Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 21 gru 2008, 18:58
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 gru 2008, 19:00
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 21 gru 2008, 19:01
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 gru 2008, 20:04
To mnie niestety bardzo martwi. Gael troszkę za linią dzisiaj przebywał. Może będzie musiał kilka dni odpocząć. Uraz Fabregas też za dobrze nie wyglądał, ale liczę na jego szybki powrót bo inaczej będzie ciężko, a Abou w środku oglądać nie chcę. Może szansa dla AaronaHanni pisze:Ahaa.... no i na kolejny mecz tracimy Cesca, Adebayora i nie wiadomo co z Gaelem...
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 gru 2008, 20:09
Trochę rzeczywiście przesadziłeś, bo Webb mylił się również sporo w drugą stronę. Ale to was skrzywdził bardziej, bo to wy musieliście grać w 10.Duch pisze:Liverpool, ani Manchester, ani Chelsea nie dały nam rady. Brawa za walkę do końca mimo tego, że rywale grali w 11 i mieli po swojej stronie arbitra ... no dobra przesadzam może![]()
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 gru 2008, 20:19
Wiem wiem. Po prostu ciężko się pogodzić z jego decyzjami, bo Liverpool był dzisiaj do ogrania i kto wie co by się stało gdybyśmy grali w pełnym zestawieniu. Koniec już gdybania, mamy jeden punkt i przed nami niezwykle ciężki mecz na Villa Park. Remis w Birmingham przy naszej kadrze i formie brałbym w ciemno.Cris7 pisze:Trochę rzeczywiście przesadziłeś, bo Webb mylił się również sporo w drugą stronę. Ale to was skrzywdził bardziej, bo to wy musieliście grać w 10.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 gru 2008, 20:26
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 gru 2008, 8:56
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 gru 2008, 10:50
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2008, 10:54
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 gru 2008, 11:01
Właściwie to powiedział, że Cesc może pauzować tydzień, a może pauzować i trzy. Może od tego czasu przeprowadzono jakieś nowe badaniafieldy pisze:Dziwne, bo Wenger na początku mówił o 3 co prawda, ale tygodniach.
Mimo wszystko z Fabregasem na boisku zawsze raźniej, a tak coś czuje, że Wenger jednak będzie stawiał na Diaby'ego. Jeśli bym się mylił (a bardzo bym chciał), to Aaron mógł się w końcu naprawdę sprawdzić. IMO zasługuje na taką szansę.fieldy pisze:Czy biada - na mistrza już szanse są nikłe, więc zostaje walka o LM. Myślę, że Ramsey powinien zastąpić Cesca. Diaby to kaleka jakaś, a młody Walijczyk chociaż młody już potrafi zagrać znakomitą piłkę. Ewentualnie Nasri na środek, toż to jego nominalna pozycja.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 gru 2008, 11:18
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 gru 2008, 11:24
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 gru 2008, 11:26
Tylko, że nikt nie zaprzeczał, że był spalony.Poza tym jak van Persie strzelił Chelsea gola ze spalonego to nie przypominam sobie aby ktoś z was odejmował Arsenalowi 2 pkt za błąd sędziego, wszyscy zaś byli happy
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 gru 2008, 11:33
A co, płakać mieliśmyYukasz pisze:Poza tym jak van Persie strzelił Chelsea gola ze spalonego to nie przypominam sobie aby ktoś z was odejmował Arsenalowi 2 pkt za błąd sędziego, wszyscy zaś byli happy
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio