Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 21 kwie 2005, 20:09
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 21 kwie 2005, 20:10
a od jakiego klubu lub reperezentacji?i pislaes e-mailem?herdek pisze:Dzisiaj przychodze, ze szkoły, a moja mama mówi, że dostałem "pocztę", a tam były zdjęcia piłkarzy, oczywiście Orgynał i opisy gdzie graja itp.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 kwie 2005, 20:10
A można wiedzieć do kogo wysłałeś?herdek pisze:Dzisiaj przychodze, ze szkoły, a moja mama mówi, że dostałem "pocztę", a tam były zdjęcia piłkarzy, oczywiście Orgynał i opisy gdzie graja itp.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 21 kwie 2005, 20:16
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 21 kwie 2005, 20:27
ale wysylales e-mailem czy poczta tradycyjna i ile dni czekalesherdek pisze:Do reprezentacji Czech pisałem. Adres wcześniej w tym temacie podawała futbolowa, więc poszukajcie !
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 21 kwie 2005, 20:32
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 21 kwie 2005, 20:48
Trojan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 21 kwie 2005, 20:59
no ja tez wywylalem i tylko najczesciej mi odpowiadali ponoc listem ci cos przysla predzej ale wierze herdkowi i sprobowalem e-maielm do czechTrojan pisze:To jest nie mozliwe ze za darmo dostaje sie pamiatki bo ja juz wysłame 60 e-mail i tylko jedna odp.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 kwie 2005, 21:21
A jednak... Mam już ich kilka, a więc mogę potwierdzić, że odpowiadająTrojan pisze:To jest nie mozliwe ze za darmo dostaje sie pamiatki bo ja juz wysłame 60 e-mail i tylko jedna odp.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 22 kwie 2005, 11:22
Trojan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 22 kwie 2005, 12:36
Trojan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 kwie 2005, 15:02
do polski to na www.pzpn.pl chyba powinno byc jeli sie nie myleTrojan pisze:A maczie e-maile do krajów?
Bo ja bym chciał do
Senegal
Brazylia
Polska
Włochy
Niemcy
Hiszpania
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 kwie 2005, 15:10
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 kwie 2005, 15:16
niee ja sie z czyms takim nie spotkalem jak cos to dostajesz za darmoche nieraz moikoledzy mieli tak ze za przesylke musieli placic ale to jak z kas daleka(inny kontynent)ale wedlug mnie to cos kantowali jak dostajkesz to chyba darmo przynajmniej ja tak mialemserek408 pisze:Mam pytanie do obeznanych z Was ktorzy juz takie pamiatki dostawali. Czy placi sie cos przy odbiorze takiej paczki z podarunkami od druzyny ??
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 22 kwie 2005, 15:19
herdek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio