Telefony komorkowe (zbiorczy) - Strona 6

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 03 sie 2005, 13:43

Orientuje się ktoś czy można do nOkii 2600 przesyłać kabelkiem dzwonki, itp.??

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 03 sie 2005, 13:55

Ja mam Simensa C65. Jest to dobry telefon. Ma wbudowany aparat cyfrowy. Wg mnie dobra jakos zdjęć. Jestem z niego zadowolony :wink:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 03 sie 2005, 14:20

a ja mam Sagem-a myX5-2, dobry telefon!! nie nazekam!! robi swietne zdjecia ;) ale strasznie slaba polifonia :( ale na szczescie jest dobra jkosc nagrywania tak wiec ustawiam sobie swoje ulubione kawalki jako dzwonki!! ale znowuszkoda ze moge nagrywac tylko 30 sekund :/

;)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 sie 2005, 14:57

Ja mam Nokię 8210. Nie jest zła, ale rozglądam się za czymś nowym. Zależy mi na kolorowym wyświetlaczu w szczególności... Wiem, że niektórzy na tym forum znają się na rzeczy, więc prosiłabym o jakieś propozycje. ;) Chodzi mi tutaj o telefony do 400-500 złotych.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 03 sie 2005, 15:02

Ja kupie Nokie 8210i :) Jak ktos ma i chce sprzedac - oczywiscie w dobrym stanie to proszę o kontakt :)

Forza Inter

A jak chcesz to moge Ci sprzedac Siemens CX65 - w dobrym stanie - okazja :)
Anka pisze:Ja mam Nokię 8210. Nie jest zła, ale rozglądam się za czymś nowym. Zależy mi na kolorowym wyświetlaczu w szczególności... Wiem, że niektórzy na tym forum znają się na rzeczy, więc prosiłabym o jakieś propozycje. ;) Chodzi mi tutaj o telefony do 400-500 złotych.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 sie 2005, 15:32

Juras_InterFan pisze:A jak chcesz to moge Ci sprzedac Siemens CX65
A możesz mi opisać tego Siemens'a? :P Tzn. jakie ma funkcje itp...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 03 sie 2005, 15:41

Masz tu linka z dokladnym opisem :) Chlopaków z Fanclubu Siemensa :)

http://www.fks.pl/dzial.php?dzial=Testy ... ens%20CX65

Pozdrawiam !
Anka pisze:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 03 sie 2005, 21:23

Spoko dzieki Mikusinski i Lakier :) mp3 to na pewno fajny bajerek ale nie kupuje telefonu głównie z myślą o słuchaniu muzy (choć troche tez;) ) na pewno pod tym względem Motorola wypada nieporównywalnie lepiej nie tylko pod względem jakości dzwięku ale i pamięci (karta) :) przejzałem wczoraj kilka stronek i opinie były podzielone, wielu narzekało na psucie się głośniczków w Motoroli ale i równie wielu posiadaczy e398 było zadowolonych :D w sumie wielu też narzeka na joistick w SE ;p na allegro ceny Motorolki chodza tez ok 550-600 zl. Ja wypatrzylem SE k508i za 530 (http://allegro.pl/show_item.php?item=59394260) aukcja już zakończona i bynajmniej nie przeze mnie :p Wcześniej natykałem się na dużo niższe ceny nowych SE (nawet 450-480) Wstrzymam się jeszcze kilka dni ale już bacznie opserwuje allegro :) Fakt- w SE w standardzie nie ma słuchawek i kabelka do kompa chyba też nie (mam kabel od t610 i z tego co wiem powinien pasować, poprawcie mnie jesli sie myle ;) ) ale to też zależy od ofert. Niektórzy oferują telefon wraz z całym 'okablowaniem'. Raczej interesują mnie tylko aukcje internetowe, gdyż w salonie te telefony kosztują nawet 2x wiecej ;p a używanego też nie chce :twisted: abonament również odpada :roll:

Jeszcze raz dzięki za pomoc. Pozdro!!

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 03 sie 2005, 21:47

Ja chce kupic nowy telefon, i bede wybieral oferte MixPlusa. I zastanawiam sie nad Tlefonem Sony Ericsson K500i a Siemensem CX65. Który jest wg was lepszy, ja bardziej sie przychylam do Ericssona. Marzy mi sie telefon Sony Ericsson K700i to by byl full wypas... :D :D :D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 03 sie 2005, 21:59

Wazi to wybierz sobie lepiej tego siemensa CX65 bo w Gorzycach i tak juz duzo osob ma Sony ericssona k500i, np. ja :lol: :lol: :D Ale ten telefon jest super i co najlepsze nie az tak drogi.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 sie 2005, 22:21

Juras_InterFan pisze:Masz tu linka z dokladnym opisem :) Chlopaków z Fanclubu Siemensa :)

http://www.fks.pl/dzial.php?dzial=Testy ... ens%20CX65

Pozdrawiam !
Anka pisze:

Pozdrawiam.
Hmmm... ciekawy ten telefon. Ale jednak stwierdziłam, że raczej sobie kupię coś w stylu Nokii 6610 - http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/6610/
Nie mniej jednak dzięki, że mnie oświeciłeś w sprawie Siemensów. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 03 sie 2005, 22:28

Anka pisze:Hmmm... ciekawy ten telefon. Ale jednak stwierdziłam, że raczej sobie kupię coś w stylu Nokii 6610 - http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/6610/
Nie mniej jednak dzięki, że mnie oświeciłeś w sprawie Siemensów. ;)

Pozdrawiam.
Hehehe - nie no nie to zebym zachwalal swojego Siemensa - bo juz go nie mam poszedł do żyda już :) Ale nie polecam Ci zakupu Noki 6610 - moja dziewczyna ma taką i nie ma ona polotu do telefonów któe można za niewielką kaskę kupić juz teraz :) - wyswietlacz 128x128 pikseli na którym nic nie widac :) Ten telefon byl na topie 2 lata temu :)

Pozdrawiam !!!

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 08 sie 2005, 9:23

JEżeli jest ktoś na kupnie koma ( w granicah 500 zł ) to bez wątpienia polecam SIEMENSA c65, sam takiego posiadam i jestem bardzo zadowolony, no może na początku wqrzał mnie ponieważ dosyć często się 'zacinał' ale to kwestia wymiany oprogramowania ( tzn. idziesz z gwarancją do serwisu i mówisz co jest a oni bez dyskusji wymieniaja oprogramowanie ) -słyszałem że to wada fabryczna c65. A wracając do samej komórki, polecam ten telefon gdyż ma bardzo wysokiej jakości wyświetlacz ( 65 tys. kolorów ), wszystkie potrzebne funkcje, wbudowany aparacik ( robi całkiem niezłe fotki, a na kompie to już naprawde całkiem, całkiem :D ) i co najważniejsze ma IRDE - jest to rzecz po prostu nie zastąpiona w\g mnie w komie, bardzo dużo osób ma taki tel. i ja non-stop mam jakieś nowości na nią ( przychodze do qmpla i zgrywamy przez IRDE - 2s. i już mam nowości na komie :wink: ) ale też kupiłem sobie podczerwień do kompa ( koszt 30 zeta na allegro ) i przesyłam sobie zkompa 8) ) - nie no ogółem mówiąc GORĄCO POLECAM !!!
PzDR.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Dodatki do Waszych Telefonów!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 sie 2005, 2:50

W tym temacie chodzi mi o wypowiadanie się użytkowników, którzy wiedzą skąd ściągnąć gry/aplikacje/motywy itp. do telefonów. Prośiłbym o wypowiadanie się na temat bo reszta będzie karana ostrzeżeniami, Tak więc do dzieła!

p.s. podawajcie linki do ściągania, a nie do forum! Jeśli ktoś będzie w potrzebie to pisać bo mam wiele gier na Sony Ericssona!

p.s.2 Pilnie potrzebuje "Real Football 2005" na k500i !!

Awatar użytkownika
merqn
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 21 sie 2005, 8:15

Jezeli ktoś będzie potrzebował obojetnie jaki dzwonek to chętnie służe pomocą :). Mam dostęp do dość wielkiego zbioru dzwonków mono, poli i real :), pozdro!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”