Kamil Kosowski - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 10 sie 2005, 20:56

No i co się dzieje z transferem Kosy do Lazio ? Coś ostatnio ucichła
sprawa ewentualnego przejścia Kamila do Serie A :?

Awatar użytkownika
zazul
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 10 sie 2005, 21:54

Osobiście uważam że Kosa się już wypalił :D .We Włoskiej Serie A wątpie by sobie poradził.Najlepiej sprawdził by się jeżeli już to w naszej Ekstraklasie poniewaz tu już kiedyś grał i bardzo dobrze zna ten futbool.Tak naprawde myślicie że to prawda że Kosą było <jest> zainteresowane Lazio moim zdaniem to niebyłoby dla nich żadne wzmocnienie :D :)

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 10 sie 2005, 22:00

On uważa się za znakomitego zawodnika... A tak naprawdę nie powinien grać nawet dla Alemanii Aachen. Gościu rżnie, że wszystko potrafi. Niby wielki technik... Ile to razy tracił piłki w meczach naszej repry? Dziwię się, że Janas boi się próbować Smolarka (wcale nie dlatego, że jest z BVB).

Awatar użytkownika
wiktor1940

Kamil kosowski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiktor1940 » 15 sie 2005, 13:46

Kamil Kosowski powinien isc do schalke04 albo do Bayer Leverkusen.ja tak uwazam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Bayer Fan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer Fan » 15 sie 2005, 14:05

wiktor1940 pisze:Kamil Kosowski powinien isc do schalke04 albo do Bayer Leverkusen.ja tak uwazam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko sęk w tym,ze nikt go nie chce.Chodziły głosy,ze chce go Roma czy Lazio,ale to były tylko spekulacje prasowe,do których wiekszej wagi przywiazywać nie należy.Kosowski kariery w Niemaczech nie zrobi żadnej,bo (przynajmniej ja mam takie wrazenie)z niemieckiej piłki,klubów to on drwi.W taki sposób kariery nie zrobi żadnej.Być moze pomógłby mu powrót do Wisły z której jest wypożyczony i moze wrócić do niej.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 15 sie 2005, 19:43

Widzieliście jak dzisiaj grał w meczu Polska - SiC? Totalny piach! Lałem z jego zagrań jak nigdy... Nie wiem czy Lembi na treningach Kaiserslautern nadepnał mu na nogę i mu ją zdeformował czy co... Zresztą... Tylko w Wisełce grał dobrze... Jego występy w koszulce "Czerwonych Diabłów" strasznie wołają o pomstę. Nie dziwie się, że nikt go nie chce (Roma? - to bujdy!). Czemu Janas stawia na tego długowłosego gościa? Czemu nie widzi w kadrze o wiele lepszego Zieńczuka!?

Awatar użytkownika
zazul

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 15 sie 2005, 20:52

On jest taki sam jak Rasiak oboje sa beznadziejnymi drewniakami,. Im trzeba dać tylko łopaty i niech idą kopać rowy może tam się sprawdzą <chociaż i w to wątpie> :)

Awatar użytkownika
beku
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 15 sie 2005, 21:13

zazul pisze:On jest taki sam jak Rasiak oboje sa beznadziejnymi drewniakami,. Im trzeba dać tylko łopaty i niech idą kopać rowy może tam się sprawdzą <chociaż i w to wątpie> :)
Ciekawe ... :) Kosowski nie zachwyca nigdzie , źle podaje , strzela , wrzuca :/ Rasiak no jest sztywny na boisku , ale chociarz bramek nabił w Derby a " Kosa" kompletne zero. Lazio ponoć stara się o niego 2 lata , a jak jest możliwość wzięcia go prawie za darmo bo nikt go nie chce , sprawa raptownie ucicha , nie wiem może coś wreszcie ruszy ... W Wisle grał nieźle a nawet bardzo dobrze to poszedł na lekki zachód i "..." koniec Kosowskiego a szkoda może by co z niego było.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 0:23

Dzisiaj Kosowski w meczu Polski pokazal sie raczej ze zlej strony , wiary i ambicji mu nie brakuje ,ale widac ze zapomnial troszke jak sie gra ... lawka w kaiserslautern daje znac o sobie .. oj panie kamilu pora poszukac slabszego klubu , ale takiego w ktorym bedzie pan grac !

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 16 sie 2005, 0:27

Moim zdaniem kosowski gra za bardzo do przodu a zapomina o obronie .... w tym meczu zaprezentował sie fatalnie nie wiem co Janas widzi w tym zawodniku i wystawia go w pierwszej 11 ''' :roll: ''' ja na jego miejscu do kadry wystawił bym np. Zieńczuka który czasami gra rewelacyjnie i dobrze rozumie sie z Frankiem , Brożkiem i pewnie Żurawskim co działa na jego +

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 30 sie 2005, 19:14

Wiecie coś może o transferze Kosowskiego? Na stronie pewnej gazety piłkarskiej napisano, że Franek i Kosa wyjechali z Herzlake aby podpisać kontrakty ze swoimi nowymi klubami. Franek wiadomo - Elche... A Kamil? Skrzyknąłem kumpli na tlenie i gg i podobno wylądował gdzieś na Ukrainie...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 sie 2005, 19:17

Londyn raczej nie jest na Ukrainie :lol:.

Tylko jestem ciekaw, kto go tam chce :roll:.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 30 sie 2005, 19:18

W Londynie jest przynajmniej 12 klubów... Który to wyrzuci kase w błoto?

Edit:

No już się dowiedziałem sam. :wink: To Southampton będzie grał gorzej przez Kose... Szkoda mi ich trenera. :lol:

monster
Pseudoforumowicz
Kontakt:

koles

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monster » 31 sie 2005, 14:46

eee koles jest do dupy nie ma szans :D

monster
Pseudoforumowicz
Kontakt:

mam nadzieje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monster » 31 sie 2005, 14:49

no cieszyłbym sie jakby kosowski wrucił nawet nieźle gra pewnie by sie przydał:d:p :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”