Cristiano Ronaldo - Strona 6

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 mar 2005, 8:10

BUNCH pisze:Acha, czyli jak np. ja mam kolczyka i 'płacze' po stracie piłki to jestem Gej, tak? Niech chodiz jak chce, w czym chce i gdzie chce, to tez człowiek a inni mu tylko zazdroszczą i wysówają takie kretyńskie komentarze jak ty!
Wiedziałem, że od razu ktoś będzie głupoty gadał, że jestem zadrosny o jego karierę. No a powiedz może ty byś nie chciał grac w MU wystepowac na ME ?? No ??

Wogole ten koles mnie nie obchodzi nie zabardzo go lubie ... mysle ze ma duzy talent, ale jakos nie porywa mnie jgo gra ...

Aha i jak masz kolczyki i płaczesz to nie jesteśgejem ... Nie nie !! .. Jesteś Cipką .. :lol: :lol: Bez obrazy

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 mar 2005, 10:25

RoRo pisze:
BUNCH pisze:Aha i jak masz kolczyki i płaczesz to nie jesteśgejem ... Nie nie !! .. Jesteś Cipką .. :lol: :lol: Bez obrazy
J jak tu się nie obrazić :?:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 mar 2005, 10:38

NO, ja włąśnie nie rozumiem tego co wyżej napisał, zupełnie.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 mar 2005, 10:39

Fakt ja też nie lubie takiego stylu ubierania :

-obcisłe, wytarte spodnie...,
-bluzeczki typowo damskie,
-kolczyki, makijaże

Ale z drugiej strony, każdy kto wszedł w świat bogatych ludzi się tak ubiera.Ja bym tak nie mógł :) pozować w damskich ciuszkach.Ale czy kolczyki to oznaka gejowości?...Jeden w prawym uchu tak :D.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 12 mar 2005, 10:43

Uchi_UfFy pisze:Fakt ja też nie lubie takiego stylu ubierania :

-kolczyki, makijaże

Ale z drugiej strony, każdy kto wszedł w świat bogatych ludzi się tak ubiera.Ja bym tak nie mógł :) pozować w damskich ciuszkach.Ale czy kolczyki to oznaka gejowości?...Jeden w prawym uchu tak :D.

ale on przecierz nie powiezdial ze to gej !!! i nie kazdy sie tak ubiera ktory wszedl w swiat pogatych :?

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 mar 2005, 10:59

smitu pisze:
Uchi_UfFy pisze:Fakt ja też nie lubie takiego stylu ubierania :

-kolczyki, makijaże

ale on przecierz nie powiezdial ze to gej !!! i nie kazdy sie tak ubiera ktory wszedl w swiat pogatych :?

Ale ktoś kto z slumsów Madeiry wchodzi w wielki świat piłki nożnej na pewno pójdzie za stylem 8)

Ja też nie uważam, że jest gejem, heh jest normalnym mężczyzną, nie przeszkadza mi jego styl ubierania, tylko na co dzięń bym nie mógł w tym chodzić :).

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 11:13

Co za śmieszna dyskusja :wink:
Uchi_UfFy: każdy kto wszedł w świat bogatych się tak ubiera :?: Pewnie nie precyzyjnie się wyraźileś albo wogóle napisałeś coś innego niż chciałeś bo to głupota jakaś jest.
Wogóle to obrażanie kogoś za to, że nie podoba się komuś jego styl ubierania to pomyłka jakaś. Nie wydaje mi się aby ktoś z tego forum znał Cristiano Ronaldo od strony mniej sportowej. Niektórzy tutaj twierdzą, że wygląda jak gej czy nawet jak cipka ( :roll: ) a na innych forach mówi się, że to dresiarz. Dziwna sprawa wogóle. Może aż tak bardzo mu zazdroszczą niektórzy. Jest młody, utalentowany, ma przed sobą karierę i pewnie sporo pieniążków już.

Dopiero teraz zobaczyłem Uchi_UfFy Twój ostatni post więc mój komentarz odnośnie Twojego wcześniejszego zdania jest już nieaktualny :wink:

Tak wogóle to można łatwo zauważyć, że bardzo duża część znanych piłkarzy wychowało się w biedzie ale nie wszyscy po wejściu w świat luksusu zmieniają swoją postawę. Ale to było trochę off-topicowe :wink:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 mar 2005, 11:16

Jak moze byc gejem, skoro ma żonę?

Wogóle kretyńska dyskusja, a jeżeli ktoś mówi, iz "wygląda jak gej", to się pytam czy sa jakieś cechy po których mozna poznać geja i on je posiada? - smeiszne...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 mar 2005, 15:34

Dobra chłopaki, dla dobra całej sprawy odwołuje swoje poprzednie słowa i wielkie sorry. C.Ronaldo to uosobienie heteroseksualizmu ... niech sobie nosi kolczyki nawet w du.ie... Ja już nie wnikam

PEACE :D:D:D:D:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 12 mar 2005, 18:06

Macie jakies kompilacje zwiazane z C.Ronaldo dajncie link na tym forum.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 12 mar 2005, 18:19

Ja wiem czy po ubiorze można poząć orientację seksualną :?: Chłopak ma wój styl ubierania, tak mu się podoba, zostawcie go w spokoju, przecież to jego sprawa 8)

tajo3
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tajo3 » 12 mar 2005, 23:33

C.Ronaldo bez wątpienia jest młodym objawieniem Euro 2004 i będzie się rozwijał w dobrym kierunku mam nadzieję :twisted:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 mar 2005, 23:43

wazi15 pisze:Macie jakies kompilacje zwiazane z C.Ronaldo dajncie link na tym forum.
Masz Wazi15,tutaj znajdziesz dużo ciekawych kompilacji :D
http://www.cronaldo.za.pl/download.htm

Awatar użytkownika
ognik_zidane1234
Trampkarz
Trampkarz

c.r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 17 mar 2005, 14:23

cristiano ronaldo papuguje tricki i zwody od ronaldinho. obaj sa dobrzy ale ronaldinho jest od niego lepszy

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: c.r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 mar 2005, 18:02

ognik_zidane1234 pisze:cristiano ronaldo papuguje tricki i zwody od ronaldinho. obaj sa dobrzy ale ronaldinho jest od niego lepszy
A co?? Powiedział Ci to ?? Okocha, Ronaldinho, Robinho, C. Ronaldo robią identycznie trick FLIPFLAP... Który od którego sie nauczył?? A może Ronaldinho i spółka ukradli ten pomysł Garrinchy ??

Nie ma czegos takiego jak małpowanie tricków... Jedno pokolenie zapozycza od drugiego. Chyba, że koles ma ataka ambicje ze codziennie wymysla tricki na podwórku :D:D:D:D:D:D:D:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”