Liverpool (zbiorczy) - Strona 497

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 wrz 2012, 17:29

Nie jest powiedziane, że sam zawodnik będzie chciał wracać. Jak się uprze to pewnie zostanie.

Co do Allena to za wcześnie Daaaamianie na Twoje tryumfy, bo chyba jeszcze się nie spłacił. Co nie zmienia faktu, że Allen wydaje się Waszym najlepszym transferem od kilku lat.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 wrz 2012, 19:39

Odbiegając od tematu Yesila - dalej uważasz, że 15 mln funtów za Allena to nie jest interes przeprowadzony z głową?
15 mln za Allena było kwotą nie adekwatną do tego, co ów zawodnik zaprezentował na piłkarskich boiskach.

Nie jestem zaskoczony jego dobrą postawą, bo mówiłem że to dobry grajek i chętnie bym go widział w roli zastępcy Carricka, ale na chwilę obecną nie jest on wart takiej kasy.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 07 wrz 2012, 20:41

red85 pisze:
Odbiegając od tematu Yesila - dalej uważasz, że 15 mln funtów za Allena to nie jest interes przeprowadzony z głową?
15 mln za Allena było kwotą nie adekwatną do tego, co ów zawodnik zaprezentował na piłkarskich boiskach.

Nie jestem zaskoczony jego dobrą postawą, bo mówiłem że to dobry grajek i chętnie bym go widział w roli zastępcy Carricka, ale na chwilę obecną nie jest on wart takiej kasy.
Ja bym na pewno nie narzekał jakby za tyle przybył do United. Ceny podskoczyły, na pewno jest to lepszy biznes niż City zrobiło z Rodwellem, ale też gorszy niż Barca z Songiem. Jak na standardy Liverpoolu to wydaje się to bardzo dobry transfer.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 14 wrz 2012, 16:34

Obrazek

Suso w kadrze na jutrzejszy mecz z Sunderlandem.

Pierwszy odcinek tej serii "Being Liverpool"

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 wrz 2012, 1:33

Właściwie jest wśród 20. zawodników, z których 18. będzie w kadrze na mecz z Sunderlandem. Na pewno będzie jednak w kadrze na czwartkowy mecz z Young Boys.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 15 wrz 2012, 17:58

Liverpool: Reina, Kelly, Agger, Skrtel, Johnson, Shelvey, Gerrard, Allen, Sterling, Borini, Suarez.

Rezerwowi: Jones, Enrique, Sahin, Assaidi, Henderson, Downing, Carragher

Dobry manewr z wpuszczeniem do pierwszego składu Shelveya. Widać było, że ostatnio gra mu idzie i dostał to na co zasłużył. Assaidi w końcu na ławce, pewnie zobaczymy go w drugiej połowie.

Tak czy siak, boję się jak każdego meczu ostatnio - jeżeli przegramy, to sytuacja będzie niezbyt fajna.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 wrz 2012, 18:04

Macie skład Sunderlandu?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 15 wrz 2012, 18:07

Mignolet; Gardner, O'Shea, Cuellar, Rose; Larsson, Sessegnon, Cattermole, Colback, McClean; Fletcher

Chyba ten

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 15 wrz 2012, 19:22

Sterling powinien dać w mordę Gerrardowi żeby w końcu się obudził. Śmieszne jest to, że 17 latek bardziej walczy od kapitana zespołu. Borini i Suarez (który nareszcie dostał to na co zasłużył) tradycyjnie rozgrywają beznadziejne spotkanie. Kiepsko to widze- miała być druga Barcelona, a jest zespół rownie słaby co za Dalglisha.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 15 wrz 2012, 20:26

Dziś mały sukces Liverpoolu, udało wam się chwilowo uciec ze strefy spadkowej, ale Reading ma 2 mecze zaległe. Zapowiada się ostra walka.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 wrz 2012, 20:28

Cholernie ciekawy zawodnik z tego Sterlinga. Ciężko uwierzyć, że ma tylko 17 lat, bo już bardzo dużo potrafi. No i Jamajski skrzydłowy? Ile ja czekałem na taki miks 8) .
Natomiast Shelvey to niezła kłoda. Nijak nie wygląda na ofensywnego pomocnika. Niektórzy środkowi obrońcy sprawiają wrażenie bardziej technicznych.

Szkoda tej poprzeczki Glena czy Sytuacji Gerrarda, gdzie piłka też otarła się o słupek. By były ładne bramki, a i punkty Liverpoolowi teraz są cholernie potrzebne. Nie spodziewałem się dobrego startu, bo jaki jest terminarz każdy wie, zresztą to jeszcze nie jest materiał na topową drużynę, ale mimo wszystko wyglądają ciekawiej niż rok temu i dobrze życzę tej drużynie. Nie dlatego, że Liverpool jest mi bliski, raczej bo wiem co teraz przeżywają ich kibice i jest to bardzo dołujące przeżycie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2012, 20:30

Ostatni raz Liverpool nie wygrał żadnego z pierwszych 4 spotkań ... 101 sezonów temu
Shelvey to niezła kłoda. Nijak nie wygląda na ofensywnego pomocnika.
też takim nie jest :lol:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 15 wrz 2012, 20:32

To gdzie to drzewko jest zasadzone?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 wrz 2012, 20:36

fieldy, tak się właśnie składa, że Shelvey jest ofensywnym pomocnikiem.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 wrz 2012, 20:37

Kiepsko to widze- miała być druga Barcelona, a jest zespół rownie słaby co za Dalglisha.
Kto to wymyslil ? :lol:

Adam drugim Xavim, Downing drugim Iniesta, a Messi ? Pewnie niedlugo kupicie za kilkanascie milionow z jakiegos Blackpool czy Burnley :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”