Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 498

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 cze 2007, 22:53

Umarłem :zgon: Gratulacje dla Realu :pinokio: To Reyes dziś sobie zagrał :brawo: A kto by nie zdobył po tej kolejce mistrzostwa i tak byłby słaby :maruda: Nie no gratuluje i cieszcie się bo mistrzostwo to mistrzostwo :spoko:

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 cze 2007, 22:53

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :boje się: :boje się: :boje się: :boje się: :boje się: :boje się: :boje się: :boje się: :boje się: :boje się: :boje się: :boje się: spoko ze ywgralismy ale prawda jest taka ze dobrzy bylismy tylko w koncowce sezonu. mimo wszystko brawa dla chlopakow bo potrafia walkczyc. a to zasluga capello. capello ktory mimo wszystko wg. mnie w hiszpanii grac nie umie.

Awatar użytkownika
radzionek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radzionek » 17 cze 2007, 22:53

Gratulacje od fana Interu ;P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2007, 22:54

coco nie pochwaliłeś Manciniego po zdobyciu scudetto ?

Gratulacje dla Realu. Jednak dopiero Reyes musiał wam to mistrzostwo załatwić, chcecie go wykupić, czy nie ? jak to z wami jest :D
Barca dziś zrobiła wszystko co mogła, ale to Real jest mistrzem.

Toudinho pisze:Reyes = wykupienie z Arsenalu
mam taką nadzieje

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 17 cze 2007, 22:55

Coco teraz liczy sie tylko jedno- CAMPEONES DE LA LIGA!! :king: :zgon:

Prawdziwych mistrzów poznaje sie po tym ,że potrafia walczyc do końca . Nawet w bardzo trudnej sytuacji są w stanie zmobilizowac sie jeszcze jeden raz.
:rydzyk:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 cze 2007, 22:56

coco
coco pisze:Prawdziwych mistrzów poznaje sie po tym ,że potrafia walczyc do końca . Nawet w bardzo trudnej sytuacji są w stanie zmobilizowac sie jeszcze jeden raz .
Prawda :P Jesteśmy mistrzami, my właśnie tak graliśmy. Choć były trudne chwile.

W dzisiejszym meczu było wszystko, pożegnania, smutek, radość w eufori, łzy...kontuzje...Ruud pichichi otrzymasz...

Dzięki dla Carlosa, dla Beckhsa...ładne spojenie

:wink:

SiergiejBlanco
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 17 cze 2007, 22:56

Gra byla mizerna, ale to zbyt szczesliwa chwila, by rozpisywac sie nad jakimis niedociagnieciami w tym, co zaprezentowali dzis pilkarze Realu! Brawa dla nich! Brawa nawet dla Capello, ktory im predzej odejdzie, tym lepiej! Brawa nawet dla Barcelony! Brawa dla wszystkich! HALA MAAAADRID!

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1509
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 17 cze 2007, 22:56

fieldy pisze:oco nie pochwaliłeś Manciniego po zdobyciu scudetto ?
nie , zreszta wiesz ... liga byla slaba bo Juve nie bylo i Milan miał odjete punkty .... ZAL

jeszcze raz graty

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 17 cze 2007, 22:56

to mi przypomina troche sytuacje z sezonu 03/04. Tam Barcelona grala katastrofalnie pierwsze pol roku, pozniej przyszedl Davids i wygrywali mecz za meczem. Real podobnie- zenada i kompromitacja , a pozniej gra do konca i zwyciestwa. A jeszcze 2 miesiace temu wszyscy stad wyrzucali Capello...
Ostatnio zmieniony 17 cze 2007, 22:57 przez Berik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 17 cze 2007, 22:57

I gratulacje również od fana Man Utd :-) Można dyskutować nad stylem zwycięstwa Realu w lidze ale na pewno Barcelona nie zasłużyła na ten tytuł bardziej. Jakby nie patrzeć Real najlepszy w Hiszpanii w 2007 :D Koniec posuchy :wink:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 17 cze 2007, 22:57

:zgon: Kiedys na prawde dostane zawalu :wink: Wydawalo sie, ze wszystko bylo przeciw nam - szybko stracona bramka, kontuzja Ruuda. Nie wygladalo to wszystko dobrze. To juz teraz nie wazne. Wazne, ze niemozliwe stalo sie rzeczywistoscia :wink: Czas rozpoczac swietowanie!
MAMY MAJSTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :!: :!: :!: :!: :king: :king: :king: :jupi: :jupi: :jupi: HALA MADRID :!:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2442
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 cze 2007, 22:57

Dzisiaj nie śpimy, dzisiaj świętujemy! Pośpimy jutro na lekcjach :P

Szykuje się dłuuuuga noc, nieprzespana noc. Emocje jeszcze we mnie siedzą i długo nie opadną :D
coco pisze:dziwnie sie czyta komentarze wychwalajace Capello zwłaszcza ze 90 % kibiców Realu po paru miesiacach chciala go wywalic na zbity pysk
Duża część chciała go wywalić, ale przecież wiadomo w jakim wieku są te osoby. Ja pamiętam tylko mój długi wywód na temat tego, dlaczego Capello jest lepszy od Schustera. Poczekałem do końca sezonu i się nie zawiodłem :wink: Fabio zostań z nami :pray:

Ciekawe czy w obliczu coraz mniejszej ilości dostępnych na rynku skrzydłowych i dzisiejszego występu Reyesa, Real zdecyduje się go wykupić od Arsenalu :think: Jeszcze niedawno wszyscy byli pewni, że nie, a teraz nic nie wiadomo :roll:

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 17 cze 2007, 22:59

Jestem ciekaw czy Reyes tymi dwoma golami zapewnil sobie wykupienie z Kanonierów :idea: A teraz ide opijać majstra..... narka :chill:

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 17 cze 2007, 23:01

Bravo Barvo ;] fascynujca byla koncowka w PD ;] graty dla tego "słabego Realu" :D

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 cze 2007, 23:08

Morrow pisze:I gratulacje również od fana Man Utd
No to żeby nie było. Ja się przyłączam
:wink:

Ciężko po takich emocji coś sensownego skleić. Ale że byłem 'prawie' obiektywnym obserwatorem(bliżej Realu troszkę niż Barcy), to powinienem w miarę sensownie napisać :P

Już w 45 sekundzie Real mógł stracić bramkę, ale na nieszczęście dla Królewskich nie stracił. Później środek obrony zupełnie się pogubił - źle zastawiona pułapka i bramka Vareli. Strata Ruuda - wydaje się bardzo bolesna, co wielokrotnie było później widać, ale koniec końców to Higuain zanotował chyba 3 asysty. Druga połowa również przeciętna w wykonaniu graczy Realu, ale mieli więcej do powiedzenia, dlatego że Mallorca zbytnio się cofnęła. Po raz kolejny można było zobaczyć chuligańską stronę niektórych Galacticos. W myśl zasady "Jak z nim nie wygram, to mu przynajmniej zaj..."
Ale mieli ten łut szczęścia. Najpierw piłka o centymetry mija bramkę Casillasa po strzale Vareli, a później kolejne 3 gole Królewskich. Zwłaszcza ta po rzucie rożnym wyjątkowo szczęśliwa.

W tym sezonie, tak jak już kiedyś pisałem i w tej tezie nie byłem osamotniony, nikt w Hiszpanii szczególnie na mistrzostwo nie zasłużył. Ale ktoś na koniec pierwszy być musiał. I udało się to akurat Realowi. Za to gratulacje.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2007, 23:10 przez Cris7, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”