FMy - Strona 499

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 14 maja 2010, 9:23

Wszyscy chętnie się chwalą udanymi transferami :P A może ktoś polecić dobrego prawego obrońcę, ew. wysuniętego?

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 maja 2010, 9:41

Zależy za jaką kwotę. Dobry i młody jest van der Wiel z Ajaksu, ale trzeba się liczyć z tym, że nie puszczą go za mniej niż nawet 10 mln euro.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 maja 2010, 9:43

David Santon. Tylko i wyłącznie. O ile masz tyle kasy :P z Defensywnych pomocników przypomniał mi się Delph z Aston Villi. A z napastników, serio dobry jest Lewandowski. A oprócz niego to Yannick Djallo, Vaclav Kadlec, Neymar, Dentinho, Machladze, Balotelli, Lukaku

P.S Przeczytałem teraz na wp, że do Legii ma trafić Bruno Mezenga. W którymś z Fm'ów, chyba 2007 on był świetny 8)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 247

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 maja 2010, 10:15

owszem D.Santon jest chyba najlepszy...ja korzystam z Christiana Ansaldiego i jestem b.zadowolony w rezerwie mam Felipe Mattioniego.

co do Bruno Mezengi był dobrym talentem w FM 2007 milion euro za takiego gracza? tanio :D

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 maja 2010, 10:22

Do klubów z średnich lig, polecam wypożyczać do ataku Federico Machedę (lub kupić jak jest za co). Wypożyczyłem go na pół roku do Ajaksu i zdobył tytuł najlepszego młodego piłkarza Eredivisie.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2878

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 14 maja 2010, 10:44

lisek_chz pisze:P.S Przeczytałem teraz na wp, że do Legii ma trafić Bruno Mezenga. W którymś z Fm'ów, chyba 2007 on był świetny 8)
Najlepszy jest fragment:
Legia rozpoczyna ofensywę transferową. Latem na Łazienkowską trafi kilku nowych zawodników. Pierwszym ma być 22-letni napastnik Bruno Mezenga, znajdujący się w kadrze Flamengo Rio de Jaineiro.
Do tego za milion euro, brać i nie pytać :lol:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 maja 2010, 10:47

lisek_chz pisze:A z napastników, serio dobry jest Lewandowski.
To prawda. Brałem go do Wolfsburga za darmo bez wielkich oczekiwań. Okazał się lepszy od Martinsa, Guerrero i Anichebe. Dużo strzela, a jak nie strzela, to asystuje. Robert jak najbardziej!

A jak prawy obrońca, to jak dla mnie najlepszy jest Gianni Zuiverloon. Osobiście nigdzie go nie miałem, ale u kumpla wymiata.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 14 maja 2010, 11:10

Zuiverloona miałem w 08, wymiatał. Do zarekomendowania mam środkowego pomocnika z Albanii, nazywa się Besart Sinani, rozwija się niesamowicie;) Jeszcze lepszym wymiataczem jest u mnie Carlinhos, ale przyszedł z PSV za dużą kasę a teraz Manchester mi go chce wykraść:/

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 247

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 maja 2010, 11:19

Zapytam ponieważ mam nieco inny problem :P Ostatnio co gram to pokazuje mi się dymek że fm.exe jest uszkodzony plik najczęściej chodzi o plik tc_history_id.cmt lub jakiś z cyferkami... głownie chodzi o folder temporary który mieści się dokładnie w Danych aplikacji(folder ukryty) pytanie brzmi czy spotkał się ktoś z tym i w jakim stopniu wpływa to na grę głównie chodzi o zapis bo mam już rok 2016 jestem 12 w rankingu światowym i czy dalej mogę liczyć na dalszy postęp? czy poprostu save do kitu...sezon dopiero co rozpocząłem więc pytam by się nierozczarować :P Z góry dzięki za pomoc ;)

EDIT: główny plik z savemi zapisuje się w moich dokumentach więc teorytycznie powinno być ok ale jak jest w praktyce? :P

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 maja 2010, 12:31

Ale wstyd! Właśnie przegrałem wyjazdowy mecz z beniaminkiem ligi 1:3. Jako mistrz kraju! :oops:
I nie ma jak trafić w LM do grupy z Manchesterem i Realem :roll:

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2135

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 14 maja 2010, 13:13

Don't worry.
Ja gram Bochum. Postanowiłem zrobić z tej drużyny ekipę na miarę LM. Najpierw broniłem się przed spadkiem dwa czy trzy sezony, później środek tabeli, później awans do pucharu UEFA. Poprzedni sezon (dość niespodziewane) mistrzostwo kraju.
A teraz po połowie sezonu mam 5-6 miejsce, a w LM (debiut) trafiłem do grupy z dwoma zwycięzcami LM z trzech ostatnich lat.:]

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 maja 2010, 14:27

ja z defensywnych pomocnikow do ligi angielskiej polecam ignacio camacho. kupilem go dla uzupelnienia skladu w moi pierwszym sezonie w man utd i zdobyl nagrode dla young player of the year dwa lata z rzedu przy naprawde niezlej formie.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 14 maja 2010, 21:15

BarcaQzYN pisze:Wszyscy chętnie się chwalą udanymi transferami :P A może ktoś polecić dobrego prawego obrońcę, ew. wysuniętego?
Polecam mojego podopiecznego Loica Perrin (ASSE), wyróżnia się w zespole zaangażowaniem, jak trzeba to haruje za dwóch :) Gra jako prawy obrońca/pomocnik, ale ja go mam na obronie

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 maja 2010, 21:36

Ja w Getafe mam Miguela Torresa, który już powoli odchodzi do lamusa, a zastąpić go ma Diego Renan kupiony za grube dzięgi. W obwodzie jest Castro kupiony w promocji, a przez moją obrone w Getafe przebijał się już Pantsil, De Silvestri i Cortes, szczerze polecam Miguela i Renana.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 maja 2010, 22:07

Przez was odgrzałem FMa i znowu szykuje się zaniedbywanie obowiązków zawodowych :won: FM jest jak narkotyk - jedyna gra,która mimo niby poważnego już wieku przyciąga mnie jeszcze do monitora.
Co do bocznych obrońców - newgen - wychowanek Milanu :P http://images46.fotosik.pl/293/b954cbe5396fd50c.jpg.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”