Pilkarze ktorych zniszczyla kontuzja :/ - Strona 6

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2008, 21:00

Rozumiem, oczywiście mógł jeszcze grać. Ale to nie to samo jak piłkarza załóżmy w wieku 20 lat dopadnie jakaś kontuzja która mu zaprzepaści całą karierę bądź jakieś inne zdarzenie.
On swoje pograł przez te lata.

Awatar użytkownika
Zinho7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zinho7 » 15 maja 2008, 21:14

Vicente , Woodgate , Owen..... jest sporo tych pilkarzy :( Gdyby nie te glupie kontuzje byliby teraz jednymi z najlepszych a nawet najlepszymi pilkarzami na swoich pozycjach....Ahhh takie jest zycie ...

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 16 maja 2008, 15:03

Łukasz_ pisze:Hmmm piłkarz który ma 34 lata jest bliżej końca swojej kariery... czy ja wiem czy ją sobie zniszczył ? Swoje pograł.
Ale z każdego klubu wyrzucali go za jedno :wink: Na pewno nie za to, że był słaby...na boisku oczywiście :lol:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: Pilkarze ktorych zniszczyla kontuzja :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 sie 2008, 10:55

Nie wiedziałem gdzie to zamieścić a temat o zakończeniu kariery, więc postanawiam tutaj to wrzucić:

Ta wiadomość brzmi sensacyjnie. Radosław Matusiak rozwiązał kontrakt z Heerenven i, jak przekonuje jego ojciec Janusz, postanowił zakończyć karierę - pisze "Przegląd Sportowy".

Po odejściu z GKS Bełchatów jego kariera to pasmo niepowodzeń. Do tego brak powołania na EURO był wielkim zaskoczeniem, bo wydawało się, że ulubieniec Leo Beenhakkera do Austrii i Szwajcarii pojedzie na pewno. "Wtedy zaczęła się jazda w prasie ze mną. Zostałem potraktowany nie fair. Wolałbym nie istnieć w mediach" - mówił "PS" kilka tygodni temu.

"Radek ma już dość tej nagonki na jego osobę. Będzie zajmował się czymś innym. Wtedy nikt nie będzie się interesował jego prywatnym życiem" - powiedział w rozmowie z "Przeglądem Sportowym" ojciec Radka, Janusz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 mar 2010, 18:07

Fishbone pisze:
Łukasz_ pisze:Hmmm piłkarz który ma 34 lata jest bliżej końca swojej kariery... czy ja wiem czy ją sobie zniszczył ? Swoje pograł.
Ale z każdego klubu wyrzucali go za jedno :wink: Na pewno nie za to, że był słaby...na boisku oczywiście :lol:
http://sport.onet.pl/wideo/historia-igo ... ,klip.html#

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 07 mar 2010, 19:01

Właśnie widziałem dzisiaj ten wywiad z Sypniewskim. Swoją drogą fajny filmik, niby taka przestroga dla innych. No i ciekawe czy uda mu się wrócić :!: :?: Czy będzie na tyle silny by oderwać się od przeszłości

Rajsportowy_pl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rajsportowy_pl » 19 cze 2012, 15:47

Wiele piłkarzy doznaje kontuzji, ale także wiele sobie z nimi radzi. Ciężką pracą i uporem wracają do pełnej sprawności, jak np. Wasilewski.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”