Kandydaci na moderatora - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 mar 2005, 10:23

Pawel pisze: Pewnie zostanie Chłopaczek i Dorian.
nie bylbym taki pewny bo Chlopaczek chce 1000000... glosow ( :lol: )
a ze mna to nigdy nic nie wiadomo :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3357

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 mar 2005, 13:04

Chlopaczek nie chce zadnych glosow.Wypowiedzialem sie na ten temat wczesniej ale widze ze nie wszyscy czytaja pierwsza strone.

Nastepna osoba ktora mnie zglosi na moda dostanie ostrzezenie wiec sie zastanowcie :lol:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 mar 2005, 15:40

Chlopaczek pisze:Chlopaczek nie chce zadnych glosow.Wypowiedzialem sie na ten temat wczesniej ale widze ze nie wszyscy czytaja pierwsza strone.

Nastepna osoba ktora mnie zglosi na moda dostanie ostrzezenie wiec sie zastanowcie :lol:
Chlopaczek obral sobie szczytniejszy cel,mianowicie kandydatura na prze"s"ydenta RP :roll:
Pytanko do Dzidziusia lub Oskara bo oni siedza w tym temacie i maja najwiecej do powiedzenia :kiedy beda te wybory :?:
ja zglaszam ....(Aga wie o kogo chodzi :wink: )
bo nei chce W dostac od pewnego osobnika :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8770
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 mar 2005, 17:17

Tomusmc pisze:Mam nadzieje, że znasz się na piłce i będziesz pisał mądre posty, ale nie możemy się sugerować kimś, kto ma pare postów na koncie i jest z nami od paru dni. Pozdrawiam
No szkoda ze nie zostane moderatorem :) wiem ze za krotko z Wami jestem, gdybym tylko znal ten serwis wczesniej to bym sie zarejestrowal :) coz, szukajcie a znajdziecie :)
Pozdro :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 mar 2005, 11:59

DORIAN pisze:
Chlopaczek pisze:Chlopaczek nie chce zadnych glosow.Wypowiedzialem sie na ten temat wczesniej ale widze ze nie wszyscy czytaja pierwsza strone.

Chlopaczek obral sobie szczytniejszy cel,mianowicie kandydatura na prze"s"ydenta RP :roll:
Pytanko do Dzidziusia lub Oskara bo oni siedza w tym temacie i maja najwiecej do powiedzenia :kiedy beda te wybory :?:
ja zglaszam ....(Aga wie o kogo chodzi :wink: )
bo nei chce W dostac od pewnego osobnika :lol:

z tego ci mi wiadomo najpierw bedzie dyskusja na podstawie tego tematu kto sie nadaje, dopiero pozniej zostanie obrany nowy moderator :) 8)

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 29 mar 2005, 14:19

Wyborów jako takich nie będzie na forum ogólnym. Tutaj zgłaszacie kandydatury a my w swoim gronie zdecydujemy kto zostanie moderatorem. W tym topicu chodzi o to, żebyście napisali potencjalnego kandytata, a później dlaczego się nadaje. Wasze opinie znacznie ułatwią nam wybór.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 mar 2005, 14:35

piwus :arrow: mimo krótkiej jeszcze obecności na forum pewne rzeczy da się zauważyć moim zdaniem. Pisze mądrze; sensownie; posiada sporą wiedze na różne tematy; wysoka kultura słowa, że tak powiem; wydaje mi się, że potrafi zachować (a co za tym idzie - rozróżnić) dość dużą swobodę a zarazem porządek i zgodność z zasadami. To się przydaje moderatorowi żeby za bardzo nie ograniczał ale wiedział kiedy wkroczyć :wink:

zawdi :arrow: podobnie jak w przypadku piwusa pisze sensownie i zawsze używa wiarygodnych argumentów. Sprawia wrażenie człowieka który potrafiłby zaprowadzić porządek (może nawet rygor :wink: ) na forum. Sporo doświadczenie na forum poza tym.

To moich dwóch zdecydowanych faworytów ale poza nimi może jeszcze:

smitu :arrow: Przede wszystkim doświadczenie ale także wiedza na wiele tematów. Nie wiem czy czasem nie lubi ponabijać i czepiać się ale to może tylko tak mi się wydaje :wink:

Dorian :arrow: chyba jeszcze nie odmówił :wink: W związku z moją krótką obecnością na foum nie miałem jeszcze okazji poznać za bardzo zalet Doriana :wink: Tyle co mogę stwierdzić to doświadczenie na forum, spora wiedza i jakoś wydaje mi się, że dałby sobie radę z utrzymaniem porządku.

Nie proponowałem osób, które już określiły, że nie chcą być moderatorami. Jeśli któraś z osób wymienionych w tym poście także odmawia to sorry za zawracanie głowy :wink:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 mar 2005, 20:06

Niggaz pisze:piwus :arrow: mimo krótkiej jeszcze obecności na forum pewne rzeczy da się zauważyć moim zdaniem. Pisze mądrze; sensownie; posiada sporą wiedze na różne tematy; wysoka kultura słowa, że tak powiem; wydaje mi się, że potrafi zachować (a co za tym idzie - rozróżnić) dość dużą swobodę a zarazem porządek i zgodność z zasadami. To się przydaje moderatorowi żeby za bardzo nie ograniczał ale wiedział kiedy wkroczyć :wink:

zawdi :arrow: podobnie jak w przypadku piwusa pisze sensownie i zawsze używa wiarygodnych argumentów. Sprawia wrażenie człowieka który potrafiłby zaprowadzić porządek (może nawet rygor :wink: ) na forum. Sporo doświadczenie na forum poza tym.

To moich dwóch zdecydowanych faworytów ale poza nimi może jeszcze:

smitu :arrow: Przede wszystkim doświadczenie ale także wiedza na wiele tematów. Nie wiem czy czasem nie lubi ponabijać i czepiać się ale to może tylko tak mi się wydaje :wink:

Dorian :arrow: chyba jeszcze nie odmówił :wink: W związku z moją krótką obecnością na foum nie miałem jeszcze okazji poznać za bardzo zalet Doriana :wink: Tyle co mogę stwierdzić to doświadczenie na forum, spora wiedza i jakoś wydaje mi się, że dałby sobie radę z utrzymaniem porządku.

Nie proponowałem osób, które już określiły, że nie chcą być moderatorami. Jeśli któraś z osób wymienionych w tym poście także odmawia to sorry za zawracanie głowy :wink:
Narazie to nie wiem nic,jesli dostane konkretna propozycje to wtedy porozmawiamy bo teraz to rzucanie slow na wiatr :roll: odmowic raczej nie odmowie.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 29 mar 2005, 20:37

Ja bardzo chciałbym zostać modem ale nie wiem czy modowie się zgodzą...Dorian byłby dobrym moderatorem, zobaczymy jak inni userzy wybiorą.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 mar 2005, 20:43

bellus był modem i co, znudziło mu się???????

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 20:45

nie jest chyba caly czas o ile sie nei myle

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 mar 2005, 20:53

Bellus jest moderatorem nadal i nie wydaje mi się, żeby mu się odmieniło. To tyle formalności...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 mar 2005, 21:07

magus pisze:Ja bardzo chciałbym zostać modem ale nie wiem czy modowie się zgodzą...
Nie tyle, że się nie zgodzimy, ale nie możemy się zgodzić. Jesteś tu od dwóch dni i nikt Ciebie praktycznie nie zna. Moderatora trzeba wybierać z głową, a nie patrzeć tylko na czyjąś kandydature. To jest poważny serwis i wszystko musi być obmyślane.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 mar 2005, 21:17

Popierajcie Zaze z parti ACM on da Wam nowe stadiony i lepsza piłke w Polsce ........ Zaczełem kampanie jak Kaczor z popisu :D

A tak ma poważnie jaki jest główny warunek ?? Bo warto zwrócić uwage nie tylko na forum :roll: Tomus wiesz o co mi chodzi - Nie ??

Trzeba były by wybrać jeszcze "Strażników czasu" .. :D Od zadań specjalnych ....

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 30 mar 2005, 9:26

Ja uważam, że na moda nadawałby się zawdi, chodziaż ostatnio żadko się udzielam na forum (brak czasu) to jego wypowiedzi zawsze robią na mnie pozytywne wrażenie :wink:
Myśle, że dzięki niemu na forum byłoby jeszcze lepiej :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”