Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lut 2007, 1:15
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 lut 2007, 1:34
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 20 lut 2007, 16:22
Lelinho73
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 20 lut 2007, 18:22
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lut 2007, 23:20
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 lut 2007, 1:16
Tak poziom DBE jest dosc dobry ale to Prokom innym uciekł finansowo tak że inni nawet nie widzą jego pleców a reszta faktycznie się zrównała tyle że Śląsk i Anwil kiedyś bardzo mocne obniżyły nieco loty a pozostałe drużyny się podciągnęły. Choc w tym sezonie podobnie jak w poprzednim jest jedna drużyna która zupełnie sobie nie radzi. I dla mnie przyczyną słabszej postawy Prokomu nie jest fakt że są nowi zawodnicy. Częsc z nich gra tam od kilku lat a nie powinna bo to emeryci a reszta przy odpowienim trenerze już dawno bylaby zgrana. Inne polskie druzyny w większości cały czas eksperymentują z zagranicznymi zawodnikami, Anwil i Śląsk ostatnio zmieniłu po kilku i jakoś przynajmniej po Anwilu nie widac tych zmian tak bardzo jakby mogło się wydawc. Przecież tam przyszedł nowy trener Pipan i pozyskano czterech (?) nowych graczy z czego trzech gra w pierwszej piątce a mimo to druyna wygrała Puchar Polski w hali Prokomu. Także Urlep w każdej drużynie jaka prowadzi co roku buduje formę play-offy dobierając coraz lepszych zwodników i jakoś później z powodzeniem rywalizuje z innymi ekipami ulegajac jedynie Sopocianom. Tak wiec nie nowi zawodnicy są przyczyną słabszej postawy tej drużyny tym bardziej że skład był zapięty na ostatni guzik juz podczas rozgrywania sparingów. Tu problem tkwi w jednym ale jakże ważnym szczególe... Na szczęście potencjał Prokomu powoduje ze inne drużyny małymi kroczkami próbują go gonic i taki Śląsk znów się powoli dbudowuje a Turów w tym sezonie wyrósł na nową silę ligi co także z innymi ekipami pododuje ogólny wzrost poziomu całej DBEmacko001 pisze:Moim zdaniem poziom ligi w Polsce jest dość dobry, chyba porównując ligę z reprezentacją na korzyść wyjdzie ta pierwsza. Prokom po kilku latach dominacji, ma teraz spore kłopoty, bo doszli nowi silni przeciwnicy - Polpak Świecie, Polpharma,Turów Zgorzelec, Śląsk znowu mocny. Anwil ostatnio spuścił z tonu, choć jeszcze bedziemy musieli troche poczekać na efekty pracy Alesa Pipana. Ogólnie drużyny ostatnio się zrównały poziomem i możemy być ( tak jak w PLS ) pewni wielkich emocji.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 mar 2007, 16:18
Wybrani przez tysiące kibiców - najlepsi zawodnicy Dominet Bank Ekstraligi, Mecz Gwiazd Pierwszej Ligi, konkursy wsadów oraz rzutów za trzy punkty, występy czołowych polskich artystów: Artur Gadowski, Szymon Wydra, Halina Mynkowa, Anna Wyszkoni, Patrycja Markowska, Bartek Wrona, Papa Dance, Ryszard Bazarnik oraz zaspoły Queens i Exited - to wszystko czeka na nas - 3 marca 2007 r.we wrocławskiej Hali Ludowej. Początek transmisji w telewizji Polsat - godz. 14.45. Patronat nad imprezą objęli prezydent Wrocławia Rafał Dutkiewicz i ambasador USA w Polsce Victor Ashe.Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 mar 2007, 23:37
Nie będę się za bardzo rozpisywał na temat polskiej Soboty Gwiazd o której myślałem że jest w niedzielę bo może ja jednak jakiś uprzedzony do tego typu meczów jestem, tym bardziej gdy rozgrywa się je na polskiej ziemi. Na początek może dodam że TV włączyłem z myślą obejrzenia hitu w PLSie a trafiłem na polsat i mecz Gwiazd DBE który po 5 min oglądania miałem zamiar zamienić na siatkówkę 

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: grabek » 01 kwie 2007, 20:11
grabek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 kwie 2007, 20:54
To całkiem dużo zobaczyłeś i wyniosłeś z tego spotkaniagrabek pisze:Śląsk-Prokom mecz mnie zawiódł niewiem jak was.Zbyt dużo błędów.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 10 kwie 2007, 20:51
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 kwie 2007, 17:45
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 kwie 2007, 22:13
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 maja 2007, 23:32
No i Yukasz jak zapewne wiesz w tym roku rywalizacja pomiędzy Anwilem i Prokomem jest diametralnie inna od tych jakie mogliśmy podziwiać w latach poprzednich. PodziwiałeśYukasz pisze:Drugi mecz rywalizacji zapowiadanej jako przedwczesny finał już we wtorek. A należy zaznaczyć, że w historii starć obu drużyn po dwóch meczach zawsze było 1:1…

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 maja 2007, 0:26

Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio