Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 50

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 22 sie 2005, 20:00

[nevermind] pisze:
piotrek256 pisze:Cześć miquś gdzie byłeś jak Cię nie było? Tesknilismy tu wszyscy za tobą. Ale teraz już jesteś i jest ok.. Nie rób nam więcej takich numerów, dobra?

Nie wiesz gdzie Miqus byl? Nie ladnie. Kazdy polak wie ze Mikus opalal dupe nad Solina :)
Ecchchhc....Jacy wy jesteście koffani :!: :!: :!: :twisted: ]:->

Z meczu Chelsea-Arsenal wynikają jeszcze większe jaja. Podobno w momencie podania Drogba był na spalonym :!: :!: :maruda:

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 23 sie 2005, 1:47

hehe ja nie wiem czy Drogba w ogole wiedzial co sie dzieje na boisku...wiekszych jaj i tak nie bedzie od uznanego gola, którego puścił Roy Caroll :lol: :lol: :lol: chyba w Premiership powinni zaczac stosowac pilki z chipami i powtorki komputerowe :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 sie 2005, 2:29

forzaROSSONERI mówisz o bramce z 48 metrów w meczu z Tottenham. Strzelał Pedro Mendes były zawodnik Mourinho z Porto. Nawet chyba w 90 minucie. I MU powinni przegrać 1:0. A ten człowiek :arrow: Roy Caroll :arrow: pokazał wtedy co znaczy amator w bramkce klubu który chce walczyć o mistrza....

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 sie 2005, 10:24

On nie jest amator tylko piłka mu sie wyślizneła normalna rzecz w tym sporcie. :rotfl2: Chłopak został zaskoczony tylko dobrze że sedzia był ślepy. A piłki z cipami to nie tylko w Anglii powini wprowadzić tylo wszedzie :roll:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 sie 2005, 13:42

Rossi pisze:On nie jest amator tylko piłka mu sie wyślizneła normalna rzecz w tym sporcie. :rotfl2: Chłopak został zaskoczony tylko dobrze że sedzia był ślepy. A piłki z cipami to nie tylko w Anglii powini wprowadzić tylo wszedzie :roll:
No daj spokój bramkarzowi na takim poziomie nie powinny się przydarzać takie wpadki, bramka którą wpusicił Kahn po strzale Roberto Carlosa to przy tym pikuś. A jak sędzia liniowy mógłnie zauważyć, że piłka przekroczyła linie bramkową to tego kompletnie nie rozumiem :?

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 23 sie 2005, 13:58

Rossi pisze:piłki z cipami
:rotfl2: hehe sorry, ze sie nabijam, ale tak mnie to rozbawilo hehe, wiem, ze tylko literowka ale jak to fajnie brzmi :rotfl2: :D

a żeby nie było, że nie na temat, to faktycznie, zgadzam sie, że piłki z czipami powinni wszedzie wprowadzic...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 sie 2005, 15:00

naprawde literówka dopiero sam zauważyłem :? :wink:

Znaczy ja pamiętam bramke Kahna co przy Carollu to pikuś :D Co my swój obrońca podał a temu nad noga skoczyła i do bramki wpadałtakie leciutkie podanie było :P Pamieteam jak sie potem wszystkie gazety nabjiały z niego

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 sie 2005, 15:28

Rossi pisze:naprawde literówka dopiero sam zauważyłem :? :wink:

Znaczy ja pamiętam bramke Kahna co przy Carollu to pikuś :D Co my swój obrońca podał a temu nad noga skoczyła i do bramki wpadałtakie leciutkie podanie było :P Pamieteam jak sie potem wszystkie gazety nabjiały z niego
Chyba pamiętam podawał bodajże Jeremis, ale moge się mylić. Jedak to nie jest czysto bramkarski błąd chodziaż to go nie tłumaczy.Jak dla mnie to był troche pech bo piłka tuż przed jego nogą (podobne zdarzenie przytrafiło się niadawno Buffonowi).

Dość tej przeszłość ważne, że obecnie Olivier jest w spaniałęj formie :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sie 2005, 15:35

to ja jeszcze przypomnę mecz na Euro 2000 Niemcy - Portugalia 0:3 i szmata po rękach Olivera :lol: wszystie bramki strzelił wtedy Sergio C.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 15:38

a bramka Bayern - Real 2 sezony temu bodajże. Strzał z wolnego Roberto Carolsa i piłka przeszła "pod" Kahnem :P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 sie 2005, 15:42

Zauważyliście, że jest totemat o Chelsea? każdy następny OT będzie karany

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 24 sie 2005, 11:00

Tiago-portugalski pomocnik Chelsea przechodzi za 10 mln € do Lyonu. JUż przeszedł testy medyczne i omawia wysokość swojego kontraktu. Tiago podpisze kontrakt na pięć lat. Także drugi pomocnik The Blues-sprowadzony zimą za 3 mln Ł Jiri Jarosik zostanie wypożyczony na rok do Birmigham. Po przyjściu Shauna Wright-Phillipsa i Mikeala Essiena miał bardzo małe szanse na grę w podstawowym składzie więc dlatego został wypozyczony.

POZDRO

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 25 sie 2005, 10:15

Chelsea wygrywa mecz z West Bromwich Albion 4:0 Bramki dla THe Blues strzelili Frank Lampard(dwie), Drogba oraz Joe Cole. Lamps był natchniony, widac, że jest w formie, pozatym urodziła mu się dziewczynka-Luna :)

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 25 sie 2005, 17:59

Jest świetnie Lampard sie odblokował i teraz może zacznie pięknie grać jak to w poprzednim sezonie :D ale pogrom :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 25 sie 2005, 19:20

Rossi pisze:Chłopak został zaskoczony

Prawdziwe niesczęście, zostać zaskoczonym z 50 metrów :boruta: .A co do tematu, to mam nadzieję, że po tym meczu, może wreszcie ktoś dostrzerze młodzieńca, który uratował dla WBA Premiership :roll: .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”