Ja znam kilka osob ktore kibicuja realowi i w cwiercfinale euro 2016 byli za Portugalia w meczu z Polska bo im kibicuja bo gra tam CR.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 25 maja 2018, 21:26
Ja znam kilka osob ktore kibicuja realowi i w cwiercfinale euro 2016 byli za Portugalia w meczu z Polska bo im kibicuja bo gra tam CR.
fillion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 25 maja 2018, 21:27
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 maja 2018, 21:30
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 25 maja 2018, 21:37
w necie fanbase barcy i realu to kopalnia idiotow wiec nie bralbym tego na powaznie .
fillion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 maja 2018, 21:55
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 25 maja 2018, 22:08
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 maja 2018, 22:24
Niech i beda laczeni z Nieciecza. Przeciez to nie jest [k****] normalne. Zmieniaja sobie awki na flagi Argentyny, analizuja etc. Pojeby.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 25 maja 2018, 22:30
Chyba jakiś gorzki trunek w ten alko piątek idzie, co ?
seba82

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 25 maja 2018, 22:40
chlopie, ja wiem, ze piateczek, ale ale z czym ty chcesz sie klocic - z faktami? porownanie wynikow argentynczykow z messim i bez messiego w kwalifikacjach nie jest specjalnie trudne do znalezienia, a ostatni mecz z ekwadorem, gdzie sam ich wyciagnal z ciemnej dupy to juz wisienka na torcie. ostatni wpierdol od hiszpanow pomijam, bo tu i z messim mogloby sie tak skonczyc, kiedy po jednej stronie jest druzyna, po drugiej zlepek indywidualnosciDr.Football1 pisze: Slodka jest retoryka moody'ego. Regularne jechanie repry Argentyny, ktora przeciez na papierze wyglada calkiem dobrze. Jezeli odpadna to bedzie pisal, ze Messi mial za slabych partnerow, a jezeli jakims cudem wygraja, to napisze, ze Messi geniusz, bo wygral z cieniasami w skladzie. Win win situation. Maly spryciarz.
A tak w ogole kibicowanie Argentynie przez 99% kibicow Barcelony jest totalnie chore. Najglupszy fanbase ever.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 25 maja 2018, 22:50
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 maja 2018, 22:51
Nie. Chcialbym uslyszec od Ciebie jedno: bez mundialu Messi jest nikim, znowu zawiodl i chociaz mial kadre top 10, zeby to osiagnac.moody90 pisze: chlopie, ja wiem, ze piateczek, ale ale z czym ty chcesz sie klocic - z faktami? porownanie wynikow argentynczykow z messim i bez messiego w kwalifikacjach nie jest specjalnie trudne do znalezienia, a ostatni mecz z ekwadorem, gdzie sam ich wyciagnal z ciemnej dupy to juz wisienka na torcie. ostatni wpierdol od hiszpanow pomijam, bo tu i z messim mogloby sie tak skonczyc, kiedy po jednej stronie jest druzyna, po drugiej zlepek indywidualnosci
jesli sklad argentyny wedlug ciebie wyglada dobrze w porownaniu do hiszpanow, brazylijczykow, niemcow czy francuzow, to ja juz wole byc retardem. imo kazdy wynik ponad cwiercfinal to bedzie wielki sukces ekipy z versace w bramce, komicznej defensywie kompletnie nienadajacej sie do ofensywnej gry, zawodzacym zawsze i wszedzie biglia (mowie o reprezie) czy 34-letnim mascherano, ktory nie miescil sie w skladzie barcy i pyka sobie z amatorami w chinach
Szybka odpowiedź
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 25 maja 2018, 23:00
no jakie? wygrali final euro. moze gdyby sie polamal przed finalem euro 2004 albo ostatnim finalem pucharu konfederacji, to mieliby kolejne trofeaCarbon pisze: Czekaj. Czyli nie zaprzeczysz, że Ronaldo jest mocarnym geniuszem, skoro doprowadził Portugalię do tak wielkiego triumfu? Przecież widać, jakie wyniki Portugalia osiągała bez niego.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 25 maja 2018, 23:01
Pragnąłbym jednak zauważyć, że do fajnej paczki w składzie do osiągania jakichkolwiek sukcesów przydałby się również jakiś względnie dobry i ogarnięty trener. Nie pamiętam szczerze mówiąc, żeby Argentyna miała w ostatnich latach na ławce kogoś takiego.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RLG » 25 maja 2018, 23:06
RLG
Wróć do „GRUPA D: Argentyna, Islandia, Chorwacja, Nigeria (MŚ 2018)”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio