Celtic Glasgow - Dookoła Klubu - Strona 6

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 lip 2005, 9:01

A co będzie z Celticiem jak przejdzie do Premiership?? Skoro dostają 0-5 z Petrzałką do w lidze angielskiej dostaną 0-5 od każdego bo tam są lepsze zespoły od Petrzałki.
Co z tego, że w lidze szkockiej grał Larsson? To jest Szwed to podwyższa tylko poziom ligi. Im potrzebny jest nowy McAlister, który podniósłby (jak Larson) poziom ligi i podniósłby z kryzysu reprezentację. Ja nie widze przyszłości dla tej reprezentacji. Od 1998 roku nigdzie nie awansowali. Kluby od tego finału PUEFA Celticu też nic osiągnęły.

Jaka jest przyczyna blamażu Celticu??? - Trener, który wszystko zwala na napastników. Ale jak się kupuje piłkarzy takich jak Żurawski, to jak mają strzelać gole? Chętnie bym zobaczył Celtic w grze (niedziela, Polsat Sport), wtedy bym mógł powiedzieć czego nie strzelają goli. Czy to naprawde wina napastników? Mi się w to nie chce wierzyć. Ja myśle, że to tylko i wyłącznie wina trenera. Jak był O'Neal to niezależnie kogo miał do dyspozycji i w jakiej był formie to taki klub jak Petrzałka rozpierniczyłby 7-0.

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 28 lip 2005, 9:10

Jak zobaczyłem ten wynik to zamarłem. Rozumiem, że przypadkowo można przegrać 0-1, ale oni dostali w.....ol. I to od drużyny której większość kibiców wogle niezna!!! O co tu chodzi?

Gdybym ja był prezydentem Celtów to po tym meczu pan Gordon S straciłby posadę.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 lip 2005, 9:19

Jak sie nie myle to z zespolu odszedl Craig Bellamy ... Moim zdaniem był ejdnym z najlepszych zawodnikow w klubie a w parze z Hartsonem wspanialeby sie uzupelniali. Wiem ze on cos tam broil ciagle i chcial odejsc ale gdyby zostal to nie byloby miejsca dla Żurawskiego Obstawiam, że Żuraw nei strzeli nawet 10 bramek w lidze a oni juz z niego Larssona zrobili :lol: :lol: :lol:

POZDRO

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 lip 2005, 9:28

RoRo pisze:Jak sie nie myle to z zespolu odszedl Craig Bellamy ... Moim zdaniem był ejdnym z najlepszych zawodnikow w klubie a w parze z Hartsonem wspanialeby sie uzupelniali. Wiem ze on cos tam broil ciagle i chcial odejsc ale gdyby zostal to nie byloby miejsca dla Żurawskiego Obstawiam, że Żuraw nei strzeli nawet 10 bramek w lidze a oni juz z niego Larssona zrobili :lol: :lol: :lol:

POZDRO

Craig Bellamy był wypożyczony do Celticu chyba na pół sezonu. Powodem wypożyczenie był konflikt z menedżerem Newcastle - Gramee Sounessem (chyba dobrze napisałem;)) Teraz Bellamy został sprzedany do Blackburn Rovers za 5.65mln funtów :shock: . Nawet w polskiej lidze mają mniej zwichrowany celownik od niego :roll: . No a wynik Celticu, szok, żenada........ No chyba, że w rewanżu Maciek strzeli 6 bramek.

Pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 lip 2005, 9:45

Meczu nie widzialem, ale widac ze zawodnicy The Boys olali sprawe na calej lini. Utrata 3 bramek z tak slabym wydalo sie zespolem to juz nie tylko zenada, dyshonor czy blamaz, to wrecz tragedia. Pomyslcie sobie co czuja teraz kibice Celticu, ktorzy byli nastawieni na faze grupowa ligi mistrzow, jeszcze te wszystko wzmocnienia a tu spotkal ich niesamowity zawod. Oby tylko zawodnicy w rewanzu u siebie wzniesli sie na szczyt umiejetnosci by wygrac te 6 do jaja i przejsc dalej, to jest mozliwe ale bardzo trudne do wykonania.

Co do debiutu Zurawia, pogral i walczyl jak lew, staral sie pracowal, ale widac bylo zupelny brak zrozumienia jego osoby z zawodnikami z drugiej lini. Nie otrzymywal dobrych podan z ktorych mogla by pasc jego pierwsza bramka. Coz tak bywa, oby tylko debiut w lidze byl lepszy. Poza tym spodziewalem sie ze Maciek nie bedzie mial wejscia smoka, nim w Wisle i reprezentacji stal sie najsilniejszym ogniwem minelo duzo czasu nim sie zaaklimatyzowal. Na wyspach bedzie mu jeszcze trudniej a dzialacze i trener wcale nie musza byc cierpiliwi co do pilkarza. Choc z drugiej strony dali za niego 3 miliony wiec czegos oczekuja i na pewno przez jakis czas beda na niego stawiac. A kto wie czy nie przesuna go do pomocy widzac prace jaka wykonuje na boisku.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 lip 2005, 9:49

radekutd pisze:
RoRo pisze:Jak sie nie myle to z zespolu odszedl Craig Bellamy ... Moim zdaniem był ejdnym z najlepszych zawodnikow w klubie a w parze z Hartsonem wspanialeby sie uzupelniali. Wiem ze on cos tam broil ciagle i chcial odejsc ale gdyby zostal to nie byloby miejsca dla Żurawskiego Obstawiam, że Żuraw nei strzeli nawet 10 bramek w lidze a oni juz z niego Larssona zrobili :lol: :lol: :lol:

POZDRO

Craig Bellamy był wypożyczony do Celticu chyba na pół sezonu. Powodem wypożyczenie był konflikt z menedżerem Newcastle - Gramee Sounessem (chyba dobrze napisałem;)) Teraz Bellamy został sprzedany do Blackburn Rovers za 5.65mln funtów :shock: . Nawet w polskiej lidze mają mniej zwichrowany celownik od niego :roll: . No a wynik Celticu, szok, żenada........ No chyba, że w rewanżu Maciek strzeli 6 bramek.

Pozdrawiam :wink:
Ale Bellamy bardzo fajnie kiwal i byl szybki. Ogladalem emcz z jego udzialem i jeździł obroncow jak szmaty :P Podawalby ładnie do Hartsona i ten ładnie by wykanczal :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 28 lip 2005, 10:25

Nie no, ale naprawde Celtic pokazal klase :lol: jescze do teraz w to nie wierze :roll: , przeciez to byl wygrany mecz , a pezynajmniej mial byc :wink: Jestem pod wielkim wrazeniem postawy Celtow to naprawde zdumiewajace przegraz z zespolem pokroju Artmedi Petrzalka 5 do zera . . .

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 11:26

Nie będzie to długi post, bo jestem cały czas w szoku... Nie wiem co zrobili kibice Celticu z polski którzy pojechali na ten mecz :cry: .

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 28 lip 2005, 12:11

5-0 :arrow: niewiem czy sie smiac czy płakac :? . ŻENADA. Ale ja wieże w ten Celtic i muszą grac w LM bo chce zobaczyc jak na takim poziomie pokażą sie Żuraw z Borucem. Wydawało mi sie ze oni dokonali naprawde dobrych transferów i że zawojują Europę, a tu takie......nawet niewiem jak to nazwac :?

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 12:38

Michal_United pisze:Wydawało mi sie ze oni dokonali naprawde dobrych transferów
Tak tylko że moim zdaniem Strachan nie dorównuje O'Neillowi do pięt.
Oto podsumowanie transferów:

Przybyli:

Paul Telfer, obrońca(Southampton, £150,000)
Adam Virgo, obrońca (Brighton, £1.5m)
Artur Boruc, bramkarz (Legia Warszawa, wypożyczenie)
Maciej Zurawski, napastnik (Wisla Kraków, £2m)
Jeremie Aliadiere, napastnik (Arsenal, wypożyczenie)
Mo Camara, obrońca/pomocnik (Burnley)

Odeszli:

Craig Bellamy, napastnik (Blackburn, koniec wypożyczenia)
Jackie McNamara, obrońca (Wolverhampton)
Rab Douglas, bramkarz (Leicester)
Momo Sylla, obrońca (Leicester)
Ulrik Laursen, obrońca (Odense)
Joos Valgaeren, obrońca
Stephane Henchoz, obrońca (Wigan)
Paul Lambert, pomocnik (Livingston, koniec kariery)
Magnus Hedman, bramkarz
*pogrubieni piłkarze którzy dużo znaczyli dla zespołu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lip 2005, 12:42

Dobrze, że Artur nie bronił - nie wiem w prawdzie jak bronił młody Marshall - ale skoro aż 5 wpuścił to chyba pochwalić go nie można :lol:
Więc moze teraz Strachan odważniej postawi na Boruca - w końcu ten go jak narazie nie zawodzi - jeszcze niec nie wpuścił.
Szkoda, że Zuraw nie strzelił nic - no ale razden z Celtów nie strzelił - więc nikt nie odstaje narazie :wink:

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 12:47

fieldy pisze:Dobrze, że Artur nie bronił - nie wiem w prawdzie jak bronił młody Marshall - ale skoro aż 5 wpuścił to chyba pochwalić go nie można
Więc moze teraz Strachan odważniej postawi na Boruca
No to jest jedyny plus całego tego meczu

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 28 lip 2005, 13:05

No ja jeszcze wieże że w rewanzu Celtick pokaże klase i wygra conakmniej 6:0 :D Wszystko w piłce się zdarzało więc taki bieg wydarzeń tez może mieć miejsce!!!!

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 14:18

Rossi pisze:No ja jeszcze wieże że w rewanzu Celtick pokaże klase i wygra conakmniej 6:0 Wszystko w piłce się zdarzało więc taki bieg wydarzeń tez może mieć miejsce!!!!
Oczywiście, że jest to możliwe ale malo prawdopodobne.
PS pisze sie Celtic :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 16:45

Jezu, jakie ten Marshal (czy jak mu tam) szmaty puszczal w tym meczu :|

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”