to pierwsze zdjęcie to nie jest Mucha, prędzej Rylikmaestro_ pisze:podoba Wam się Ania?? no to macie...!!ale wg. mnie i tak Pani Cichopek jest ładniejsza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 mar 2005, 9:48
to pierwsze zdjęcie to nie jest Mucha, prędzej Rylikmaestro_ pisze:podoba Wam się Ania?? no to macie...!!ale wg. mnie i tak Pani Cichopek jest ładniejsza
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 24 mar 2005, 12:31

mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 24 mar 2005, 12:48
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 24 mar 2005, 14:36
no tak pierwsze to oczywiście Rylik!!!! miało być jako ostatnie- trzecie ale inaczej nie chciało wejśćbellus pisze:to pierwsze zdjęcie to nie jest Mucha, prędzej Rylikmaestro_ pisze:podoba Wam się Ania?? no to macie...!!ale wg. mnie i tak Pani Cichopek jest ładniejsza
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 24 mar 2005, 21:55

mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 24 mar 2005, 22:49
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 24 mar 2005, 23:29
robur
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 25 mar 2005, 9:12
widze ze gustujesz w facetachrobur pisze:najładniejsza jest Rysiek z Klanu
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 26 mar 2005, 1:10
ahhh... Rusiu jest boski/boska(jak kto wolirobur pisze:najładniejsza jest Rysiek z Klanu
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 mar 2005, 11:13
ja bym im dal z 7/10 oczywiscie siostrzyczkomgringo7 pisze:zbyt dobrze zbudnowana6/10
jeszcze by mnie pobila
... ej wiem ze nie sa naj ale jestem ciekawy ile dacie na 10 jednej z siustr Olsen ( ktora chciecie ) i tej czarnej z Tatu
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 26 mar 2005, 11:38
No,no ostatnio zobaczyłem ta okładke i nie mogłem uwierzyc ze to ona. Naprawde wygladała o wiele lepijej niz normalnie, taka delikatna,subtelna mmmbellus pisze:Parę razy była wspomniana Doda Elektroda....
Czy ktoś z was widział okładkę Panii (dla ułatwienia taka gazeta którą być może czyta wasza mama). Tam żona Majdana ma zupełnie inny styl, dużo bardziej kobieco wygląda. A nie to co normalnie prezentuje tak jak panna lekkich obyczajów, a w Panii to klasowo i jeszcze raz powtóże dużo bardziej kobieco.
A co jak co ona fizycznie ładna jest, a psychika to już zupełnie inna bajka.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: !zibbi.com » 26 mar 2005, 13:12
!zibbi.com
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 26 mar 2005, 15:21
ZNAJDZ MI TA OKLADKE W NECIE !piotrek256 pisze:No,no ostatnio zobaczyłem ta okładke i nie mogłem uwierzyc ze to ona. Naprawde wygladała o wiele lepijej niz normalnie, taka delikatna,subtelna mmmbellus pisze:Parę razy była wspomniana Doda Elektroda....
Czy ktoś z was widział okładkę Panii (dla ułatwienia taka gazeta którą być może czyta wasza mama). Tam żona Majdana ma zupełnie inny styl, dużo bardziej kobieco wygląda. A nie to co normalnie prezentuje tak jak panna lekkich obyczajów, a w Panii to klasowo i jeszcze raz powtóże dużo bardziej kobieco.
A co jak co ona fizycznie ładna jest, a psychika to już zupełnie inna bajka.
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 26 mar 2005, 21:15
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cleaner » 26 mar 2005, 22:37
popieram tych panowLAZIO pisze:ehhe zgadzam sie z Toba w 100%Sławek pisze:a ja wam powiem że wszystkie polki są dobre dupy:D....
Cleaner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio