2. Rio Ferdinand
3. Ashley Cole
4. Claud Makelele
5. Sol Campbell
Dalej byliby tacy zawodnicy jak Lauren, Drogba, uważam tez że Traore swoją grą w dwumeczu z Chelsea w LM pokazał, że ma wielkie możliwości
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mylus » 06 maja 2005, 18:53
Mylus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 06 maja 2005, 19:06
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 06 maja 2005, 20:33
unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 06 maja 2005, 20:34
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 maja 2005, 20:56
Traore ma lat 25...unojedrzej pisze:1Makalele ( przecina większość piłek , jeste niesamowity wg mnie najlepszy defensor na świecie)
2Henry ( liczba goli strzelana przez niego mówi za siebie)
3Gallas ( ma warunki , jest szybki , gra bardzo dobrze w chelsea)
4Traore ( po tym co pokazał w meczach z chelsea jestem pod wrażeniem jego umiejętności , wg mnie najbardziej wyróżniający sie gracz tego dwumeczu )
5A. Cole ( jeden z najlepszych lewych obrońców w Anglii , niski a taki wielki ! )
6Vieira ( może ten sezon miał słabszy , ale jego długie szpilki potrafią przerwać dużo trudnych zagrań , z makalel w drużynie by niszczyli wszystkich !! )
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 06 maja 2005, 21:00
Ale tu nie chodzi o tych po 30 tylko o czarnoskoryuch niekoniecznie po 30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anka pisze:Traore ma lat 25...unojedrzej pisze:1Makalele ( przecina większość piłek , jeste niesamowity wg mnie najlepszy defensor na świecie)
2Henry ( liczba goli strzelana przez niego mówi za siebie)
3Gallas ( ma warunki , jest szybki , gra bardzo dobrze w chelsea)
4Traore ( po tym co pokazał w meczach z chelsea jestem pod wrażeniem jego umiejętności , wg mnie najbardziej wyróżniający sie gracz tego dwumeczu )
5A. Cole ( jeden z najlepszych lewych obrońców w Anglii , niski a taki wielki ! )
6Vieira ( może ten sezon miał słabszy , ale jego długie szpilki potrafią przerwać dużo trudnych zagrań , z makalel w drużynie by niszczyli wszystkich !! )
Więc nie do tej kategorii. Choć gra jak doświadczony w pełni zawodnik.
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 maja 2005, 21:07
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 06 maja 2005, 21:10
Nie no loozik, ja tak tylko cei poprawiłem bo tak zauwazylem ze sie przy tym jego wieku tak upieraszAnka pisze:To zwracam honor, to jest jeden z minusów Mozilli (włączam tylko na nowe panele...).
sly_FCI
Golum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 13 cze 2005, 17:32
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kobyl07 » 13 cze 2005, 17:36
Kobyl07

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 13 cze 2005, 17:48
Sergeboy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio