AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 491

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 731

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 sie 2008, 12:42

Kalac zrobił taki zamach tą nogą że myślałem że mu jaja rozerwało!
I to ma być nasz bramklarz nr I albo II?
moze chcial od razu bramke strzelic Cechowi??albo zrobil to specjalnie.chcial podbudowac psychicznie Dide i pokazac mu ze kazdemu zdarzaja sie wielblady.mam nadzieje zobaczyc w drugiej polowie Abbiatiego ktory z Sevilla zagral dobrze a dzis napewno bedzie mial sytuacje do pokazania sie

niedawno bodajze Sacchi powiedzail ze jezeli Carlo chce miec swiatowego bramkarza musi polaczyc naszych 3 w jednego

do wyniku nie ma co przywiazywac. o ile w meczu z Sevilla zagralismy prawie optymalnym skladem to ten sklad co dzisiaj gra juz raczej nie zobaczymy nigdy

kontuzja Kaki i Borriello w najgorszym mozliwym momencie..jeden gwiazda zespolu pilkarz od ktorego teraz zalezy najwiecej i Marco ktory mial strzelac.nie mamy szczescie..jezeli gramy jakis sparing w przeciagu 15 dni(tyle ma Ricky pauzowac) to warto wyprobowac Vidueza a noz moze
bedzie wzmocnieniem i szkoda ze olimpiada akurat teraz

Awatar użytkownika
nestinho_acm
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 03 sie 2008, 12:50

Fakt faktem skład wybitnie rezerwowy ale to nie usprawiedliwia naszych.
O Kalacu nie będę już nic pisał - I połowa wszystko mówi.

Viduez - kolejny(po Pato) 18-latek który ma wybawić Milan z opresji?

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 sie 2008, 12:55

Viduez - kolejny(po Pato) 18-latek który ma wybawić Milan z opresji?
nie mowie zeby wybawic z opresji.jezeli bedzie sparing to zeby zagral i pokazal co potrafi lepszy to niz 6 obroncow + 4 defensywnych pomocnikow.kiedy ma sie pokazac jak nie w sparingu??

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2008, 12:56

Kalac jest zajebisty :lol2:

Bramka Anelki, a raczej kiks bramkarz pewnie będą długo w TV pokazywać.
Pierwszy gol też niczego sobie. Jak można puścić gola z rzutu wolnego między nogami ? :lol:
pod koniec znów błysnął - kiedy z woleja miał wybijać i trafił do Maloudy chyba na 16 metr.

Gattuso fajnie wygląda, stara się strasznie dużo biega, no i oddaje strzały. Chyba chce sie zrehabilitować za inną bramkę przeciwko Milanowi, którą tv pokazywały do znudzenia :lol:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 sie 2008, 13:06

Kalac jest zajebisty Lol
wezcie go do Arsenalu Wenger podobno chce doswiadczonego bramkarza :)

Bramka Anelki, a raczej kiks bramkarz pewnie będą długo w TV pokazywać.
na eurosporcie jest program z roznymi smiesznymi wydarzeniami w sporcie..tam napewno bedzie

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2008, 13:28

Anelka 4 gole, nieźle nawet jak na rezerwy. Arsenal rezerwami prawie zremisował [bramka niesłuszna :evil: ] z Juve, a Milan rezerwami [choć też nie tak do końća, bo kilku z pierwszego składu było, jak Pirlo, Kalac, czy Gattuso] z Chelsea coś powalczyć nie może.

Za Anelke Sheva wchodzi :)
mete pisze:wezcie go do Arsenalu Wenger podobno chce doswiadczonego bramkarza
doświadczonego mamy, potrzebujemy znakomitego bramkarza, więc Kalac odpada

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 sie 2008, 13:45

Możecie mi wyjaśnić jak można zacząć mecz jedenastoma defensywnymi zawodnikami (bramkarz + sześciu obrońców + czterech defensywnych pomocników) i przegrać 5-0? Tego ustawienia nawet katenaczjem nazwać nie można. :o

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sie 2008, 13:47

nestinho_acm pisze:Kalac; Bonera, Maldini, Simic, Favalli; Zambrotta, Gattuso, Flamini, Jankulovski, Pirlo, Ambrosini.

W tym składzie ja widze nominalnych 6. obrońców i 4.DEFENSYWNYCH pomocników i 1. "bramkarza"

I Wilmore zobacz jak milan gra defensywnie bez żadnego napastnika!!
Zico_FCI pisze:Możecie mi wyjaśnić jak można zacząć mecz jedenastoma defensywnymi zawodnikami
Carlo niewie ze najlepszą obroną jest atak :haha:

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 03 sie 2008, 13:53

Mirek15 pisze:I Wilmore zobacz jak milan gra defensywnie bez żadnego napastnika!!

No to ja sie pytam jak mial zagrac? Kaka kontuzjowany, Paloschi domyslam sie ze jest zmeczony (w koncu ostatnio dosc duzo go eksploatowano). Nie wiem tylko czemu Seedorf nie zagral. Jednak to nie zmienia faktu, ze ten sklad ktory teraz wyszedl byl praktycznie optymalny na obecna chwilke.

Zupelnie inna kwestia jest to co poruszyl Zico. Tez nie moge tego zrozumiec.

Awatar użytkownika
nestinho_acm
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 03 sie 2008, 13:55

Galliani: Mimo 5 puszczonych bramek, Kalac jest świetnym bramkarzem.
Dlaczego aż taki wysoki wynik? - bo piłkarze Chelsea mieli szybsze buty i piłka była za szybka.

Czegoś takiego możnaby się spodziewać, no chyba że nareszcie sięprzyznają że popełnili błędy.

Mam nadzieję że za miesiąc Milan przejdzie trzesienie ziemii i zaczną grać.
Spraing, sparingiem, dostać 5-0 - katostrofa.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 sie 2008, 13:56

rezerwami [choć też nie tak do końća, bo kilku z pierwszego składu było, jak Pirlo, Kalac, czy Gattuso] z Chelsea coś powalczyć nie może.

chodzi o ustawienie druzyny i na jakich pozycjach grali poszczegolni pilkarze

Za Anelke Sheva wchodzi Smile
przywitany gwizdami

Czegoś takiego możnaby się spodziewać, no chyba że nareszcie sięprzyznają że popełnili błędy.
nasz zarzad nie umie sie przyznawac do bledow(i nie chodzi mi tu o nieudane mercato bo uwazam ze jest udane) to samo Carlo..powie ze jest zadowolony z druzyny

Awatar użytkownika
FeRo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FeRo » 03 sie 2008, 14:00

szkłem dupy nie utrzesz, wiec nie ma sie co podniecac.

tak krawiec kraje, na ile materiłu staje. wynik co prawda mogły byc odrobine niżby, ale jak w kadrze brakuje napastnikow ( kontuzje boriello i inazghiego, pato olimpiada, paloschi dopiero co wrocil z 'under'ow' wiec sie nie dziwie ze trener nie chce go zajechac). do tego dochodzi kontuzja kaki i IO dinho, to zostajemy bez siły ognia. nie wiem co chciał osiagnac ta taktyka ancelotti, ale zastanówcie sie kogo na jego miejscu byscie desygnowali do gry ?! sparing ku temu sluży, wiec nie mam absolutnie zadnych pretensji. wierze w to ze efekty beda widoczne na przełomie wrzesnia/pazdziernika i.. za wiarą was zostawiam ;)

forza magico milan ! meravigliosi powrócą !!

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sie 2008, 14:08

Mates pisze:No to ja sie pytam jak mial zagrac?
Jak wiedzial ze bedzie taka sutuacja mógł wziąść przynajmniej 2-óch grajków z primavery. Tych co w sezonie poprzednim najlepiej grali w primaverze.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 03 sie 2008, 15:25

:lol: :shock: :lol: :shock:
Dobre sobie. Chelsea nas, mówiąc eufemistycznie zmiażdżyła. Skład, ustawienie i sam wynik to jest pierwszy powód do śmiechu. II to oczywiście komentarze, ale tego się można było spodziewać. Zarząd 3 lata, Carlo ze 4 katorgi na Sybir, będą mieli o czym myśleć po tak druzgocącej porażce w meczu towarzyskim.
fieldy pisze: doświadczonego mamy, potrzebujemy znakomitego bramkarza, więc Kalac odpada
To bierzcie Dide.
Teraz trzeba po prostu radować się, że mamy Abbiatiego, bo przed sezonem ja bym chyba zawału dostał i w ramach odszkodowania prosiłbym o rehabilitacją w MilanLab albo w Antwerpii pod okiem doktora Messermanna. Pająk vel Pajac jest po prostu debeściak i mówienie, że będzie walczył o miejsce w składzie jest co najmniej kpiną.

Milan w takim egzotycznym ustawieniu powinien sie nabawic co najwyzej choroby filipińskiej jak Kwaśniewski. W sumie zastanawiające jest to,co napisał Zico, jak można przegrać 0-5 bez ofensywnego gracza? :lol: .
Skrzydłami to my nie będziemy grać już chyba nigdy. Wrócą kontuzjowani i wszystko wróci do normy

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sie 2008, 15:59

Kendo pisze: To bierzcie Dide.

No ten też fenomenalny. Najlepszy jest z nich Abbiatti. Mi żal narazie jest Llorisa! Dobry a kosztował bodajże 8mln euro.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”