Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 lip 2006, 23:15
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ajaccien » 09 lip 2006, 23:15
No właśnie. Należy tępić. Pan Materazzi nie jest z tego wyłączony.coco pisze:skoncz sie kompromitowac , chamstwo nalezy tepicMartinho pisze:Co do Materazziego: tak sie nie mozna zachowywac wobec wielkiego mistrza pilki Zidane`a
Nie sami. Jeden. Materazzi.bagg pisze:Wlosi sami prowokatorzy?
A kulturalniej nie łaska proszę Pana ?bagg pisze:Pieprzenie .
ajaccien

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 09 lip 2006, 23:15
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: driv » 09 lip 2006, 23:16
Może i nie zachował sie fair ale Zizu powinien mu był pokazać klase i zignorować go i jego szczekanie ... .Martinho pisze: Co do Materazziego: tak sie nie mozna zachowywac wobec wielkiego mistrza pilki Zidane`a. Cieszcie sie zlotem, ale tak naprawde jest tutaj jeszcze moralny zwyciezca.
driv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 lip 2006, 23:16
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2006, 23:17
te grafomanski impertynent, widzisz ile osob podziela moje zdanie. Wiec czwemu sie tylko do mnie przyczepilescoco pisze:skoncz sie kompromitowac , chamstwo nalezy tepic
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ajaccien » 09 lip 2006, 23:17
Otóż to. Ale chodzi o to by karać chamstwo obu stron. A tego nie uczyniono. I o to chodzi, a nie o ślepą obronę Zidane'a. I Pan to doskonale rozumie, tylko Pan nie chce tego przyznać. Bo lepiej skrytykować innych i ślepo bronić Włocha. A ja nie mam zamiaru oskarżać o chamstwo doskonałego Grosso czy wyśmienitego Buffona. O chamstwo oskarża się Zidane'a ? Słusznie. Ale Materazziego także winno się o to oskarżyć. Bo zachował się po chamsku. I wiemy o tym wszyscy, bez względu na to komu kibicowaliśmy w tym spotkaniu.Martinho pisze: Oczywiscie ze zachowanie Zidane`a bylo karygodne, tak samo jak Materazziego.
ajaccien
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 09 lip 2006, 23:18
Premo pisze:Co do kartki nie wierzę, by Matrix go nie sprowokował. W życiu nie widziałem, żeby Zidane się tak zachował. Pewnie Materazzi niezle mu nawrzucał. Cham i tyle

BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 lip 2006, 23:18
Żałosne, tak jak twoj kompleks na punkcie Wloch.Martinho pisze:Azzurri pamietajcie: My game is fair play
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: NY » 09 lip 2006, 23:20
co powiesz o C.Ronaldo??????Premo pisze:Cham i tyle
NY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2006, 23:21
Wszystko na ten temat. Zizou zachował się dziwnie. Jest ostatnią osobą, po której bym się tego spodziewał. Mimo przewidywanej prowokacji i napinki ze strony Materazziego to jednak tak doświadczony i niezwykle opanowany człowiek jak Zidane powinien to olać. Emocje jednak robią swoje. Można było przecież wszystko sobie wyjaśnić po spotkaniu.driv pisze:Może i nie zachował sie fair ale Zizu powinien mu był pokazać klase i zignorować go i jego szczekanie ... .
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: driv » 09 lip 2006, 23:21
To samo ?NY pisze:co powiesz o C.Ronaldo??????Premo pisze:Cham i tyle
driv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 09 lip 2006, 23:21
sam pan Engel powiedział chciał go uderzyc i uderzył ! ciesz sie ze to na odwrót nie było bo jak by Matrix pociagnał francuzowi to nie wiem czy by go na noszach nie musieli zniescMartinho pisze:Oczywiscie ze zachowanie Zidane`a bylo karygodne, tak samo jak Materazziego.
taaa widze sami płaczacy po porazce fani zabojadówMartinho pisze:widzisz ile osob podziela moje zdanie
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lip 2006, 23:22
O a to mi wmawiano, ze nie znam biografi Zizou!!!Premo pisze:Co do kartki nie wierzę, by Matrix go nie sprowokował. W życiu nie widziałem, żeby Zidane się tak zachował. Pewnie Materazzi niezle mu nawrzucał. Cham i tyle
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 09 lip 2006, 23:24
Kumpel był w trasie i słuchał relacji radiowej. Komentator tam powiedział, że Materazzi nazwał Zidane'a "Arabską przybłędą". Nie wiem skąd to wiedziałgringo7 pisze:Ciekawe co usłyszał Zidane.
Void
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio