Primera Division (zbiorczy) - Strona 6

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Kto wygra w sezonie 08/09

Real Madryt
16
39%
Barcelona
20
49%
Villareal
0
Brak głosów
Sevilla
1
2%
Valencia
2
5%
Atletico
1
2%
Ktoś inny
1
2%
Lisek122
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek122 » 28 paź 2005, 18:59

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink: :cry: :lol: :( :) :D :shock: :? 8) :oops: :P :x :evil: :roll: :?: :!:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 paź 2005, 19:02

Lisek122 pisze::arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink: :cry: :lol: :( :) :D :shock: :? 8) :oops: :P :x :evil: :roll: :?: :!:
Zapomniałeś o :idea:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 paź 2005, 20:41

'11' kolejki

Arnau - Chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości. Przegrał z Barceloną tylko 2:0 :lol:
Oleguer - Kolejny bardzo przyzwoity występ. Widać, że forma się stabilizuje na dobrym poziomie.
Juanma - Dwie bramki strzelone Realowi.
Sylvinho - Podobnie jak w przypadku Oleguera. Kolejny dobry mecz.
Edmilson - Zagrał tak jak powinien zagrać zawodnik walczący o miejsce w składzie. Olbrzymie zaangażowanie w grę. Dobry występ.
Munitis - Kolejny świetny mecz tego piłkarza. Utrzymuje wysoką formę.
Riquelme - Motor napędowy Villarreal spełnia swoją rolę po raz kolejny zapewniając 3 punkty.
Ronaldinho - Podobnie jak w poprzednich przypadkach. Kolejne bardzo dobre spotkanie. Takiego Ronaldinho chcemy oglądać.
'...' - nie wiedziełem kogo wstawić. Tak to jest jak się nie ma możliwości obejrzenia wszystkich spotkań.
Oliveira - Chyba tylko Ricardo i Joaquin grają coś w Betisie. Kolejny przyzwoity mecz. Kolejny gol.
Kovacevic - Stary wyjadacz pokazuje, że dalej potrafi być bardzo groźny.

Zawodnik kolejki - Arnau

Niespodzianka kolejki - Porażka Valencii na własnym boisku z Sevillą 0:2

Bramka kolejki - Raul

Drużyna kolejki - Deportivo

---------------------------------------------------------------------------------

Moje przypuszczenia dotyczące nadchodzącej kolejki.

Betis - Real
Obie ekipy swoje ostatnie spotkania zagrały bardzo słabo. Forma Betisu jest o tyle gorsza, że od kilku kolejek regularnie dostają baty tracąc mnóstwo bramek. Real osłabiony brakiem Ronaldo traci bardzo wiele. Mimo słabej gry pozostają dla mnie minimalnym faworytem choćby teoretycznie. Liczę na to, że Betis na swoim stadionie przełamie się i zdobędzie jakieś punkty.
Athletic - Celta
Za Baskami jestem w każdym spotkaniu z wyjątkiem potyczek z Barceloną. Teraz również trzymam za nich kciuki. Celta jest do ogrania na pewno. Jeżeli Mallorca dała radę to i oni mogą.
Alaves - Cadiz
Kompletnie mnie nie kręci ten mecz. Obie ekipy są bardzo słabe. Może będzie remis, ale każdy inny wynik jest równie możliwy.
Deportivo - Getafe
Bardzo ciekawe spotkanie. Depor jest jak zawsze groźne co pokazało choćby w ostatniej kolejce. Getafe dość nieoczekiwanie zostało zmiażdżone przez Sociedad i teraz pewnie będzie się chciało odegrać. Liczę na ładne spotkanie zakończone zwycięstwem ... gospodarzy.
Mallorca - Sevilla
Zawodnicy z San Moix zdobyli w ubiegłej kolejce bardzo ważne 3 punkty. Teraz ponownie grają u siebie. Tym razem rywalem będzie Sevilla która sprawiła największą sensacją w poprzedniej kolejce pokonując Valencię. Będzie bardzo ciekawie. Prawdopodobny wydaje się remis.
Osasuna - Espanyol
Lider tabeli podejmuje na własnym stadionie bardzo słabo dysponoway Espanyol. Faworyt może być tylko jeden, ale bardzo liczę na stratę punktów w wykonaniu gospodarzy.
Valencia - Racing
Po ostatnim potknięciu z Sevillą nie może być mowy o kolejnej stracie punktów. Drużyna z aspiracjami do walki o czołowe lokaty musi powoli stabilizować formę. Racing polegnie.
Zaragoza - Malaga
Drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli. Za gospodarzami przemawia atut własnego boiska. IMO są minimalnym faworytem.
Barcelona - Sociedad
Ten mecz z wiadomych względów interesuje mnie najbardziej. Ostatnio mamy przyjemność oglądać Barcelonę taką jaką oczekujemy. Gramy efektownie i zdobywamy punkty. Nie inaczej powinno być w tym meczu chociaż przeciwnik wydaje się dużo bardziej wymagający od Malagi. Nie sądze, aby przyjezdni mieli zamiar się murować. Liczę na sporo bramek i 3 pkt Barcy.
Atletico - Villarreal
Ciekawe spotkanie dwóch drużyn które miały stawić czoło Barcelonie i Realowi w tym sezonie i włączyć się do walki o mistrzostwo. Jak narazie na to się nie zanosim, ale obie ekipy grają coraz lepiej. Zapowiada się bardzo interesująca potyczka. Obstawiam remis.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 28 paź 2005, 21:56

Ja dopisze jedenastkę sezonu z tych meczy co widzialem:
Palop- Bramkarz Sevilli bronił znakomicie :!:
Oleguer- młody obrońca Barcy powoli sie rozgrywa. Dobrze krył i dużo walczył
Juanima- strzelilł 2 bramki Realowi a to osiągnięcie
Riquelme- trzon zespołu Villareal.Po raz koleiny pokazał że jest wieelki.
Ronaldinho- jak zawsze świetnie dryblował podawał i był skuteczny, a do tego ładnie grał :wink:
Kovavevic- stary ale jary. Przeciwko Getafe grał przyzwpoicie.

Betis - Real- dwa zespoły które muszą wiele udowodnić. Jednak w tym spotkaniu oby dwa zespoły będą osłaboine.

Deportivo - Getafe- Getafe przegrało z Sociedad i straciło pierwsz miejsce. Rewelacyjny beniaminek zagra ze starym wyjadaczem Deportivo, które napewno jest podbudowane zwycięstwem nad Królewskimi.

Valencia - Racing - Valencia jeśli chce zajśc wysoko nie może już przegrać a ostatnio wpadli z Sevillą... O Rancingu nie moge i nie wiem co napisać..

Barcelona - Sociedad - Sociedad ostatnio wygrało z Getafe...Czyżby przebłysk? Zobaczymy po meczu z Katalończykami...A Barca gra ostatnio tak jak nas przyzwyczaiła. Ładnie efektownie i skutecznie.
Zobaczymy jak zagrją z RSSS.

Atletico - Villarreal- Dwa zespoły miejące się liczyć w tym sezonie..Coś nie poszło. Villareal ma dobrą formacje ofensywną ale Atletico ma Kezmana i Torresa

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 paź 2005, 22:15

pora podac swoje typy na ta kolejke

Betis - Real
bardzo ciekawy pojedynek, oba zespoły w kryzysie. Betis ostatni mecz zagrał lepiej i tylko przez sedziego przegrał a Real gra coraz gorzej i na dodatek skład jest kiepsiutki :!: stawiam na Betis

Bilbao - Celta
tutaj stawiam na remis, ale Athletic moze pokusic sie o zwyciestwo

Alaves - Cadiz
tutaj wydaje mi sie ze bedzie remis

Deportivo - Getafe
ciekawy pojedynek, Depor podbudowane zwyciestwem z Realem napewno bedzie chciało pokonac koleny zespół z Madrytu. Getafe do niedawna lider chyba teraz pozna swoje miejsce w szeregu i raczej ten mecz nie wygra. stawiam na Deportivo

Mallorca - Sevilla
oba zespoły wygrały swoje mecze w ostatniej kolejce i zapowiada sie ciekawie. Chyba jednak goscie są zdecydowanym faworytem i kazdy inny wynik niz zwyciestwo bedzie traktowane jak sensacja. tutaj stawiam na Seville

Osasuna - Espanyol
Lider gra z walecznymi katalonczykami, zapowiada sie niezłe spotaknie! ciekawe czy Espanyol pójdzie w saledy Barcy i tez pokona Osasune??
Stawiam na remis

Valencia - Racing
tutaj Valencia powinna wygrac i napewno bedzie sie chciała zrechabilitowac porazce z Sevilia. Stawiam na gospodarzy

Zaragoza - Malaga
chyba bedzie remis tak typuje

Barcelona - Sociedad
mecz który mnie najbardziej intersuje :D Barca oczywiscie wielkim faworytem, pomału wraca do dyspozycji z tamtego sezonu, jezeli szybko Barca zdobedzie gola to o wynik moge byc spokojny :!: Sociedas wygrało ostatni mecz i napewno nie przyjadą do Kataloni na wycieczke tylko bedą chcieli cos zdobyc :!:
Stawiam na Barce

Atletico - Villarreal
chyba hit kolejki - obie ekipy wygrały swe spotkania z tym ze Atletico w lepszym stylu. Napewno godpodarze bedą chcieli wygrac bo punkty są im bardzo potrzebne jezeli marzą o pucharach. Natomiast goscie tez bardzo groźni i tez bedą chcieli wygrac :!:
stawiam na Atletico

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 paź 2005, 22:20

9 kolejka

Drużyna kolejki

Sevilla - za niespodziewaną wygraną z Valencją na ich terenie

bramka kolejki

Najbardziej podobalo mi sie trafienie Raula . Przyjął pilka odrazu bez zastanowienia ja kropnął nad bramkarzem , i wyszedl ladny gol :twisted:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 paź 2005, 23:05

Nie jest to odpowiedni temat ale dziwi mnie twoj podpis Kaczy. czemu zaloba narodowa ma trwac do 2009?? Kaczor bedzie prezydentem przez 5 lat

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 30 paź 2005, 11:15

Dobra teraz kolejka 11 wedlug mnie. Jutro (badz we wtorek) podsumuje glosy obydwu kolejek.

Arnau - Za to ze jak nacpany ostrymi prochami bronil niczym bog strzaly E2, Konia i reszty. Gratulacje.

Juanma - Za to jak nas upokorzyl :?
Milito - Za bramke i solidny wystep.

Munitis - Nic tylko pogratulowac solidnego wystepu.
Riquelme - Co by bylo gdyby nie on to sam nie wiem, az strach sie badz o Ville.
Ronaldinho - Znow ta jego magia dala o sobie znac.

Oliveira - Coz jakby to bylo gdyby go nie bylo ... ?
Raul - Mimo porazki to on byl najlepszy wsrod pilkarzy Realu. Znow zostawil kawalek serca na boisku.

Zawodnik kolejki - Arnau

Niespodzianka kolejki - Porazka Realu

Bramka kolejki - Raul

Drużyna kolejki - Deportivo

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 paź 2005, 11:20

Bienias pisze:Nie jest to odpowiedni temat ale dziwi mnie twoj podpis Kaczy. czemu zaloba narodowa ma trwac do 2009?? Kaczor bedzie prezydentem przez 5 lat

:twisted:
O F*c k . Pomyliły mi sie lata .
Trochę za szybko ten 2005 rok nastal :twisted: Ciągle mi sie myli z 2004 .

___________________Żeby nie bylo offtopA 8)

Smithu pisze:Niespodzianka kolejki - Porazka Realu

Ja bym na porazke realu z niespodzianek raczej nie stawial .
Deportivo ostatnio rozgrywa niezle mecze , byl nawet ten pamiętny remis z Barca . A my mielismy straszna sytuacje kadrową i mozna bylo sie tego spodziewac :?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 paź 2005, 16:13

Kaczy juz drugi podpis ci poprawiam :twisted:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 01 lis 2005, 9:45

Widz że nikt nic nie opisał z ostatniej kolejki :cry: .Więc ja podam swoją 11 kolejki.

Dudu Aouate - w tym sezonie dobrze broni. Teraz nominuje go za to że zatrzymał Valencię.

Michel Salgado-w ostatnim meczu z Betisem był podporą obrony.

Coloccini-jego ofiary to Riki i Guiza z Getafe. Przy nim dwóm atakującym z Getafe odechciewało się grać, zarówno na ziemi, jak i w powietrzu..

Puyol - Dzięki nimu Barca w oststnich 4 kolejkach nie straciła gola, a on sam faulowal tylko 2 razy... Strzlił gola z RSSS.

Pellegrino-powiem krótko, stary ale jary. miewa przebyłyski tak jak w tej kolejce.

Mark Van Bommel- DObrze wkomponował się do Barcy. Strzlił bramkę przeciwko RSSS.

Gabi -młody zawodnik rządny gry. W ostatnim meczu pokazał na co go stać.

Pablo Garcia- dobrze gra w Realu. Żadko który mecz kończy bez żółtej kartki. Ale ostatni mecz mu wyszedł.

Ronaldinho Gaucho -dwa gole mówią same za siebie.i jedna asysta.

Forlan-Dwoił się i troił aby doprowadzić do remisu w meczu z Atletico...Aż wkońcu mu wyszło...w 93 minucie

Munitis ego kapitalne podania do Diego Tristana, które ten ostatni zamienił na gola, dały zwycięstwo graczom z La Corunii w meczu z Getafe.

Gol kolejki- strzał Ronaldinho z wolengo.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 lis 2005, 10:45

podam moje typy ale nie bedzie to pełna 11, bo nie wiedziałem wszystkich meczów :(

Dudu Aouate - dobry mecz zagrał i w kilku akcjach uratował zespół przed utratą bramki

Sylvihio - kolejne dwie asysty i bardzo dobry mecz, brazylijskiego obroncy

Puyol - bardzo odbry mecz zakonczony brameczką ze szczupaka :!:

Collocini - trzymal defensywe Deportivo i w duzej mieze dzieki niemu Depor nie straciło gola

tutaj nieiwem :(

Van Bomel - bardzo dobry wystep zakonczony bramką i asystą

Riquelme - widac wraca do formy prezentowanej w tamtym seoznie

tutaj tez niewiem :(

Ronaldinhio - piłkarz meczu z RSSS, dwie brameczki i asysta. Na dodatek wiele razy osmieszał rywali swoimi sztuczkami

Forlan - uratował punkt dla ŻŁP
Tristan dzieki jego bramce Depor wygrało ciezki mecz z Getafe

piłkarz kolejki Ronadihio - opis wyzej

druzyna kolejki - Barca - w pięknym stylu pokonała RSSS i na dodatek wbiła im 5 brameczek

nieudacznik
- Kameni - dzieki niemu Espanyol przegrał, zawinił przy obydwu bramkach

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 lis 2005, 20:41

widze ze ten temat jednak nie cieszy sie popularoscią :( szkoda bo mozna tytaj powymieniac uwagi na temat calej kolejki, podac swoje itp.

Tak bywa czasami, ale ja jak zwykle przed kolejką podaje swoje typy :D

Celta Vigo - Alaves - tutaj stawiam gospodarzy

Espanyol - Athletic Bilbao - ciekawy mecz i chyba zakonczy sie remisem i tak tez obstawiam

Racing Santander - Betis Sewilla - Betis podbudowany zwyciestwem w CL nad Chelsea napewno bedzie chciał wygrac, ale kontuzje mogą pokrzyzowac ten plan!! bo jednak bez podstawowych zawodników ciezko o wyniki, stawiam na remis

Real Madryt - Real Saragossa - faworytem jest Real, ale wcale nie ejst powiedziane ze wygrają tez mecz, kolejni zawodnicy narzekają na jakies urazy i to napewno utrudnia prace trenerowi. stawiam na remis :wink:

Real Sociedad - Osasuna - RSSS po klesce w Barcelonie bedą chcieli zmazac plame i zdobyc komplet punktów, tylko ze Osasuna jest liderem i pewnie bedzie chciała utrzymac jak najdłuzej tą pozycje :!: stawiam na remis

Sevilla FC - Atletico Madryt - znowu ciekawy mecz, w którym kazdy moze wygrac. Sevilla pomału łapie rytm i gra z meczu na mecz coraz lepiej i napewno bedzie chciała pokonac nierówno grających gosci. Atletico tez bedzie chciało pokazac ze moze wygrac z silną drużyną!
stawiam na remis

Getafe CF - FC Barcelona - tez ciekawy pojedynek, Getafe do niedawna było liderem, jednak 2 ostatnie mecze przegrali i nawet gola nie zdobyli, a Barca po wspaniałych ostatnich meczach napewno bedzie chciała pokazac kto rządzi w Hiszpani :!: stawiam na Barce

Villarreal - Valencia CF - chyba najciekawszy pojedynek. Gospodarze podbudowani pierwszym zwyciestwem w CL bedą chcieli kontynuowac passa w meczach la Liga, tymczasem gosciom tez zalezy na punktach bo niechcą oddalic sie od czołówki!! remis tutaj nikogo nie zadawala ale wydaje mi sie ze taki wynik padnie! stawiam na remis

Cadiz CF - Real Mallorca - tutaj chyba faworytem jest gospodarz ale gosci nie mozna lekcewazyc i cos m isie wydaje ze pandnie remis/

Malaga CF - Deportivo - stawiam na Depor, które jest w lepszej formie i powinno wygrac te spokanie

[/b]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lis 2005, 21:15

luk1208 temat rzeczywiście kiepsko się prezentuje, ale trzeba to zmienić. Postaram się w miarę możliwości więcej się w nim udzielać, ale sam i tak nic nie zdziałam. Każdy musi coś pisać bo inaczej nic z tego nie będzie :wink: Posty w tym temacie nie muszą ograniczać się do typów a póki co tak to wygląda (również z mojej strony). Bierzmy się w garść i rozkręcajmy temat :wink:
-------------------------------------------------------------------------

Podobnie jak w poprzednich kolejkach tak i w tej jest kilka interesujących spotkań. Skoncentruję się tylko na tych które mnie bardziej interesują.

Espanyol - Athletic :arrow: Nasi Katalońscy sąsiedzi za którymi jednak nie przepadamy podejmują na własnych śmieciach Basków z Bilbao. Szokujący może się wydawać fakt, iż obie ekipy okupują obecnie dwie ostatnie pozycje w tabeli Primera Division. To chyba wystarczy, aby uwierzyć, że każdy punkt jest na wagę złota i żadna drużyna nie będzie chciała odpuścić. Espanyol ma w tym sezonie wyraźne kłopoty ze strzelaniem bramek. 6 goli w 10 spotkaniach PD to bardzo słaby wynik. Mimo wszystko w tym spotkaniu nie ma dla mnie faworyta. Każdy wynik jest możliwy. Rozsądek podpowiada - remis. Serce krzyczy - Baskowie.
Racing - Betis :arrow: Gospodarze podobnie jak Espanyol mają wyraźne problemy ze skutecznością. Jak do tej pory w rozgrywkach La Liga zdobywają średnio zaledwie 0,5 bramki na mecz. Wynik fatalny jak na realia PD, ale nie tylko. Z drugiej strony jednak Racing stracił do tej pory tylko 7 bramek a więc mniej niż ekipy z czołówki tabeli (w tym Barcelony). Betis jest natomiast w olbrzymim kryzysie. Teoretycznie wygrał ostatnio z Chelsea, ale to jeszcze niczego nie wyjaśnia. Ich obrona prezentuje się katastrofalnie. Na dodatek kontuzji doznał Ricardo Oliveira a więc kluczowa postać stanowiąca o sile ofensywnej zespołu. Ciężko będzie w takich warunkach o zwycięstwo, ale piłkarze z Sevilli grają praktycznie z nożem na gardle. Tak niska pozycja w tabeli dla tak uznanej w Hiszpanii drużyny to wstyd. Ten mecz jest dla nich szansą na chociaż chwilowe odbicie się od dna.
Real - Saragossa :arrow: Ten mecz opisuję tylko ze względu na drużynę Realu czego nie muszę chyba nikomu wyjaśniać. Ostatni sprawdzian przed GD. Przeciwnik prosty i każdy inny wynik jak zwycięstwo piłkarzy ze stolicy byłoby olbrzymią niespodzianką na którą się nie zanosi. Nie mam tutaj nic szczególnego do dodania.
Sociedad - Osasuna :arrow: Ten mecz interesuje mnie głównie ze względu na ewentualne zmiany w tabeli wobec przypuszczalnej straty punktów lidera tabeli. Piłkarze z San Sebastian po ostatniej klęsce na Camp Nou niewątpliwie podejdą do spotkania szczególnie zmotywowani. Warto dodać, że Osasuna w tym sezonie tylko raz zdobyła komplet punktów na boisku rywala. Natomiast piłkarze z Anoeta jeszcze u siebie nie przegrali. Jeżeli Osasuna nie wygra tego spotkania a Barcelona pokona Getafe to będziemy mieli nowego lidera przed GD.
Sevilla - Atletico :arrow: Gospodarze mogą pochwalić się doskonałymi wynikami jeśli chodzi o linię defensywną. Do tej pory stracili oni zaledwie 6 bramek w 10 spotkaniach co jest najlepszym wynikiem w lidze. Atletico wymieniane przed sezonem w gronie faworytów do miejsc na podium póki co zawodzi. 11 pozycja w tabeli to zdecydowanie za mało. Niestety (albo stety) nic jednak nie zapowiada poprawy. IMO gospodarze są tutaj minimalnymi faworytami.
Getafe - Barcelona :arrow: O tym spotkaniu napisałem kilka zdań w temacie o Barcelonie tak więc nie ma sensu po raz kolejny tego pisać. Zapraszam do tematu o Barcy :wink:
Villarreal - Valencia :arrow: To chyba szlagier kolejki. Tak się przynamniej wydaje patrząc na ambicje obu ekip. Póki co jednak żadna z drużyn nie spełnia chyba do końca pokładanych nadziei. Villarreal powoli, ale skutecznie pnie się w górę tabeli. Valencia jak narazie zaledwie 9 pozycja, ale ewentualna wygrana w tym meczu pozwoli im na spory awans w tabeli. Trudno wskazać tutaj faworyta. Remis wydaje się bardzo prawdopodobny, ale czas i boisko pokaże wszystko.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 lis 2005, 23:15

To jak kazdy to kazdy ...

Kolejka prezentuje sie wedlug mnie nudno, ale moze dojsc do kilku niespodzianek i ciekawych meczy, oto one wedlu mnie.

Espanyol - Athletic

Druzyny, ktore nie spelaniaja nadziei jakie w nie pokladalem przed sezonem. Graja slabo wrecz beznadziejnie a ten mecz zapowiada sie jako mierna potyczka. Mimo to wieze ze bedzie ciekawie i obie ekipy pokaza jak sie gra (efektownie) w pilke.

Real - Saragossa

Tutaj licze na pogrom by znow zaskoczyla forma zwyzkowa tuz przed GD. Kilka bramek po znakomitych akcjach na pewno nie tylko mnie wprowadzi w dobry nastroj. Na co jeszcze licze? Na dobra gre becksa, garcii i robinho, diogo, raula, gutiego ich forma rosnie i graja coraz rowniej. Oby w tym meczu wzniesli sie na 90 % swojej mocy by zmotywowac sie do osiagniecia najwyzszego pulapu w meczu z Barca.

Getafe - Barcelona

Tutaj mimo wysmienitej formy Barcy licze na naszego brata. Niespodzianka moze stac sie realna jezeli pilkarze Getafe uwierza w siebie. Malo Realne, ale trzeba wierzyc w madryckich braci.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”