Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 50

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 27 sty 2006, 21:30

Loco pisze:ponoć Puyol grał w tym pierwszym w "Głebokie gardło 2" czy jakoś tam ponoć miał role mówiona :P otwierał ciągle usta i klękał do miecza gdy przychodzili kibice Realu.
to chyba na minimum 5 wp zasluguje, elo... nie chce zachowywac sie jak cloner, ale sie zirytowalem

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 27 sty 2006, 21:36

HB pisze:
Loco pisze:ponoć Puyol grał w tym pierwszym w "Głebokie gardło 2" czy jakoś tam ponoć miał role mówiona :P otwierał ciągle usta i klękał do miecza gdy przychodzili kibice Realu.
to chyba na minimum 5 wp zasluguje, elo... nie chce zachowywac sie jak cloner, ale sie zirytowalem
no co ty Niggaz pierwszy zaczął coś pisać o gardle Ronaldo ja tylko zaczołem drążyć temat. nie uczyli cie Hb w przedszkolu że się nie skarży? irytuje cie to to dzwoń co sie pan będzie jeeee bać (się) mnie bedziesz już Ci podaje nr 997 na mój koszt tylko infolinia może być zajęta. dobra kończe prosze o łaske wiecie dzisiaj taki dzień.

zbliża się mecz z Celtą. Licze na Królewskich bo obstawiłem troche kasy na ich wygraną (kurs 2.0 :lol: ) łatwo zarobić można troche grosza a sądze że powinni w ygrać ten mecz. może nie na lajcie bo będa musieli się troche pomęczyć no ale są na fali także powinno być dobrze. :wink:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 27 sty 2006, 21:49

Loco jeszcze jeden tekst w stylu, ktory zaprezentowales w dwoch poprzednich postach i wracasz tam, gdzie byles przez 3 tygodnie. Srednio mnie to interesuje gdzie, w kazdym razie poza pilka.pl. Napinac tez sie trzeba umiec. A te Twoje dowcipy ani smieszne ani madre... Jakbys je sam wymyslal :? No ale mniejsza z tym. Przyjmij do wiadomosci, ze to jest Twoja zyciowa szansa, kto wie czy nie ostatnia. Zycze milego wieczoru :D

A zeby nie bylo OT to napisze:

Hala Madrid! :P

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 27 sty 2006, 21:55

wiesz Bushman loto mi to zablokuj mnie. równie dobrze mogłeś mi to napisać na priv. myślisz że jesteś modem to co? banuj bo czasu szkoda nie mam ochoty czytac twych drętwych textów Hala Madid Hala Madrid daj se siana kolo.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 27 sty 2006, 22:00

Loco pisze:wiesz Bushman loto mi to zablokuj mnie. równie dobrze mogłeś mi to napisać na priv.
Dlaczego niby mialem Ci pisac na priv? Skoro Ty piszesz glupoty na ogole to ja mam Cie upominac na priv? Chyba Ci sie w glowce poprzewracalo... :roll:
Loco pisze:myślisz że jesteś modem to co?
Nie mysle, jestem nim.
Loco pisze:nie mam ochoty czytac twych drętwych textów Hala Madid Hala Madrid
Tez nie lubie czytac tekstow, ktorych nie rozumiem.
Loco pisze:banuj bo czasu szkoda
To narka.

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 28 sty 2006, 13:44

W niedzielę o 21:00 Celta Vigo będzie podejmować Real Madryt. Jak ktoś mieszka w Bydgoszczy to zapraszam do multisportu w Multikinie, bo mecz będzie leciał na żywo na dużym ekranie.

Celta w tym sezonie jest beniaminkiem w Primera Division, a mimo to radzi sobie bardzo dobrze. W tabeli zajmują "7" pozycję w Primera Division z 33 punktami i 3 oczkami straty do Blancos.

Ewentualnie gdyby piłkarze z Vigo wygrali to przeskoczyliby Real w tabeli. W pierwszym meczu na Santiago, Celta wygrała 3:2, ale jak wszyscy pamiętamy trzeciej bramki dla zespołu z Balaidos nie powinni uznać, gdyż futbolówka nie przekroczyła całym obwodem lini bramkowej. Jeszcze w końcówce nie został uznany chyba prawidłowy gol zdobyty przez Robinho.

Cóż to już przeszłość i teraz trzeba się zrewanżować w Vigo za tą nie chlubną przegraną na Santiago Bernabeu. Celta Vigo nie przegrała ostatnich "3" spotkań i strzeliła tylko 4 bramki.

Zapowiada się na prawdę ciekawe spotkanie, obie drużyny są bardzo ofensywnie nastawione i myślę, że w niedzielę padnie wiele bramek. Oczywiście typuję zwycięstwo królewskich 3:1.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sty 2006, 16:06

Ronaldo nie pojedzie i dobrze, po co ma jechac lepiej niech dociera swa forme. A wiec na szpicy 'el Bestia' lub Fantantonio, Soldado zapewne zagra w Seguna, i nei pojedzie do Vigo. Do kadry wrócił Gutek, oraz Woody :? znowu na jeden mecz :?: ...

Początek roku w wykonaniu Blancos jest najlepszy w Europie (przypomina mi się zeszły rok kiedy to było coś podobnego), za nami plasują sie takie druzyny jak Cheslea. 14 goli 3 stracone to dosć dobry wynik bo niezbyt czesto udaje sie naszej obronei zagarc na czystko. W Copa Del Rey nei stracilismy jeszcze gola, zobaczymy jak długo :wink:

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 28 sty 2006, 17:20

Toudinho pisze:niezbyt czesto udaje sie naszej obronei zagarc na czystko

Niekoniecznie obrońcom :wink: Raczej bramkarzowi.
Obrona mimo że w Copa Del Rey straciła zero goli [tak jak i cały zespół :lol: ] to i tak nie udało im się uniknąć paru błędów 8) Pare razy ratował im tyłek Iker :P Ale nie przejmójcie się, nie ma obrony doskonałej nawet Barca traci gole :P A co do Wodgate'a to już tu kiedyś o nim pisałem :D Ale jeśli będzie miał szczęście to nie złapie kontuzji i "wbije" się do pierwszego składu.
A na Soldado nadejdzie jeszcze czas :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sty 2006, 18:02

ZameR pisze:Niekoniecznie obrońcom Raczej bramkarzowi.

Nasz bramkarz nie popełnia zbyt dużo bledów, cześciej obroncy są odpowiedziali za to ze dopuszczaja przeciwnikow do okazji w ktorych Casillas ma nikle szanse.

ZameR pisze:A na Soldado nadejdzie jeszcze czas
Jego czas juz nadszedł, jesli nie wykorzysta tego to nigdy nie zagrzeje dluzej miejsca w Blancos zapewne rola, entego z kolei napastnika mu nie pasuje, jego meisjce tak na dobra sprawe jest w Segunda, jedyne co moze go trzymac to Lopez Caro, ktory pomagał mu się rozwijać. Oby nie skonczyl jak Portillo, ktory być moze zostanie urzyty jak karta przetargowa.

Madritista
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madritista » 28 sty 2006, 18:56

nie wie ktos czy na canal+ sport bedzie leciał na zywo mecz Celta - REAL bo jak patrzylem w program TV to pisze ze o 21:40 zaczyna sie transmisja a normalnie o 21:00 powinien sie rozpocząc mecz wiec jak ktos jest lepiej poinformowany prosze o odpowiedz

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 sty 2006, 19:32

Real Madrid Castilla do przerwy prowadzi 2:0 z liderem Segunda Division. Gola strzelil Ruben De la Red, oraz samobujczego gola zdobyl Selu.

To już drugim mecz ktory wygrywamy z liderem, jesli mnie pamięć nie myli to w pierwszym meczu Xerez uległo aż 0:4 na wlasnym stadionie.

Przed RMC kolejne 45' miemy nadzieje że Robert Soldado coś ukluje i bedzie nadal liderował w klasyfikacji strzelców Segunda.

EDIT:
Mecz zakonczyl się wynikiem 4:3 dla Real'u, było bardzio gorąco gdy w 55' kontaktową bramke zdobyl Guille, pilkarze Xerez poszli za ciosem i w 65' zdobyli gola za sprawą Rios'a dajacego 1ptk. Chyba ostatni cois chcieli zadać w 85 min gdy Xerez zdobylo gola na 2:3 stzrelcem gola Cumańas...Jednak pilkarze RMC nie zniechecili się pokazali wole walki, bo już 2 min po tym golu Ruben De la Red zdobył swoją druga bramke w tym spotkaniu, decydujacy cios został zadany za sprawa Jurdao na 2 min przed koncem...sedzia przedłużył spotkanie o 5 min nerwowa koncówka. Świetny mecz. Lider pokonany :wink:

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 29 sty 2006, 18:20

Widze że temat troche 'przygasł' więc napisze cuś o dzisiejszym meczu 8)
Królewscy grają w ostatnim czasie coraz lepiej i na pewno są faworytami ale nie można zapominac że Celta z kolei wygrała u siebie 7 z 9 spotkań, więc fani tego klubu moga robić sobie nadzieję :D Do składu Galacticos wraca po kontuzji Ronaldo, ale zabraknie nadal Raula i Diego Lopeza. Formą imponuje jednak[ wkońcu] Robinho i od tego zawodnika może wiele zależeć na Estadio Balaidos. A jeszcze przypomne że Celta wygrała na Santiago Bernabeu 3:2.
:twisted:

kurczakov

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kurczakov » 29 sty 2006, 18:37

ZameR pisze:Widze że temat troche 'przygasł' więc napisze cuś o dzisiejszym meczu 8)
Królewscy grają w ostatnim czasie coraz lepiej i na pewno są faworytami ale nie można zapominac że Celta z kolei wygrała u siebie 7 z 9 spotkań, więc fani tego klubu moga robić sobie nadzieję :D Do składu Galacticos wraca po kontuzji Ronaldo, ale zabraknie nadal Raula i Diego Lopeza. Formą imponuje jednak[ wkońcu] Robinho i od tego zawodnika może wiele zależeć na Estadio Balaidos. A jeszcze przypomne że Celta wygrała na Santiago Bernabeu 3:2.
:twisted:
R9 powraca ale w meczu nie zagra na pewno poniewaz nie zostal powolany. Pewnie Caro nie chce ryzykowac kolejna kontuzja naszego Zlotego Bobra. Celta na wlasnym stadionie jest dosc mocna ale nie nalezy zapominac ze w dzisiajszym meczu nie zagra ich najlepszy strzelec Baiano ktory mimo wszystko dla Celty jest sporym oslabieniem.
To prawda Celta wygrala na Bernabeu 3:2 ale trzeba miec na uwadze to co wtedy wyprawial glowny bohater tego widowiska czyli sedzia min. bramka dla Celty ktora nie przekroczyla lini bramkowej, nieuznana bramka Robinho. Ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem nie od dzis wiadomo ze sedziowanie w Hiszpanii do najlepszych na swiecie nie nalezy.
Wg. mnie Caro powinien dzisiaj dac szanse od poczatku na szpicy Cassano bo dyspozycja strzelecka Besti pozostawia troche do zyczenia. Pozatym majac do dyspozycji Woodgata powinnien dac mu szanse na srodku obrony, a Helguere przesunac na DM bo Gravesen nie dosc ze fantastycznie nie gra ostatnio to nie podoba mu sie ta pozycja na ktorej wystawia do Caro. Na bokach obrony oczywiscie Cicinho i Carlos i pomoc tez taka jak w ostatnich meczach ligowych w srodku Guti i Zizou na bokach Becks i Robinho i na szpicy jak juz wspomnialem Cassano. Bramkarz oczywiscie Sun Iker ale tego to nie trzeba mowic raczej.

pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony 29 sty 2006, 18:53 przez kurczakov, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 29 sty 2006, 18:47

Ciekaw jestem, czy kredyt zaufania, jakim Caro dazy Bestie sie kiedys wyczerpie. Zgadzam sie z kurczakovem, ze jego miejsce powinien zajac Cassano. Niech sobie Julio odpocznie :) Raczej na pewno jednak zobaczymy dzisiaj Bestie w wyjsciowym skladzie, kto wie, moze dzisiaj sie przelamie :?: :) Tylko, ze to "moze dzisiaj" powtarzamy przed kazdym meczem juz od jakiegos czasu :D Co do meczu, to licze na emocjonujace widowisko i na to, ze Real wezmie sroga zemste na Celcie, za to, ze przy pomocy sedziego zabrala mu punkty jesienia.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 sty 2006, 21:24

No i proawdzimy po 22 min. Gola zdobył Robinho, Baptista byl faulowany na 17 m sedziea nei gwizdnoł pilka przypadkowo do Robsona i wpakował bramkarzowi po krotkim. Czekam na kolejne gole...Jednak Celta gra bardzo presingiem...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”