Wygląd zewnętrzny - Strona 6

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 sty 2017, 7:41

ale te kobiety tam serio mają pojęcie? bo np kobiety w sklepach z modą męską to ci polecą garnitur z poliestru, bo się mniej gniecie i ma ładny połysk

co do testerów - z tego co zauwazylem w internetach, to 99% testerów na rynku to podróby

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sty 2017, 7:57

Carbon pisze: Ah, druga część. Pamiętaj, że fryzura to nie wszystko. Warto zaopatrzyć się w dobry antyperspirany, jeśli masz problemy z poceniem się. Ale przede wszystkim chcemy też ładnie pachnąć, prawda? Pamiętaj, żeby używać perfum, to naprawdę nie tylko poprawia nam humor, ale też lepiej wtedy na nas patrzą, serio. 8) Jeśli nie wiecie co kupić, to możecie podać cenę i spróbuję z doświadczenia napisać co. Nie jestem może takim ekspertem w tej sprawie, jak w sprawie włosków, bo często uważam, że coś spoko pachnie, a potem mi wyjeżdża jakiś "ekspert", że co to za gówno jest. ;___; Obecnie u mnie na stanie jest Hermes(w sumie to nie u mnie, ale tata ani razu nie zwrócił mi negatywnej uwagi na temat użytkowania tego przeze mnie, eheh), Iceberg Twice(jest go dużo, nie jest aż tak mocny dla nosa jak Hermes, raczej spokojnieszy w odbiorze) i Carbon, którego kupiłem sobie dla śmiechu, a okazało się, że przekozacko daje fiołkami i utrzymuje się przez kilka godzin. W ogóle jeśli ktoś nie ma specjalnie dużo kasy, to polecam na fragrantice szukać jakichś arabskich firm, bo te najczęściej są niesprawiedliwie omijane przy wyborze.
a Zara może być? jak to się mówi, fituje, czy e tam?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sty 2017, 8:34

Ty planujesz, czy cebulki planują za Ciebie? :mrgreen:

ja do pielęgnacji wlosów uzywam Phillipsa :P

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 20 sty 2017, 9:00

rekinho pisze:ale te kobiety tam serio mają pojęcie? bo np kobiety w sklepach z modą męską to ci polecą garnitur z poliestru, bo się mniej gniecie i ma ładny połysk

co do testerów - z tego co zauwazylem w internetach, to 99% testerów na rynku to podróby
90% ma pojecie. A jak ktoras nie ma, to dlugo nie popracuje, bo jednak trzeba miec jakas wiedze o tym co sie sprzedaje ;)
Dlatego mowie, chodzic i gadac z nimi, wybadac teren. Tylko z dystansem, jak do wszystkiego, bo one mają targety i jak zobaczą jelenia to beda wciskac jakis szajs, ktory musza sprzedawać.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 sty 2017, 9:04

ubek pisze: 90% ma pojecie. A jak ktoras nie ma, to dlugo nie popracuje, bo jednak trzeba miec jakas wiedze o tym co sie sprzedaje ;)
ekspedientki w sklepach z modą męską/piwem całkowicie zaprzeczają twojej tezie :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sty 2017, 9:13

wg moich spostrzeżeń, najpierw ma być ładna, dopiero później ma się znać

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 788

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 sty 2017, 9:27

Przeczytałem poradnik , jednak nie dla mnie bom łysy :)

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 20 sty 2017, 9:30

janop pisze:Napisz po prostu, że trzeba Douglasa odwiedzić ;)
Sepho ma zazwyczaj lepsze promocje ;)
rekinho pisze:
ubek pisze: 90% ma pojecie. A jak ktoras nie ma, to dlugo nie popracuje, bo jednak trzeba miec jakas wiedze o tym co sie sprzedaje ;)
ekspedientki w sklepach z modą męską/piwem całkowicie zaprzeczają twojej tezie :P
To prawda, ale dlatego, ze w odzieży jest inaczej. Np. Zara nie jest nastawiona na aktywna sprzedaż, maja za maly personel, wiec pracownik ma generalnie w dupie co ci poleci, bo nie ma czasu, aby sie zastanawiac.
W zasadzie tam gdzie jest aktywna sprzedaz, wyjscie do klienta, jest szansa, ze znajdziesz kogos kto sie zbna na rzeczy. Jednak najlepiej jest, gdy sam sobie dobierasz garderobe, bo kto ma wiedziec, jak nie ty, w czym sie czujesz najlepiej i co tobie sie podoba?
fieldy pisze:wg moich spostrzeżeń, najpierw ma być ładna, dopiero później ma się znać
To tez ma znaczenie, w malym stopniu, ale ma ;)

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 20 sty 2017, 12:53

Z teraz. Robione ww. produktami. Na żywo wygląda na wyżej postawioną, nie wiem, czemu tu tak wygląda na przelizaną. Bluza z motywem okładki z 808s & Heartbreak.

A [ch**], jak wyzdrowieję, to zrobię to idealnie i jeszcze raz wstawię.
Spoiler:
Aha, dodam jeszcze, że fryzjera mam za kilka dni dopiero.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 sty 2017, 13:11

Aj, myslem, ze meskich rajstopach piszesz. :wink:

Bez urazy. :wink:

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 sty 2017, 14:48

Lajk za wrzucenie zdjęcia. Szanuję decyzję.

Mysaka155
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mysaka155 » 09 lut 2017, 10:43

faceci takze powinni o siebie dbac..

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 09 lut 2017, 10:47

na tym forum faceci bardzo o siebie dbają

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 mar 2017, 12:34

Reuzel Grooming Tonic
Spoiler:
Coś pięknego! Swoje kosztuje, ale wydaje mi się, że jest warte tej ceny. O co chodzi? A no bierzesz sobie kilka kropel tego specyfiku, rozsmarowujesz sobie po wilgotnych włosach, suszysz sobie pod zimnym strumieniem i oczywiście z jakąś dobrą szczotką albo najlepiej quiff-rollerem i dostajesz niesamowity efekt. Włosy nagle zyskują objętość, są miłe w dotyku i w ogóle nie czuć, żebyś coś na nich miał. Doskonały prestyler, najlepszy, jaki dotychczas miałem w swoich dłoniach. Starcza na bardzo długo, jak mówię, kilka kropel i masz takie efekty, a butelka ma 350ml, więc to naprawdę jest sporo.

Layrite Super Hold
Spoiler:
Mieszane uczucia mam. Przede wszystkim odstrasza mnie zapach - bukiet dziwnych kosmetyków, jeśli miałbym to do czegoś porównać, to zestawiłbym to z jakimś kokosem oblanym masą dziwnych chemicznych substancji. To o tyle minus, że zapach ten zostaje praktycznie na cały dzień, może niestety mieszać się z perfumami. Prócz tego ma strasznie dziwną konsystencję. Jest tak miękki, że można najmniejszym palcem przejść do spodu opakowania bez większego oporu. Taki trochę gęstszy żel. No ale tutaj poważne wady się kończą. Bo oferuje proste nakładanie i faktycznie dobry hold, który nie robi wcale tak wielkiej skorupy - no chyba, że nakładasz na mokre włosy, wtedy skorupa powstaje.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Wygląd zewnętrzny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 mar 2017, 12:44

Nie rozumiem po co nakładać coś na włosy. Nie róbcie z siebie kobiet chłopy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”