M Jak Miłość - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 26 lip 2005, 10:26

harni7 pisze:Wspaniały serial :!: Napewno najlepszy z Polskich Seriali śledze odcicinki od początku istnienią serialu!!! :twisted:
Nie wiem czemu ale robiłem kilka prób do tego serialu i mnie nie interesuje... Bardziej wciąga mnie już Twój emblemat... Co innego NaWspólnej - dziś podobno Roman da po mordzie temu Marcinowi :twisted:

Awatar użytkownika
Blant
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Blant » 26 sie 2005, 15:41

M jak miłość to film nr.1 w polskiej telewizji z zaciekawieniem śledze wszystkie odcinki extra film.

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 08 paź 2005, 10:08

Ja też ogladma ale juz zrezygnowałem bo wiem co bedzie dalej: Stjeefana zje ten jego pies, Małgośka sie ucieszy i wroci do tego swojego pisarza co to sie z nim spyknela, Hanka zostanie znaną striptizerką, a Marus bedzie liczył kasiore bo oczywiście Hanka bedzie tancowac w jego barze, Piotrek zerwie z Kingą i sie spyknie z Magdą, a Kamil ujawni swoją orientację i pokocha Pawła, ale ten nie odwzajemni jego uczucia, a ta babcia bedzie w ciaży z tym dziadkiem siwym w co nie bedzie mogła uwierzyć i w konsekwencji strzeli se lewatywe!!!!!! a na koniec ta co ma ta przetwornie przestanie produkowac wode na rzecz spirytusu i wszyscy sie zchlaja i pozabijaja

A tak wogole to jest moj ulubiony serial :D i jak ktos wie co bedzie w nastepnych odcinkach to pisac pzdr
Ostatnio zmieniony 11 paź 2005, 21:28 przez kibic_korony, łącznie zmieniany 1 raz.

wokulski
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wokulski » 09 paź 2005, 17:41

Ja nie oglądam tego shitu,bo dla mnie takie seriale są nieżyciowe,jeśli jest jakis problem to zawsze potraktowany jest stereotypowa i jest tak w większości seriali obyczjowych. Ale nie martwcie śię fani M jak Miłośc są jeszcze gorsze polskie seriale tj, Klan czy też Na dobre i na Złe.

Awatar użytkownika
japko
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: japko » 23 paź 2005, 10:45

super serial , oglądam każdy odcinek. Najbardziej lubię jak są odcinki z tymi młodymi (Madzia, Kamil, Piotrek, Kinga, Paweł) a najbardziej nie lubię odcinków z tą Janiną, Ewą, tą małą Olą i Teodorem. Nudy jakich mało. Ale w sumie to jest zaje.bis.ty serial.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 06 sty 2006, 19:41

Nienawidze polskich serialow, bazuja tylko na tym by wybrac do serialu ładne twarze ktrore sie spodobaja ludziom i beda wzbudzac poztywne emocje.Gra aktorska sie nie liczy i tu jak i w wiekszosci innych seriali jest beznadziejna.Fabuła jest banalna ale ułoznona tak bo widz probowal sie domyslec co bedzie dalej, wchodzi bardzo na emocje.I niestety wiekszosc polski łapie sie na to.PRzykre ale prawidzwe.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 sty 2006, 20:52

John Travolta pisze:Nienawidze polskich serialow, bazuja tylko na tym by wybrac do serialu ładne twarze ktrore sie spodobaja ludziom i beda wzbudzac poztywne emocje.Gra aktorska sie nie liczy i tu jak i w wiekszosci innych seriali jest beznadziejna.Fabuła jest banalna ale ułoznona tak bo widz probowal sie domyslec co bedzie dalej, wchodzi bardzo na emocje.I niestety wiekszosc polski łapie sie na to.PRzykre ale prawidzwe.

uwazam tak samo :wink: dlatego nie oglądam zadnego polskiego serialu, wole sobie jakis kanał sportowy pooglądac, a jak chce film to na dvd lib na kompie :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”