Piłkarze zasługujący na lepszy klub - Strona 6

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 sie 2005, 9:24

Jednym z nich jest portugalski defensywny pomocnik Maniche. Gral na dobrym poziomie, bo w Porto, a miał ogromne szanse na przejście do któregoś z czołowych klubów Europy m.in. Arsenal. A co zrobil. Zamienił morze, owoce morza i oczywiście piękną sloneczną pogodę na deszcz, snieg, wiatr i Kreml. Warto???Bardzo oddalił się od Europy i siedzi w lidze rosyjskiej.

Nastepny-Michael Owen. Swietny snajper, w LFC pokazał swoje umiejętności, w lecie 2004 przeszedl do Realu, ponieważ nie zdobywal z The Reds zadnych trofeów. W Realu grzal ławę i teraz marzy aby wrocić do Anglii i najchętniej znów grać w Liverpoolu.

Awatar użytkownika
Maniaczek[ACM]
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniaczek[ACM] » 06 sie 2005, 10:04

Forlan zasługuje na czołowy klub Europejski, umie szczelać bramki z każdej pozycji i jest wszechstronny :D

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 06 sie 2005, 10:12

Z tym, że Forlan jużgrał w ManU i sie kompletnie nie sprawdził. Vilarreal jest dla niego klubem idealnym tak jak i cała PD.

A ja myślę, że Miguel zasługuje na coś lepszego niż "tylko" mistrz Portugalii. Gość na Euro 2004 grał genialnie, zachwycił mnie i dziwi mnie, że jeszcze nie jest w Premiership, czy PD.
W lidze brazylijskiej jest strasznie dużo takich piłkarzy. Robinho juz zmienił klub na najlepszy z najlepszych :twisted: , ale w Sao Paulo FC gra świetny prawy obrońca, jeden z najlepszych piłkarzy Pucharu Konfederacji Cicinho i też uważam, że spokojnie mógłby grać w takich klubach jak Juventus czy Arsenal.
Na pewno też Lukas Podolski, ale w jego przypadku, uważam że powinien wyjechać z Niemiec, a jeśli już to raczej jego wyborem nie powinien być Bayern, co raczej się stanie.

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 06 sie 2005, 10:58

Niestety MANICHE jeszcze bardziej się marnuje bo gra w
CSKA MOSKWA

Jak nie wiesz gdzie gra to po co piszesz, bo pozniej tylko glupoty sie czyta. Maniche gra w Dynamo Moskwa, tam tez gra dwoch jego kolegow z FC Porto Seitaridis i Derlei.

Awatar użytkownika
Maniaczek[ACM]
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniaczek[ACM] » 06 sie 2005, 11:09

Wracając do cicinho to w tym tygodniu ma dostać obywatelstwo włoskie i podpisać kontrakt z milanem ( ale przejdzie do niego dopiero w styczniu ). Leonardo go dobrze pokierował :P i w milanie gra duzo jego rodaków 8)

Awatar użytkownika
zazul
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 06 sie 2005, 12:05

Uważam że na lepszy klub zasługuje Tevez :D jest świetnie wyszkolony technicznie i bardzo szybki

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 sie 2005, 13:28

Kaka i Schevechenko zasługują na lepszy klub :p dobra tylko żartuje..........Tevez to ponoć ma w przyszłości w Chelsea grać to go nie liczę. Np. Thomas Soerensen dla mnie mógłby spokojnie bronić w Man Utd albo Arsenalu. Daniel Carvalho i Vagner Love zasługują na lepszy klub niż CSKA choć nie twierdze, żę ten obecny jest zły. Cavenaghi powinien grać już w jakimś dobrym europejskim klubie..np. Villareal. Dużo jest takich piłkarzy :p

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 sie 2005, 13:33

Jenas - zasługuje na grę w Arsenalu, co w najblizszym czasie może stać się faktem :o

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 sie 2005, 14:25

No ale tevez to sie chyba niebardzo dogada chyba ze w wisle gdzie by robic mogl co chcial bo by gwiazda byl=)Nie no ale on ma treudny charakter choc pilkarz dobry na bank...Wg mnie pol ligi holenderskiej na lepszy klub zasluguje chocy zawodnicy alkmaaru...

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 07 sie 2005, 9:44

W\g mnie na lepsze kluby zasługują:
- Torres: W sumie ... to Atletico Madrid nie jest klubem złym, ale nie porównujmy go do np: Barcy czy Realu bo w tych klubach Fernando mógł grać !!!
- Jacek Krzynówek: Jak wszyscy wiemy Krzynio rewelacyjnie spisuje się w Bundeslidze, ale myslę że Bayer Leverkusen nie jest szczytem jego piłkarskich marzeń i myslę że Krzynio powinien zagrać tylko jeszcze jeden sezon w "aptekarzach" i przejść albo do Primera Division lub Premier League ( choć lepiej do tej 2-giej ponieważ jego styl gry bardziej odpowiada "wyspiarzom" - szybkość, zacięcie, twarda gra, strzał z dystansu itp. a Jacek wszystkie te atrybuty posiada )
- Milan Baros: Ten piłkarz powinien jak najszybciej znaleźć nowego pracodawcę - wszyscy wiemy dlaczego :wink:
- Tomasz Frankowsk: Myślę że "Franek" też się w Wiśle marnuje !!! Tomek spokojnie poradziłby sobie w lepszym klubie, choćby nawet w Celtic`u zamiast "Żurawia" - zapewniam że "Franek" grałby o niebo lepiej od Żurawskiego.
To by było na tyle, oczywiście jest jeszcze dużo piłkarzy którzy zasługują na lepszy klub ale tych zawodników najbardziej mi "szkoda" :D
PzDR.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 07 sie 2005, 9:51

Do Kali co masz do Atletico?? zobaczymy w tym sezonie a tak pozatym Torres gdzie przejdzie jedynie do Barcy chyba niedo Realu :twisted: to tak jak by totti przeszedl do lacjo.

Baros troszke przesadziłes co on zrobił króla strzelców na Euro sezon pokazał ze jest poprostu przecietny

Franke no jest dobry na Idea |Ekstraklase :twisted: a nie na inne zagraniczne ligi takze wiesz chociaz moze masz racje musmi zobaczyc.

Krzynio-hmmmmm a co Aptejkarze sa źli????

Co do piłkarzy zasugujacy na lepszy klub napewno zalicza sie do nich;

Stweart Downig czy jakos tak Boro jest troszke słabe musi podjac wyzwanie jakies.

|Bonnera ten pilkarz musi zmienic pracodawce no chyba ze Parme ktos kupi to wtedy niech zostanie bo odbuduja parme moze.

to chyba tyle.ciekwy temat zasługujacy na lepszy klub skoro nigdzie niegraja w lepszy to z tego wynika ze nie ZASŁUGUJĄ!!!!! :wink:

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 07 sie 2005, 10:10

no kolego ale Totti sie pisze dużą literą :wink: :D :wink:

Awatar użytkownika
WestCoast
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 21 sie 2005, 20:25

wg mnie :
-toress przede wszystkim(najlepiej jakby przeszedl do barcy)
-anelka(choc z jego psychiko roznie bywalo)
-krzynowek(powinien grac wlidze angielskiej tam by sie sprawdzil)
-tevez(po co on poszedl do corinthaosu? chyba tylko za kaso)
-jak tevez to i mascherano( to samo)
-agurero(mlody ale juz wymiata)
-appiah(po co on do fenerbace poszedl??)
- diego( w porto jakos jego kariera sie zatrzymala)
-mido (ten jak by tyle nie wedrowal z kraju do innego kraju to by sie rozwinal bardziej)
dzieki za wysluchanie mni :D

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 20:28

Lepszy hmm lepszy znaczy jaki? Lepsza atmosfera czy większa kasa ^^?

Wg mnie :
- marcelinho z herthy
- rosicky
- van der vart
- anelka
- rasiaK:D
- dudek
- jeleń

stasiuu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stasiuu » 26 sie 2005, 19:42

Według mnie:
Saviola - Ciągle go wypożyczają a myśle że w brasie mógłby grać u boku eto
Van der vart - wielki młody talent a gra... w hamburgu. jak by nie mógł zostać w ajaxie
dudek - nie dlatego że liverpool jest słaby ale w tym sezonie raczej sobie nie pogra przez Reine
Baros - Mógłby zagrać w lepszym kubie
Juninho - Według mnie jest lepszy od figo więc może inter ?
Tevez - Młody zdolny gracz powinien grac w europie
Riquelme - w parze z Ronaldinho by wymiatał !
Jest jeszcze wielu graczy którzy sie marnują wypisałem tych których znam najbardziej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”