Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 paź 2006, 12:37
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 paź 2006, 12:53
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 paź 2006, 13:37
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 paź 2006, 14:53
?JA nie pamiętam. Mzoe mi ktos powie. Jesli napisłąbys, e Barca była w cieniu i nadal jest w osiganieciach w LM, to fakt my mamy 2 PE a Real ma 9 i to ich stawia na pierwszym miejscu w XX wieku. Tutaj masz racje. Nawet nei patrzac ile Barceolna rzy był w finale czy w połfinale, licza sie zwyciestwa, bo tylko o nich sie pamieta. Jednak takie stwierdzenie w La Liga jest na wyrost, nawet cosfnijmy sie o te 3 lata i popatrzymy na 10 wczesniejszych lat, mi to nie wyglada, zeby Barca była w cieniu.Czasem mam wrażanie że fani Barcy nie pamietaja ile lat Duma Kataloni była w cieniu Realu itd
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 paź 2006, 15:06
Dlatego, że beznadziejnie go rozpocząłeś. Żadnego przynajmniej przyzwoitego wstępu. Poza tym dyskusja toczyła się na całkiem inny temat i nie było sensu usuwać postów.kaczy pisze:Nie wiem czemu byl zalozony nowy temat i bloknięty tamtem ... aha Niggaz , wszystko jasne !!
Przypominam Wam, że ubiegłoroczny mecz na SB zakończył się wynikiem 0:3 i to były dość charakterystyczne fotki. Nie zaglądałem do zdjęć z meczu na Camp Nou bo rewanż za tamto spotkanie odbędzie się w rundzie rewanżowej.kaczy pisze:e fotki troche prowokacyjne zapodales , "radosc Barcy" "Rozpacz Realu" .
Powiem Ci szczerze, że jesteś cholernie dziwny.kaczy pisze:Chcesz to nie reaguj na mojego posta , ale powiem szczerze ze to dziwne
A może nie jest lepsza?brylancik pisze:Jak by nie było Barcelona przystępuje to tego maeczu w roli faworyta (co nie oznacza w cale że jest lepsza).
Łukasz_ pisze:Przed dzisiejszym meczem Barcelony myślałem że będzie remis, po tym co zobaczyłem jestem praktycznie przekonany tego że Real wygra.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 paź 2006, 15:32
Jest tak dlatego bo Real wydaje się być teraz silniejszy na papierze niż rok czy dwa lata temu. Fani Realu chyba przed każdym meczem z Barceloną wierzyli w sukces swojej drużyny a co do innych kibiców to może poprostu Barcelona im się znudziła i lekko zbrzydła bo mimo wszystko ostatnie lata to dominacja drużyny Katalońskiej. W moim odczuciu Real się teraz zrewanżuje tylko nie wiem co Ty chcesz mi wypominać w razie porażki Realu które wykluczyć nie możnaNiggaz pisze:To miło, że w serca fanów Realu wlała się nadzieja. Zresztą nie tylko fani Realu uważają, że Barca przegra. Jeszcze lepiej. Będzie co komu wypominać po meczu
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 paź 2006, 15:40
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 paź 2006, 16:07
Niggaz pisze:Chodzi mi o to, że jesteś prawie pewien, że Real wygra
Niggaz pisze:Real silniejszy na papierze niż rok czy dwa lata temu?
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 paź 2006, 16:47
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 paź 2006, 17:46
Niggaz pisze: To miło, że w serca fanów Realu wlała się nadzieja. Zresztą nie tylko fani Realu uważają, że Barca przegra. Jeszcze lepiej. Będzie co komu wypominać po meczu
Chodzi mi o to, że jesteś prawie pewien, że Real wygra Krzywy Ewentualnie będę mógł wypomnieć Ci te słowa z racji właśnie tej pewności, która nie wiem skąd się bierze.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 19 paź 2006, 19:09
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 paź 2006, 19:31
Zapodaj tutaj dajmy na to ... 5 takich postów. Pięć moich postów (napisanych w ostatnim czasie) w których to piszę, że Real dostanie srogie lanie i ogólnie okrutnie przewyższam Barcelonę nie mając ku temu podstaw.kaczy pisze:prawie kazdy twoj post ostatnio to są przewyzszania i zapowiedzi jakie bedzie manto
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 paź 2006, 19:32
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 19 paź 2006, 19:59
Mi też troche portfel sie skurczyłRealFan pisze:Byłem świadkiem jak dwóch kolesi założyło się o wynik meczu Chelsea - Barcelona. Oczywiście byli to kibice obu ekip. Fan Barcy był taki pewny wygranej, że mało co się nie podjarał zaraz po fakcie, szkoda, że nie dane było mi zobaczyć jego miny po meczu, czy też choćby w jego trakcie No i portfel o parę złotych szczuplejszy
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 19 paź 2006, 20:03
Nie udawaj niewiniątkaNiggaz pisze:Zapodaj tutaj dajmy na to ... 5 takich postów. Pięć moich postów (napisanych w ostatnim czasie) w których to piszę, że Real dostanie srogie lanie i ogólnie okrutnie przewyższam Barcelonę nie mając ku temu podstaw.
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio