Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 sty 2005, 9:06
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 04 sty 2005, 11:23
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 sty 2005, 13:59
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 07 sty 2005, 15:15
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 07 sty 2005, 15:27
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 07 sty 2005, 15:29
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 lut 2005, 9:27
Nowaczek pisze:Ale nasz klub (chelsea) go nie kupii bo roek nie debil zeby takiego slabkeusza zakupywac i by z 60 milionow wydawac!!!
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 15:24
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 07 lut 2005, 19:45
ognik_zidane1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 lut 2005, 19:50
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 07 lut 2005, 20:23
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 20:25
mrc pisze:Jeśli wróci na prawą pomoc to jeszcze będzie o nim głośno (z powodu dobrej gry a nie kolejnych romansów;) Poza tym nie zapomniał jak się wykonuje wolne (niedawno ładna brama), tylko z karnymi mu nie idzieA że zarabia na reklamach - to jego prawo - będzie miał za co żyć na starość (bo wielkim trenerem to on raczej nie zostanie). Przcież nikt nie broni innym piłkarzom występowac w reklamach, więc nie rozumiem o co te pretensje.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 07 lut 2005, 20:56
Nie napisałem że ostatnio. Jakiś czas temu (chyba kilka miesięcy - nie pamiętam dokładnie) czytałem o romansie Becksa z jakąś przyjaciółką Victorii. A wczesniej tez coś było, nieprawdaż? A tak nawiasem mówiąc, to ja wcale nie czynię z tego zarzutu, to jego prywatna sprawa. Mnie interesuje jak gra w piłkę a nie z kim sypia.smitu pisze:mrc pisze:Jeśli wróci na prawą pomoc to jeszcze będzie o nim głośno (z powodu dobrej gry a nie kolejnych romansów;) Poza tym nie zapomniał jak się wykonuje wolne (niedawno ładna brama), tylko z karnymi mu nie idzieA że zarabia na reklamach - to jego prawo - będzie miał za co żyć na starość (bo wielkim trenerem to on raczej nie zostanie). Przcież nikt nie broni innym piłkarzom występowac w reklamach, więc nie rozumiem o co te pretensje.
a kiedy niby ostanie slyszales o jakis romansach ??!!
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 07 lut 2005, 21:05
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 07 lut 2005, 21:12
Twoja wypowiedz jest conajmiej smiesznaognik_zidane1234 pisze:beck's by ciebie zrobił z zamkniętymi oczami. co masz do beckhama ?? patrz na siebie. ten temat jest debilny. a ronaldinho to co ciągle w necie są ta nikefootball z jego trikami i kto tu jest przeraklamowany ??
Ta wypowiedz ukazala twoja IQ, naprawde wypowiedz na poziomie...beck's by ciebie zrobił z zamkniętymi oczami. co masz do beckhama ?? patrz na siebie. ten temat jest debilny
mimek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio