Klasyczne pieprzenie jak to kibice Barcelony z góry przydzielają tytuły, no jasne
Ja daję 65-35 na korzyść FCB, w dobrym tonie byłoby dać nieco więcej Juve? Jeżeli tak to o ile więcej?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 maja 2015, 23:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 29 maja 2015, 23:31
A to są te same osoby?Zdecydujcie się, bo z jednej strony niektórzy 'atakują' kibiców Barcelony za asekuranckie podejście i sztuczne (?) odrzucanie roli faworyta a z drugiej padają zarzuty o demonizowanie.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 maja 2015, 23:34
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 maja 2015, 23:34
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 maja 2015, 23:39
Znowu to czytam i wciąż nie rozumiem, Barcelona grała w tym sezonie dwukrotnie z Realem i zarówno wyniki jak i przebieg spotkań mówią co innego.gilardino11 pisze:Według mnie dla Barcelony lepiej gdyby dostali Real. Prawdopodobnie jeszcze w pierwszej połowie mogłobybyć pozamiatane
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 maja 2015, 23:42
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 maja 2015, 23:51
Dokładnie o to mi chodziło. Nie o reputację JUVE w europie bo ta nie gra na boisku. Nie o to, że JUVE jako zwycięzcy nad Realem należy przyznać większe szanse niż Królewskim gdyby to oni trafili do finału. Chodzi mi o to, że najtrudniejszym rywalem jakiego jestem w stanie wymyślić dla Barcelony jest Juventus właśnie. Nie dlatego, że jest całościowo lepszy od wspomnianych ekip, a dlatego, że jest najbardziej odpowiednim kandydatem do powstrzymywania Barcelony.gilardino11 pisze:Mecz meczowi nie równy. W tej chwili Barca zjada wszystko na śniadanie. Według mnie przeciwstawić może się tylko drużyna grającą świetnie w defensywie, na mega presingu i świetna z kontry na waszych kołków w środku obrony. Takie jest Juve a jeżeli nie to jest najbliżej z drużyn Europejskich.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 maja 2015, 0:05
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 30 maja 2015, 0:09
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 maja 2015, 0:16
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 maja 2015, 0:46
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 maja 2015, 1:06
Nieźle? Emerald szanuję Cię, ale meczu chyba nie oglądałeśEmerald pisze: nieźle (z Borussią)
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 maja 2015, 1:15
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 30 maja 2015, 1:21
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 maja 2015, 1:22
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio