POZDRO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 sie 2005, 12:32
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sie 2005, 12:39
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 sie 2005, 12:42
hmm no itakie podium mi sie bardzo podobaBonso pisze:No to ja myślę, że zrobimy tak, że Smitu wszystkie sigi umieści w jednym poście, ustali date do której będziemy oceniać i kto będzie chciał to wybierze 3 najlepsze jego zdaniem sigi i za pierwsze miejsce 3 pkt, za 2 2 i za 3, 1. Jak się czas skończy zliczy sie pkt i ktoś wygra, a potem następny temat konkursowy
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 20 sie 2005, 12:48
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 20 sie 2005, 12:55
jakie 3D[nevermind] pisze:Fetko 6/10 efekt 3d do sigow nie pasuje, zbyt ciemne, herb raczej powinien byc nie rozmazany.
fetko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 20 sie 2005, 13:08
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sie 2005, 13:10
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 sie 2005, 13:12
jak ktos robi sigi to nie ma prawa zadawac tematu. Kogos musimy wunajac do zadawania ciekawych temacikowBonso pisze:termin jest do 23, żeby wszyscy zdążyli, Dosmen już powiedział, że da wieczorem, wi ęc na tą kolejke nie ma sensu przekładać godziny. Moze od nastepnej.
Ps. Sugeruje, żeby jeden z tematów brzmiał : "Joaquin"
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 20 sie 2005, 13:18
Bonso pisze:No to ja myślę, że zrobimy tak, że Smitu wszystkie sigi umieści w jednym poście, ustali date do której będziemy oceniać i kto będzie chciał to wybierze 3 najlepsze jego zdaniem sigi i za pierwsze miejsce 3 pkt, za 2 2 i za 3, 1. Jak się czas skończy zliczy sie pkt i ktoś wygra, a potem następny temat konkursowy
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sie 2005, 13:22
RoRo pisze:jak ktos robi sigi to nie ma prawa zadawac tematu. Kogos musimy wunajac do zadawania ciekawych temacikowBonso pisze:termin jest do 23, żeby wszyscy zdążyli, Dosmen już powiedział, że da wieczorem, wi ęc na tą kolejke nie ma sensu przekładać godziny. Moze od nastepnej.
Ps. Sugeruje, żeby jeden z tematów brzmiał : "Joaquin"
POZDRO
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 sie 2005, 13:33
Wiem, ze Ty nic nie pisales, ale ktos tam juz ocenil, skomentowal i zaczelo sie to o czym mowilem:frik23 pisze:Nie wiem skad komentarze wzieliscie, bo ja nic o tym nie bąknęłem.
fetko pisze:jakie 3D[nevermind] pisze:Fetko 6/10 efekt 3d do sigow nie pasuje, zbyt ciemne, herb raczej powinien byc nie rozmazany.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 20 sie 2005, 13:53
harni7

limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sie 2005, 14:14
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 20 sie 2005, 14:35
Ja mogęno to ja chcę dać następny temat. Ale to jak się skończy ten konkurs.
alex90
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio