żeby zasugerowac tym co nie wiedzą - żeby do głowy im nie przyszło zagłosować na jakieś Bon JoviTomachos pisze: to po co piszesz jak to wszyscy(wybrańcy) wiedzą Question Exclamation
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2005, 13:46
żeby zasugerowac tym co nie wiedzą - żeby do głowy im nie przyszło zagłosować na jakieś Bon JoviTomachos pisze: to po co piszesz jak to wszyscy(wybrańcy) wiedzą Question Exclamation
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2005, 13:48
a ja sugeruje ludziom niezdecydowanym, zeby zaglosowali na limpbizkit, a nie na jakas Metallikefieldy pisze:żeby zasugerowac tym co nie wiedzą - żeby do głowy im nie przyszło zagłosować na jakieś Bon JoviTomachos pisze: to po co piszesz jak to wszyscy(wybrańcy) wiedzą Question Exclamation
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lis 2005, 13:50
Tomachos pisze:"Black Eyed Peas to raczej groszki a nie fasolki Laughing "
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2005, 13:51
zobaczymy kogo posłuchają.cloner pisze:a ja sugeruje ludziom niezdecydowanym, zeby zaglosowali na limpbizkit, a nie na jakas Metallike
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 lis 2005, 13:56
I tak wygra Virginfieldy pisze:zobaczymy kogo posłuchają.cloner pisze:a ja sugeruje ludziom niezdecydowanym, zeby zaglosowali na limpbizkit, a nie na jakas Metallike
Jakby Bizkici zakończyli granie na Nookie - to mieliby mój głos. Nie oszukujmy się - utwory w stylu "behind blue eyes" [chyba taki był tytuł] z Gothiki ......z Metallicą szans nie mają .. po prostu
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2005, 13:58
a nie powinni za okłamywanie ludzi. Kto przy zdrowych zmysłach wierzy, ze Doda jest virginCorinthians pisze:tak wygra Virgin Confused
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 lis 2005, 13:59
Może zespół założyli jak Doda miała 10 latfieldy pisze:a nie powinni za okłamywanie ludzi. Kto przy zdrowych zmysłach wierzy, ze Doda jest virgin
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 14:00
Radek puścił ploteDoda jest virgin
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2005, 14:00
nie lubisz klasykifieldy pisze: zobaczymy kogo posłuchają.
Jakby Bizkici zakończyli granie na Nookie - to mieliby mój głos. Nie oszukujmy się - utwory w stylu "behind blue eyes" [chyba taki był tytuł] z Gothiki ......z Metallicą szans nie mają .. po prostu
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 lis 2005, 14:02
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 14:04
Gdyby nie metallica to fred nadal by sie marszczyłMetallica jest naprawde duuuzo lepsza
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 14:05
Gdyby nie metallica to fred nadal by sie marszczyłMetallica jest naprawde duuuzo lepsza
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 14:05
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 lis 2005, 14:11
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 lis 2005, 14:25
Jest różnica między The Who a LB,prawda?cloner pisze:nie lubisz klasyki
myslalem, ze lubisz sluchac 'The Who'
Metallica jest zespołem który przeszedł już do historii muzyki, a w przypadku LB się na to nie zapowiada.cloner pisze:fakt, Metallica jest naprawde duuuzo lepsza
Berele Lewartow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio