłkarskich w ciekawej formie.
Rapishare
Megauplad
Turboupload

12.Tricks Part 2-Długo oczekiwana druga część trickow. Połączenie trzech różnych rodzajów :).
Rapishare
Megauplad
Turboupload

13.Tricks Part 3-Kolejna kompilacja o trickach i chyba najlepsza :).
Rapishare
Megauplad
Turboupload

14. Pele-The Football Legend.
Rapishare
Megauplad
Turboupload

15. Fabien Barthez Part 1.
Rapishare
Megauplad
Turboupload

16. Grupa A Mistrzostw Świata 2006.
Rapishare
Megauplad

17. Filippo Inzaghi-The Super Pippo.
Rapishare
Megauplad
Turboupload

18. AC Milan.
Rapishare
Megauplad
Turboupload

Kolejne kompilacje mojego autorsta powinny ukazać się za jakiś czas. Na razie zachęcam do oglądania obecnych. Proszę o komentarze z uwagami.

Obecnie wszystkie moje pliki znajdują się na serwerach Rapidshare, Magaupload i Turbouplad, wiec z dostepem do plikow nie powinno byc problemow.
A to gdyby ktos nie wiedzial jak sobie z tym poradzić:
1. Naciskamy na link.
2. Na stronie Rapidshare klikamy w tabelce "free"
3. Czekamy chwilę aż pojawi się kod.
4. Wpisujemy go i klikamy by rozpocząć ściąganie :)

W Megauplad i Turboupload sprawa jest prostsza bo wystarczy chwilę poczekać.
Życzę miłej zabawy :)

Awatar użytkownika
Wilku8
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Kompilacja TIAGO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilku8 » 14 kwie 2006, 21:48

POSZUKUJE PILNIE JAKIEJKOLWIEK KOMPILACJI <B>TIAGO MENDESA</B> BARDZO PROSZE O WYSTAWIENIE POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 15 kwie 2006, 0:10

Nie wiem czy mozna to nazwac kompilacją :lol: może raczej filmikiem ale jest to o jednym z najlepszych piłkarzy Barcelony ostatnich lat LUISIE ENRIQUE
http://rapidshare.de/files/18024374/Lui ... e.wmv.html
to coś jest krótkie ze względu na małą ilość bramek i materiałów odnośnie tego zawodnika napotkanych przezemnie w internecie

Awatar użytkownika
zwolaczek
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zwolaczek » 15 kwie 2006, 12:48

Ponawiam prośbe o kompilacje z Johnem Terrym, Claudem Makelele, Aschleyem Colem, Petrem Cechem, Cicinho

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 15 kwie 2006, 13:06

zwolaczek jest 50 stron a ty pewnie sprawdziłeś ostatnich 5 i ponawiasz prośby. Nie lepiej poszukać? Napewno są niektóre z tych kompilacjii, które wymieniłeś :)

Awatar użytkownika
zwolaczek
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zwolaczek » 15 kwie 2006, 14:55

Jey pisze:zwolaczek jest 50 stron a ty pewnie sprawdziłeś ostatnich 5 i ponawiasz prośby. Nie lepiej poszukać? Napewno są niektóre z tych kompilacjii, które wymieniłeś

Przejrzałem niemalże wszystkie strony :wink:
Owszem są klipy o zawodnikach, którzy mnie interesują, ale jak wchodze np. na yousendit to jest EXPIRED i nie moge ściagnąc. :cry:

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 15 kwie 2006, 20:27

Kalicki pisze:Kolejne kompilacje mojego autorsta powinny ukazać się za jakiś czas. Na razie zachęcam do oglądania obecnych. Proszę o komentarze z uwagami.
ja mysle ze są do bani! nie warto sciągać... nawet to co uważasz ze najlpeiej wyszły ci to nawet są takie takie mało fajne... nie polecam sciągania ani jednego filmiku nikomu... najlpeiej żebyś zrobił nową ale fajna i ze swoich korzystał filmików a nie z innych kompilacji... trochę bezsensu jesli kompila trwa ok.4 minut i w niej są 5 akcji powtórzonych z 4 razy i na początku i na końcu filmiku są powtarzane z conajmniej 2 razy zdjęcia... to jest do bani poprostu... pozdrawiam

Awatar użytkownika
-rianDo-
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 15 kwie 2006, 20:41

adamek pisze:ja mysle ze są do bani! nie warto sciągać... nawet to co uważasz ze najlpeiej wyszły ci to nawet są takie takie mało fajne... nie polecam sciągania ani jednego filmiku nikomu... najlpeiej żebyś zrobił nową ale fajna i ze swoich korzystał filmików a nie z innych kompilacji... trochę bezsensu jesli kompila trwa ok.4 minut i w niej są 5 akcji powtórzonych z 4 razy i na początku i na końcu filmiku są powtarzane z conajmniej 2 razy zdjęcia... to jest do bani poprostu...
:cry:

Mistrzu skoro tak lubisz krytykować to ściągnij moje dwie kompilacje (są na 49 podstronie) : Amazing goals i Amazing goals 2 oceń skomentuj i powiedz co jest nie tak.. Pozdro 8)

Awatar użytkownika
Decov
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Decov » 16 kwie 2006, 2:14

Zrobilem kompilke z ładnymi bramkami. Jakby ktoś mógł ją ocenić i dac jakies porady na przyszłość to byłbym wdzięczny :P Przez pomyłkę źle podpisalem plik i zamiast Best Goals wyszło Bets Goals :P

http://rapidshare.de/files/14841643/Bet ... v.wmv.html

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 16 kwie 2006, 10:49

Macie kompilacje o Adriano http://rapidshare.de/files/18129268/adriano_e_.wmv.html zobaczcie i ocencie :D

p.s.Adamek zobacz ją koniecznie bo jest o twoim ulubionym graczu :D

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 16 kwie 2006, 12:02

-rianDo- pisze:Mistrzu skoro tak lubisz krytykować to ściągnij moje dwie kompilacje (są na 49 podstronie) : Amazing goals i Amazing goals 2 oceń skomentuj i powiedz co jest nie tak.. Pozdro
nie lubie krytykować(po raz pierwszy jakieś kompilacje komentuje :P) poprostu powiedizłame że są do bani bo tak jest żeczywiście... Twoje kompilacje sa wporzadku no mozę tam troche z nie swoich bramek tylko z innych kompil brałeś ale oks jest... zostawiłem je sobie na kompie wiec sa ok :)
nasami pisze:p.s.Adamek zobacz ją koniecznie bo jest o twoim ulubionym graczu
no gracz jest zawalisty i kompilacja mi Twoja bardzo sie podobała :D troche tam było powtórzeń takich nie potrzebnych i w środku filmik stracił na szybkości ale później znów było ok :) no i przejscia były dopasowane do muzyki :) wieć ok fajna kompila polecam :)

Don Vito

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Vito » 16 kwie 2006, 12:52

Elo! Ma ktoś bramki komilacje o Żurawski w bieżącym sezonie? Bardzo mi jest potrzebna. Z góry dziękuje!

Wesołych Świąt!

Kalicki
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kalicki » 16 kwie 2006, 13:55

adamek pisze:ja mysle ze są do bani! nie warto sciągać... nawet to co uważasz ze najlpeiej wyszły ci to nawet są takie takie mało fajne... nie polecam sciągania ani jednego filmiku nikomu... najlpeiej żebyś zrobił nową ale fajna i ze swoich korzystał filmików a nie z innych kompilacji... trochę bezsensu jesli kompila trwa ok.4 minut i w niej są 5 akcji powtórzonych z 4 razy i na początku i na końcu filmiku są powtarzane z conajmniej 2 razy zdjęcia... to jest do bani poprostu... pozdrawiam
Widze ze wysililes sie tylko na tyle zeby obejrzec moje pierwsze kompilacje...
Nie wiem o co ci chodzi z tym sciaganiem filmow z innymch kompilacji...
Przeciez nie kopiuje zywcem cudzych kompilacji a materialy biore glownie z pojedynczych filmikow znalezionych w sieci. Skads musze przeciez je brac, moze ty lecisz na mecz z wlasna cyfrowka i robisz filmy ale niektorzy szukaja ich w internecie wiesz?

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 16 kwie 2006, 15:47

Kalicki pisze:moze ty lecisz na mecz z wlasna cyfrowka i robisz filmy ale niektorzy szukaja ich w internecie wiesz?
heh no to sie uśmialiśmy :P hehhe nie no ja Ci powiem ze jednak masz racje ale nie musze jeździć na mecze ja popostu je nagrywam przez Tuner TV :) hehe wiec wiesz nie ma sie co sprzeczac ze mną :) no ok koniec tej kwestii bo jeszcze sie pobijemy :P ten temat jest założony dla kompilacji wieć dawaj dalej je :) ściągnełem z 10 Twoich kompilacji ale jedną zoastawiłem sobie na kompie - Pele :) troche mi przypadło chociaz jak zwykle sie powtarzałes :P no wiesz miałem ocenić Twoje kompile i je oceniłem: dla mnnei do bani :P postaraj sie następnym razem na wiecej materiału żeby akcje ze 4 razy sie nie powtarzały tylko żeby z 2 razy sie powtórzyły najlpesze z nich :) i mniej zdjęć :P to jest moja uwaga... pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”