Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 lip 2005, 9:01
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 28 lip 2005, 9:10
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 lip 2005, 9:19
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 lip 2005, 9:28
RoRo pisze:Jak sie nie myle to z zespolu odszedl Craig Bellamy ... Moim zdaniem był ejdnym z najlepszych zawodnikow w klubie a w parze z Hartsonem wspanialeby sie uzupelniali. Wiem ze on cos tam broil ciagle i chcial odejsc ale gdyby zostal to nie byloby miejsca dla Żurawskiego Obstawiam, że Żuraw nei strzeli nawet 10 bramek w lidze a oni juz z niego Larssona zrobili![]()
![]()
![]()
POZDRO
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 lip 2005, 9:45
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 lip 2005, 9:49
Ale Bellamy bardzo fajnie kiwal i byl szybki. Ogladalem emcz z jego udzialem i jeździł obroncow jak szmatyradekutd pisze:RoRo pisze:Jak sie nie myle to z zespolu odszedl Craig Bellamy ... Moim zdaniem był ejdnym z najlepszych zawodnikow w klubie a w parze z Hartsonem wspanialeby sie uzupelniali. Wiem ze on cos tam broil ciagle i chcial odejsc ale gdyby zostal to nie byloby miejsca dla Żurawskiego Obstawiam, że Żuraw nei strzeli nawet 10 bramek w lidze a oni juz z niego Larssona zrobili![]()
![]()
![]()
POZDRO
Craig Bellamy był wypożyczony do Celticu chyba na pół sezonu. Powodem wypożyczenie był konflikt z menedżerem Newcastle - Gramee Sounessem (chyba dobrze napisałem;)) Teraz Bellamy został sprzedany do Blackburn Rovers za 5.65mln funtów. Nawet w polskiej lidze mają mniej zwichrowany celownik od niego
. No a wynik Celticu, szok, żenada........ No chyba, że w rewanżu Maciek strzeli 6 bramek.
Pozdrawiam
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 28 lip 2005, 10:25
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 11:26
xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 28 lip 2005, 12:11
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 12:38
Tak tylko że moim zdaniem Strachan nie dorównuje O'Neillowi do pięt.Michal_United pisze:Wydawało mi sie ze oni dokonali naprawde dobrych transferów
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lip 2005, 12:42
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 12:47
No to jest jedyny plus całego tego meczufieldy pisze:Dobrze, że Artur nie bronił - nie wiem w prawdzie jak bronił młody Marshall - ale skoro aż 5 wpuścił to chyba pochwalić go nie można
Więc moze teraz Strachan odważniej postawi na Boruca
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 28 lip 2005, 13:05
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 14:18
Oczywiście, że jest to możliwe ale malo prawdopodobne.Rossi pisze:No ja jeszcze wieże że w rewanzu Celtick pokaże klase i wygra conakmniej 6:0 Wszystko w piłce się zdarzało więc taki bieg wydarzeń tez może mieć miejsce!!!!
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 16:45
Lakier
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio