Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 sty 2017, 7:41
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sty 2017, 7:57
a Zara może być? jak to się mówi, fituje, czy e tam?Carbon pisze: Ah, druga część. Pamiętaj, że fryzura to nie wszystko. Warto zaopatrzyć się w dobry antyperspirany, jeśli masz problemy z poceniem się. Ale przede wszystkim chcemy też ładnie pachnąć, prawda? Pamiętaj, żeby używać perfum, to naprawdę nie tylko poprawia nam humor, ale też lepiej wtedy na nas patrzą, serio.Jeśli nie wiecie co kupić, to możecie podać cenę i spróbuję z doświadczenia napisać co. Nie jestem może takim ekspertem w tej sprawie, jak w sprawie włosków, bo często uważam, że coś spoko pachnie, a potem mi wyjeżdża jakiś "ekspert", że co to za gówno jest. ;___; Obecnie u mnie na stanie jest Hermes(w sumie to nie u mnie, ale tata ani razu nie zwrócił mi negatywnej uwagi na temat użytkowania tego przeze mnie, eheh), Iceberg Twice(jest go dużo, nie jest aż tak mocny dla nosa jak Hermes, raczej spokojnieszy w odbiorze) i Carbon, którego kupiłem sobie dla śmiechu, a okazało się, że przekozacko daje fiołkami i utrzymuje się przez kilka godzin. W ogóle jeśli ktoś nie ma specjalnie dużo kasy, to polecam na fragrantice szukać jakichś arabskich firm, bo te najczęściej są niesprawiedliwie omijane przy wyborze.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sty 2017, 8:34
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 20 sty 2017, 9:00
90% ma pojecie. A jak ktoras nie ma, to dlugo nie popracuje, bo jednak trzeba miec jakas wiedze o tym co sie sprzedajerekinho pisze:ale te kobiety tam serio mają pojęcie? bo np kobiety w sklepach z modą męską to ci polecą garnitur z poliestru, bo się mniej gniecie i ma ładny połysk
co do testerów - z tego co zauwazylem w internetach, to 99% testerów na rynku to podróby
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sty 2017, 9:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 sty 2017, 9:27
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 20 sty 2017, 9:30
Sepho ma zazwyczaj lepsze promocjejanop pisze:Napisz po prostu, że trzeba Douglasa odwiedzić
To prawda, ale dlatego, ze w odzieży jest inaczej. Np. Zara nie jest nastawiona na aktywna sprzedaż, maja za maly personel, wiec pracownik ma generalnie w dupie co ci poleci, bo nie ma czasu, aby sie zastanawiac.
To tez ma znaczenie, w malym stopniu, ale mafieldy pisze:wg moich spostrzeżeń, najpierw ma być ładna, dopiero później ma się znać
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 20 sty 2017, 12:53

Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 sty 2017, 13:11
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 sty 2017, 14:48
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mysaka155 » 09 lut 2017, 10:43
Mysaka155

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 09 lut 2017, 10:47
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 mar 2017, 12:34