nie bylbym taki pewny bo Chlopaczek chce 1000000... glosow (Pawel pisze: Pewnie zostanie Chłopaczek i Dorian.
a ze mna to nigdy nic nie wiadomo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 mar 2005, 10:23
nie bylbym taki pewny bo Chlopaczek chce 1000000... glosow (Pawel pisze: Pewnie zostanie Chłopaczek i Dorian.
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 mar 2005, 13:04
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 mar 2005, 15:40
Chlopaczek obral sobie szczytniejszy cel,mianowicie kandydatura na prze"s"ydenta RPChlopaczek pisze:Chlopaczek nie chce zadnych glosow.Wypowiedzialem sie na ten temat wczesniej ale widze ze nie wszyscy czytaja pierwsza strone.
Nastepna osoba ktora mnie zglosi na moda dostanie ostrzezenie wiec sie zastanowcie
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 mar 2005, 17:17
No szkoda ze nie zostane moderatoremTomusmc pisze:Mam nadzieje, że znasz się na piłce i będziesz pisał mądre posty, ale nie możemy się sugerować kimś, kto ma pare postów na koncie i jest z nami od paru dni. Pozdrawiam
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 mar 2005, 11:59
DORIAN pisze:Chlopaczek obral sobie szczytniejszy cel,mianowicie kandydatura na prze"s"ydenta RPChlopaczek pisze:Chlopaczek nie chce zadnych glosow.Wypowiedzialem sie na ten temat wczesniej ale widze ze nie wszyscy czytaja pierwsza strone.
Nastepna osoba ktora mnie zglosi na moda dostanie ostrzezenie wiec sie zastanowcie![]()
Pytanko do Dzidziusia lub Oskara bo oni siedza w tym temacie i maja najwiecej do powiedzenia :kiedy beda te wybory![]()
ja zglaszam ....(Aga wie o kogo chodzi)
bo nei chce W dostac od pewnego osobnika
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 29 mar 2005, 14:19
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 mar 2005, 14:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 mar 2005, 20:06
Narazie to nie wiem nic,jesli dostane konkretna propozycje to wtedy porozmawiamy bo teraz to rzucanie slow na wiatrNiggaz pisze:piwusmimo krótkiej jeszcze obecności na forum pewne rzeczy da się zauważyć moim zdaniem. Pisze mądrze; sensownie; posiada sporą wiedze na różne tematy; wysoka kultura słowa, że tak powiem; wydaje mi się, że potrafi zachować (a co za tym idzie - rozróżnić) dość dużą swobodę a zarazem porządek i zgodność z zasadami. To się przydaje moderatorowi żeby za bardzo nie ograniczał ale wiedział kiedy wkroczyć
![]()
zawdipodobnie jak w przypadku piwusa pisze sensownie i zawsze używa wiarygodnych argumentów. Sprawia wrażenie człowieka który potrafiłby zaprowadzić porządek (może nawet rygor
) na forum. Sporo doświadczenie na forum poza tym.
To moich dwóch zdecydowanych faworytów ale poza nimi może jeszcze:
smituPrzede wszystkim doświadczenie ale także wiedza na wiele tematów. Nie wiem czy czasem nie lubi ponabijać i czepiać się ale to może tylko tak mi się wydaje
![]()
Dorianchyba jeszcze nie odmówił
W związku z moją krótką obecnością na foum nie miałem jeszcze okazji poznać za bardzo zalet Doriana
Tyle co mogę stwierdzić to doświadczenie na forum, spora wiedza i jakoś wydaje mi się, że dałby sobie radę z utrzymaniem porządku.
Nie proponowałem osób, które już określiły, że nie chcą być moderatorami. Jeśli któraś z osób wymienionych w tym poście także odmawia to sorry za zawracanie głowy
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 29 mar 2005, 20:37
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 mar 2005, 20:43
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 20:45
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 mar 2005, 20:53
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 mar 2005, 21:07
Nie tyle, że się nie zgodzimy, ale nie możemy się zgodzić. Jesteś tu od dwóch dni i nikt Ciebie praktycznie nie zna. Moderatora trzeba wybierać z głową, a nie patrzeć tylko na czyjąś kandydature. To jest poważny serwis i wszystko musi być obmyślane.magus pisze:Ja bardzo chciałbym zostać modem ale nie wiem czy modowie się zgodzą...
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 mar 2005, 21:17
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 30 mar 2005, 9:26
Kamilo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio