Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 04 paź 2009, 13:59
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 04 paź 2009, 14:02
Nie masz czemu się dziwić. Do środka jest za słaby taktycznie, kiepsko podaje, zbyt wiele piłek traci, nie trzyma poazycji. Z boku przyda się jego szybkość i agresja.Maciek (interista) pisze: Tym, ze Sissoko ma grac na boku pomocy jestem naprawde zaskoczony.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 04 paź 2009, 14:06
Z Rubinem graliśmy w systemie 4-3-3 i nie wyszło nam to na dobre. Mourinho wbrew logice i rozsądkowi, a co najważniejsze wbrew wynikom serwuje nam ten system od czasu do czasu. Gość do tego stopnia pogrążył się we własnej wspaniałości, że nie widzi rzeczy oczywistych, a taką jest marna gra Interu w tym ustawieniu.Nie oglądałem Waszych ostatnich meczów: przeszliście na 4-3-3?
Wcale mnie to nie dziwi. Bo jakim idiotą trzeba być aby wprowadzać do składu zawodnika który dzień wcześniej rozpoczął treningi. Wiem, że takie gadanie nie pomaga i nakłada na trenera dodatkową presje dodaje ten element emocji, który czyni nas irracjonalnymi ale przydałoby się go parę razy wygwizdać rozwiesić transparenty aby zrozumiał jakie jest jego miejsce w szeregu. Dla jego własnego dobra !Milito out na 30-40 dni.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 04 paź 2009, 14:15
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 paź 2009, 14:20
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 04 paź 2009, 14:20
Z tym że w 4-4-2, a nie w 4-3-3, a to jednak różnica.Maciek (interista) pisze:Malijczyk gral przez poltorej sezonu na srodku i byl przeciez chwalony, wypracowal sobie opinie najlepszego pomocnika w Juve. Nie wiem czy w poprzednich klubach wystepowal kiedykowlwiek na boku, jezeli nie to bedzie to dla niego calkowiecie nowa rola i poniekad spory znak zapytania.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 paź 2009, 14:22
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 04 paź 2009, 14:40
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 04 paź 2009, 15:42
Obruszamy się wtedy kiedy wasze żale nie mają odbicia w rzeczywistości a chodzi tylko o to aby dowartościować siebie naszym kosztem, bo ten kto mecz z Udine widział wie, że Inter mimo podkreślam nie najlepszej gry wygrał w pełni zasłużenie. O żadnym farcie nie ma tutaj mowy. Tyle z mojej strony.I nie obruszajcie się tak - my widzimy że Juventus nie gra wielkiej piłki i jeśli ktoś to napisze w temacie o Juve to się zgadzamy a nie wyskakujemy z tekstami "idź na swoje podwórko bla bla bla".
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 05 paź 2009, 10:53
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 17 paź 2009, 21:36
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 paź 2009, 21:36
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 paź 2009, 21:59
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 paź 2009, 22:01
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 17 paź 2009, 22:42
Uderz tak a pogadamyRealFan pisze:Frajerstwo bramkarza i nic więcej.
MaUser_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio