Everton (zbiorczy) - Strona 6

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 20 mar 2005, 19:01

NO i znowu niepowodzenie!Liverpool rozpykał Everton 2-1 ... Jeżeli Everton nie zacznie grać lepiej niż teraz to wątpie czy utrzyma te 4 miejesce, bo przed nim cięzkie mecze...

jaroslav
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaroslav » 21 mar 2005, 0:06

bumcyk jeśli cię to pocieszy to mimo, iż jestem fanem Arsu, to zagryzałem paluchy i płakałem razem z fanami Toffies. Była sznasa ale zabrakło kultury gry, cóż czerwoni dziś byli lepsi, podliverpoolskie miasteczka mają co świętować, bo samo miasto Liverpool pogrążyło się pewnie w żałobie. Ale nie traćcie nadziei wy ogracie średniaków, a oni potkną się jeszcze nie raz z drużynami pokroju WBA czy Palace,

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 21 mar 2005, 0:54

Szkoda, że Everton przegrał :( W sumie nie przepadam tam za nimi, jak i za całą ligą angielską, ale wolę aby to Everton grał w kwalifikacjach Ligi Mistrzów niż Liverpool.

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 21 mar 2005, 10:26

Szkoda, ale niema co sie poddawać. Gramy do końca :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 21 mar 2005, 17:21

Masz racje t_JB trza grać do samego końca :!:

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 21 mar 2005, 18:33

jaroslav pisze:podliverpoolskie miasteczka mają co świętować, bo samo miasto Liverpool pogrążyło się pewnie w żałobie.
Pisząc to miales na myśli, ze ludzie z miasta to fani Evertonu, a fani Liverpoolu to poprostu ludzie ze wsi? bo wlasnie tak to odebralam, przykro mi, ze cie jednak rozczaruje bo tak nie jest.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 mar 2005, 18:20

Mona_ nie przejmuj się! Ale mnie w Tobie też jedno dołuje...moze nie w Tobie ale w Twoim podpisie:
W Liverpoolu są dwie wspaniałe drużyny... :evil:
Wiesz wydawać się mogłoby że jezeli jestem fanem Evertonu to nienawidze Liverpool, ale tak nie jest. Nie mam nic do Liverpoolu oprócz tego że oni walczą z Evertonem o 4 miejesce... Lubie The Reds chociaż powinienen ich niecierpieć... i złego słowa o nich nie powiedziałem

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

liverpool

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 mar 2005, 18:22

Mona_ nie przejmuj się! Ale mnie w Tobie też jedno dołuje...moze nie w Tobie ale w Twoim podpisie:
W Liverpoolu są dwie wspaniałe drużyny... :evil:
Wiesz wydawać się mogłoby że jezeli jestem fanem Evertonu to nienawidze Liverpool, ale tak nie jest. Nie mam nic do Liverpoolu oprócz tego że oni walczą z Evertonem o 4 miejesce... Lubie The Reds chociaż powinienen ich niecierpieć... i złego słowa o nich nie powiedziałem

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 23 mar 2005, 18:36

Ok. Ja nie przepadam z Evertonem, ale nie jest to jakas wielka antypatia jak do kilku innych zespolow. Poprostu klub, ktorego nie obdażam jakas wielka miloscia czy nienawiscia. A donosnie tych slow, wiadomo Shankly mowil wiele rzeczy jednym moga sie podobac innym nie. Nie sa jednak one moim osobistym odczuciem.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 mar 2005, 18:42

Ale zawsze mnie coś trafia jak to czytam... :evil:
Wiesz chyba jak to jest? TO jakbym ja napisał że np w Angli są 4 dobre zespoły tj. Chelsea, Manchester, Arsenal i Everton! A nie jakiśtam Liverpool :!: :twisted:

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 23 mar 2005, 19:24

Wiesz, to akurat mnie nie rusza. Bo w sumie to prawda, ze to sa 4 najelspze druzyny w Premiership. Tylko nie lubie jak ktos kwestionuje sprawy kibicow itp.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 25 mar 2005, 15:56

OK, juz się nie będe czepiał :wink:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 04 kwie 2005, 8:02

o matko KOLEJNE niepowodzenie Evertonu :evil: Jak mógł przegrać z Wes Brom 0-1 :?: Przecież to się w palę nie mieści :!: Teraz już Liverpool CHYBA ma tylko 1 punkt straty do Evertonu

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 04 kwie 2005, 8:13

metol pisze:o matko KOLEJNE niepowodzenie Evertonu :evil: Jak mógł przegrać z Wes Brom 0-1 :?: Przecież to się w palę nie mieści :!: Teraz już Liverpool CHYBA ma tylko 1 punkt straty do Evertonu
No i widac jak wiele dla tego zespolu znaczyli Gravesen i Rooney ...

Po sprzedazy tego drugiego kasa w banku odzyskala swiezosc wiec zbednym byla sprzedaz Gravesena za tak malutka kwote .. bodaj 3.2 mln ..

Nie do pomyslenia. Mogli jeszcze sie troszke wzmocnic i isc za ciosem, a oni sie tylko oslaabili i spuscili z tonu ... szkoda mi ich.. dobra druzyna

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 04 kwie 2005, 8:54

Moim zdaniem koniec Evertonu zakwalifikuja sie do Pucharu UEFA ale w wakacje posprzedawaja zawodnikow i odpadna szybko z w/w pucharu i po co sprzedawali Gravesena za grosze go sprzedali porownujac do transferu Rooneya maja kasy a jeszcze sie oslabiaja

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”