Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jehry » 28 cze 2007, 12:26
Jehry

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2007, 13:27
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jacio » 28 cze 2007, 16:03
Jacio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 cze 2007, 16:50
Dla mnie bombaCorinthians pisze:Mam nadzieję, że Chile też utrze nosa Brazylii, wtedy byśmy ich nie zobaczyli w ćwierćfinale Twisted Evil
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 cze 2007, 18:09
RealFan pisze:A dla mnie Copa zaczyna się dopiero dzisiaj bo dopiero dziś turniej rozpoczyna Argentyna
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 cze 2007, 18:18
No to kilku forumowiczów będzie dziś za ArgentynąYukasz pisze:A dla mnie Copa zaczyna się dopiero dzisiaj bo dopiero dziś turniej rozpoczyna Argentyna
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2007, 18:22
Corinthians pisze:Czemu Basile nie wystawia Teveza? Czemu gra Pato? Czemu Messi zagra w ataku z Crespo? Czemu zupa była za słona?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 cze 2007, 18:33
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 28 cze 2007, 18:39
My to sie kiedyś napić musimyMentor pisze:Ja dotychczasowe spotkania opuściłem bo nie chce mi się siedzieć do tak późnej pory, ale Argentyny nie odpuszczę i mogę się chyba dopisać do grupy osób kibicującej im na Copa America. W zasadzie to nie interesuje mnie tutaj żadna inna reprezentacja. Ewentualnie Meksyk z Kaiserem na czele niech zajdzie daleko
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2007, 18:41
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 cze 2007, 18:45
No baaaiceald pisze:My to sie kiedyś napić musimy
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 28 cze 2007, 18:46
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 cze 2007, 18:48
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 cze 2007, 18:58
Ja im kibicuję od dawien dawna na każdym turniejuCorinthians pisze:A kto jej kibicuje w całym turnieju?
No ale wg mnie trzeba wygrać i takie zawody a później będzie czas na przygotowywanie się do MS 2010. Argentyna już dawno niczego nie wygrała i trzeba podnieść ich morale bo dopiero od jakiegoś czasu grają bardzo dobrze ale i tak w pewnym meczu się zacinają i wcześniej kończą udział w turnieju. Dobrze że przynajmniej zaczęli coś pykać bo jeszcze kilka lat temu pokazywali wielkie nic prócz nadzieiCorinthians pisze:jakby się na Copie skompromitowali to sądzę, że wyszło by im to na dobre...
Ale nie myl mnie z kibicami Realu kuwa noJarzinho pisze:RealFan pisze:A dla mnie Copa zaczyna się dopiero dzisiaj bo dopiero dziś turniej rozpoczyna Argentyna
A jak...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 28 cze 2007, 19:00
Bask pisze: bo potem nie było prądu u mnie
franz
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio