9.07 - Berlin - Finał MŚ - Włochy : Francja - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto zostanie Mistrzem Świata?

Włosi
64
73%
Francuzi
24
27%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 lip 2006, 23:15

Pieprzenie z tymi prowokacjami. To tez jest czesc pilki. A to jest Zidane, jeden z absolutnie najlepszych pilkarzy wszechczasow. Nie moze sobie pozwolic na cos takiego, na takim poziomie rozgrywek. Zachowal sie jak skonczony idiota. Nie spodziewalem sie tego. Wlosi sami prowokatorzy? Dawno nie widzieliscie meczu z Del Piero czy Cannavaro. Ogolnie zaakceptujcie to, ze wygrala druzyna lepsza. Italia. Wygrali. Po prostu.

ajaccien
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ajaccien » 09 lip 2006, 23:15

coco pisze:
Martinho pisze:Co do Materazziego: tak sie nie mozna zachowywac wobec wielkiego mistrza pilki Zidane`a
skoncz sie kompromitowac , chamstwo nalezy tepic
No właśnie. Należy tępić. Pan Materazzi nie jest z tego wyłączony.
bagg pisze:Wlosi sami prowokatorzy?
Nie sami. Jeden. Materazzi.
bagg pisze:Pieprzenie .
A kulturalniej nie łaska proszę Pana ?
Ostatnio zmieniony 09 lip 2006, 23:17 przez ajaccien, łącznie zmieniany 2 razy.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 09 lip 2006, 23:15

Co do kartki nie wierzę, by Matrix go nie sprowokował. W życiu nie widziałem, żeby Zidane się tak zachował. Pewnie Materazzi niezle mu nawrzucał. Cham i tyle :/

Tak jak już ktoś to napisał:

Forza prowokatorzy!

Awatar użytkownika
driv
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: driv » 09 lip 2006, 23:16

Martinho pisze: Co do Materazziego: tak sie nie mozna zachowywac wobec wielkiego mistrza pilki Zidane`a. Cieszcie sie zlotem, ale tak naprawde jest tutaj jeszcze moralny zwyciezca.
Może i nie zachował sie fair ale Zizu powinien mu był pokazać klase i zignorować go i jego szczekanie ... .

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 lip 2006, 23:16

FORZA GRANDE Azzurri !!!!!!!! Pięknie !!!! Mam tylko nadzieje że amnestia nie będzie brana pod uwage.
Jutro na spokojnie napisze coś więcej.

Zidana nie da się usprawiedliwić. [`] Zniszczył owoc swojej kariery i on o tym wie dlatego nie wyszedł po medal.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2006, 23:17

coco pisze:skoncz sie kompromitowac , chamstwo nalezy tepic
te grafomanski impertynent, widzisz ile osob podziela moje zdanie. Wiec czwemu sie tylko do mnie przyczepiles :?:

Oczywiscie ze zachowanie Zidane`a bylo karygodne, tak samo jak Materazziego.

ajaccien
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ajaccien » 09 lip 2006, 23:17

Nie wyszedł bo mu na to nie pozwalają przepisy.
Martinho pisze: Oczywiscie ze zachowanie Zidane`a bylo karygodne, tak samo jak Materazziego.
Otóż to. Ale chodzi o to by karać chamstwo obu stron. A tego nie uczyniono. I o to chodzi, a nie o ślepą obronę Zidane'a. I Pan to doskonale rozumie, tylko Pan nie chce tego przyznać. Bo lepiej skrytykować innych i ślepo bronić Włocha. A ja nie mam zamiaru oskarżać o chamstwo doskonałego Grosso czy wyśmienitego Buffona. O chamstwo oskarża się Zidane'a ? Słusznie. Ale Materazziego także winno się o to oskarżyć. Bo zachował się po chamsku. I wiemy o tym wszyscy, bez względu na to komu kibicowaliśmy w tym spotkaniu.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2006, 23:20 przez ajaccien, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 09 lip 2006, 23:18

Premo pisze:Co do kartki nie wierzę, by Matrix go nie sprowokował. W życiu nie widziałem, żeby Zidane się tak zachował. Pewnie Materazzi niezle mu nawrzucał. Cham i tyle

bagg napisal!! Prowokacja to częsc gry! Jeśli Zizou miałby okazje sprowkował by Matrixa i tyle!

Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 lip 2006, 23:21 przez BartekTS, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 lip 2006, 23:18

Martinho pisze:Azzurri pamietajcie: My game is fair play
Żałosne, tak jak twoj kompleks na punkcie Wloch.
Martinho co takiego zrobili Włosi? Zidane zachował się jak ostatni menel. Nieprzystoi to najlepszem zawodnikowi świata. Zresztą masz straszne kompleksy wobec NAJLEPSZEJ DRUŻYNY ŚWIATA i dzis nie mam zamiaru rozmawiać ze ścianą. Jest zbyt pięknie. Ochłoń troche.

Co by tu nie napisać Włosi są Mistrzami Świata. W przebiegu spotakania Francuzi byli lepsi jednak w przebiegu całych mistrzostw Azzurri udowodnili, że mają najrówniejszy zespoł. Buffon, Grosso, Pirlo, Toni, Totti, Zambrotta, Perrotta, największy z nich wszystkich Cannavaro i inni zasłużyli na wzniesie pucharu.

Zidane? nie ma słow co do jego zachowania. Tak nie zachowują sie najwięksi. Tak nie kończą najlepsi. Przykre.

Forza Italia.

NY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NY » 09 lip 2006, 23:20

Premo pisze:Cham i tyle
co powiesz o C.Ronaldo??????

Grande Italia...mecz nie tak dobry z jednej jak i drugiej strony bo dało się we znaki zmeczenie po zaci.etych pół finałach.............

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2006, 23:21

driv pisze:Może i nie zachował sie fair ale Zizu powinien mu był pokazać klase i zignorować go i jego szczekanie ... .
Wszystko na ten temat. Zizou zachował się dziwnie. Jest ostatnią osobą, po której bym się tego spodziewał. Mimo przewidywanej prowokacji i napinki ze strony Materazziego to jednak tak doświadczony i niezwykle opanowany człowiek jak Zidane powinien to olać. Emocje jednak robią swoje. Można było przecież wszystko sobie wyjaśnić po spotkaniu.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2006, 23:26 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
driv
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: driv » 09 lip 2006, 23:21

NY pisze:
Premo pisze:Cham i tyle
co powiesz o C.Ronaldo??????
To samo ?

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 09 lip 2006, 23:21

Martinho pisze:Oczywiscie ze zachowanie Zidane`a bylo karygodne, tak samo jak Materazziego.
sam pan Engel powiedział chciał go uderzyc i uderzył ! ciesz sie ze to na odwrót nie było bo jak by Matrix pociagnał francuzowi to nie wiem czy by go na noszach nie musieli zniesc :P

Martinho pisze:widzisz ile osob podziela moje zdanie
taaa widze sami płaczacy po porazce fani zabojadów :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lip 2006, 23:22

Premo pisze:Co do kartki nie wierzę, by Matrix go nie sprowokował. W życiu nie widziałem, żeby Zidane się tak zachował. Pewnie Materazzi niezle mu nawrzucał. Cham i tyle
O a to mi wmawiano, ze nie znam biografi Zizou!!!
Cofnijcie sie troche to nie pierwsze takie głupie idiotyczne zachowanie Zizou

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 09 lip 2006, 23:24

gringo7 pisze:Ciekawe co usłyszał Zidane.
Kumpel był w trasie i słuchał relacji radiowej. Komentator tam powiedział, że Materazzi nazwał Zidane'a "Arabską przybłędą". Nie wiem skąd to wiedział :roll: Nie mniej jednak taki zawodnik powinien reprezentować jakiś poziom... Przypomniało mi się zachowanie Pata Kluiverta z MŚ '98 kiedy to któryś z Belgów nazwał go gwałcicielem (pamiętna afera), a ten pociągnął mu z łokcia :D
Zidane ['] zajebisty koniec kariery nie ma co :lol:

Co do tego, że Włosi nie zasłużyli na końcowe zwycięstwo, to co dopiero powiedzieć o Francji, która zarówno z Hiszpanią, jak i Portugalią grała dużo gorzej od rywali i szczęśliwie awansowała... Włosi tymczasem pokazali prawdziwą klasę z Ukrainą i Niemcami :)

Zawodnik turnieju: Cannavaro

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”