Zobacz co cały zespoł zrobił po faulu,zamiast siedzieć cicho to mieli pretensje do Webba że ten raczył zagwizdać, szczególnie Agger.Do reszty się nie przyczepie.Gerrard Kenny kibice- kompromitacja.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 sty 2011, 20:31
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 10 sty 2011, 20:54
Lewan90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 10 sty 2011, 21:03
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 sty 2011, 21:09
Nie, nie jestem. Damian - redaktor lfc.pl, to zdecydowanie nie ja.Lewan90 pisze:Damian, Ty chyba tam jesteś redaktorem.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 sty 2011, 21:16
Od kiedy wślizgiem wchodzi się dwiema nogami? Nawet jakby nie dotknął Carricka to za takie wejście powinno być czerwień z automatu. Nie wślizguje się nigdy dwiemoa nogami. Pamiętam mecz na Villa Park jak Nani wszedł dwiema nogami i trafił w piłkę i wyleciał, i bardzo dobrze bo każdego takie zagranie trzeba tępić.Obaj wchodzili wślizgami w piłkę, obaj o nią walczyli.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 sty 2011, 21:16
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 10 sty 2011, 21:22
Lewan90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 sty 2011, 21:28
Pamiętaj, że FIFA nakazuje od kilku lat, aby tak jak przy spalonych, tak też przy karnych gwizdać na korzyść atakującego. To podobno ma urozmaicić gręLewan90 pisze:Ja Ci powiem więcej, dla mnie karnego nie ma pomimo że kibicuje United. Był kontakt, Berbatov się przewalił, nie nurkował, ale nie ma karnego. Za takie rzeczy to się sędziowie uśmiechają do napastników. Dobra, przepisy przepisami, ale jak dla powinien puścić grę.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 10 sty 2011, 22:14
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sty 2011, 1:53
http://devilpage.pl/bar/blog/komentarze ... emyslenia/Michael Carrick – Żeby nie było tak kolorowo na boisku był Carrick. Tzn. był zapisany w protokole, na boisku ze wszystkich sił starał się nie zwracać na siebie uwagi. Jakby nie to, że ‘dzięki niemu’ z boiska wyleciał Gerrard, nie odnotowałbym jego obecności. Po prawdzie to od ostatnich dwóch sezonów Michael ogólnie nie zachwyca. Może pełni rolę, której ja nie zauważam. Sir Alex Ferguson zapewne wie co robi, więc póki United odnoszą sukcesy nie przeszkadza mi to.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 sty 2011, 2:04
Mnie już tacy nie ruszają. Obejrzał taki kilkadziesiąt meczów swojej ukochanej drużyny, przeczytał kilka tysięcy znaków na jej temat, a do tej pory nie zauważył, że jest coś takiego jak DM. No chyba, że po prostu nie wie jakie zazwyczaj ma obowiązki. Ludzie czasami nie potrafią czytać gry, założeń taktycznych, a to jest najważniejsze. Carrick może przez 90 min piłkę dotknąć 10 razy, ale przez cały mecz idealnie czyści środek pola, asekuruje, stosuje pressing, podwaja krycie, stwarza przewagę. Ludzie tego nie widzą, dlatego zazwyczaj DM są niedoceniani.Kamil232 pisze:Kolejny baran z DevilPage.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 sty 2011, 11:49
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 sty 2011, 12:27
Nie do końca. Z Carrickiem jest jeszcze trudniej, bo to nie jest taki typowy DM. Ludzie za DM postrzegają zawodnika niezwykle walecznego, niemal zapierdzielającego od bramki do bramki (błędnie mylą tą pozycją z pozycją CMa - Vieira, czy Keane nadal dla niektórych są DMamiCarrick może przez 90 min piłkę dotknąć 10 razy, ale przez cały mecz idealnie czyści środek pola, asekuruje, stosuje pressing, podwaja krycie, stwarza przewagę. Ludzie tego nie widzą, dlatego zazwyczaj DM są niedoceniani.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 11 sty 2011, 16:21
Moim zdaniem też był najlepszy. Na tak grającego MC złego słowa nie powiem. Ale pisząc w samym superlatywach o Carricku nie zapominajmy o poprzednim sezonie, który mu zwyczajnie nie wyszedł. Teraz pomijając jakies 2-3 mecze jest dobrze.red85 pisze:ps w niedziele Carrick był IMO jednym z najlepszych na boisku.
smurano
SexyBitch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio