Beckham - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 sty 2005, 9:06

podobno ma znowu grac na prawej

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 04 sty 2005, 11:23

jak on ma sie odblokowac powiedzcie mi?????...na niego nie ma juz rady...no moze jedna....dajcie mu mniej pieniedzy to PEWNIE zacznie sie starac o wiecej :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 sty 2005, 13:59

a ja uwazam ze jest dalej dobrym pilkarze, tylko nie gra na swojej pozycji. jak ma dosrodkowywac, ze srodka pola?? swoja droga figo jest i tak najlepszym zawodnikiem realu, ale moze grac tez na lewej stronie. zidane tez by sie pewnie lepiej poczul na srodku. fakt ze maja slabe skrzydla jest glownie wina bocznych obroncow, carlos juz do dawnej formy raczej nie wroci, podobnie jak salgado.

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 07 sty 2005, 15:15

Karne ..... Wolne.....Auty........nawet rozpaczecie spotkania wychodzi mu zle ale Beckham sie poprawi i zagra w 8 lidze hiszpansiej (ps jezeli jest :)))))))))))))))

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 07 sty 2005, 15:27

no jakby przeszedl do was beckham ( do chelsea ) to juz widze co byscie mowili...wszyscy z was by go bronili !
a co do karnych...najwieksi pilkarze nie umieli strzelac...ale pytanie...po co sie pchac do karncyh z koro nie mozna wytrzymac presji ?

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 07 sty 2005, 15:29

Ale nasz klub (chelsea) go nie kupii bo roek nie debil zeby takiego slabkeusza zakupywac i by z 60 milionow wydawac!!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 lut 2005, 9:27

Nowaczek pisze:Ale nasz klub (chelsea) go nie kupii bo roek nie debil zeby takiego slabkeusza zakupywac i by z 60 milionow wydawac!!!

romek by go z checia kupil, ale mourinho na to nie pozwoli bo to nei jest w jego wizji zespolu, poza tym gdyby go jednak kupili wzmocnili by sie jeszcze bardziej marketingowo,

becks raczej slabeuszem nie jest, nie gra juz jak niegdys, ale jeszcze potrafi co nie co i pewnie jeszcze nie raz to udowodni !!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 15:24

Beckham szczerze mówiąc ma w dupie już granie.Tzn wiadomo, że chce grać na najwyzszym poziomie ale nie sprawia mu to już chyba takiej radości...albo kryzys wieku średniego :wink: teraz woli filmy czy coś tędy a reklamówki to już codzienność

:arrow: Nowaczek, new favourite club? :lol:

Awatar użytkownika
ognik_zidane1234
Trampkarz
Trampkarz

beckham

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 07 lut 2005, 19:45

beck's by ciebie zrobił z zamkniętymi oczami. co masz do beckhama ?? patrz na siebie. ten temat jest debilny. a ronaldinho to co ciągle w necie są ta nikefootball z jego trikami i kto tu jest przeraklamowany ??

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 lut 2005, 19:50

co wam przeszkada w tym ze chlopak sobie dorabia na reklamach i filmach nie powiecie zew slabo gra w pilke nie jestem jakims jego zagorzalym fanem ale szczerz nic do niego nie mam i chcialbym tak bic olne jak on

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 07 lut 2005, 20:23

Jeśli wróci na prawą pomoc to jeszcze będzie o nim głośno (z powodu dobrej gry a nie kolejnych romansów;) Poza tym nie zapomniał jak się wykonuje wolne (niedawno ładna brama), tylko z karnymi mu nie idzie :lol: A że zarabia na reklamach - to jego prawo - będzie miał za co żyć na starość (bo wielkim trenerem to on raczej nie zostanie). Przcież nikt nie broni innym piłkarzom występowac w reklamach, więc nie rozumiem o co te pretensje.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 20:25

mrc pisze:Jeśli wróci na prawą pomoc to jeszcze będzie o nim głośno (z powodu dobrej gry a nie kolejnych romansów;) Poza tym nie zapomniał jak się wykonuje wolne (niedawno ładna brama), tylko z karnymi mu nie idzie :lol: A że zarabia na reklamach - to jego prawo - będzie miał za co żyć na starość (bo wielkim trenerem to on raczej nie zostanie). Przcież nikt nie broni innym piłkarzom występowac w reklamach, więc nie rozumiem o co te pretensje.

a kiedy niby ostanie slyszales o jakis romansach ??!! :twisted:

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 07 lut 2005, 20:56

smitu pisze:
mrc pisze:Jeśli wróci na prawą pomoc to jeszcze będzie o nim głośno (z powodu dobrej gry a nie kolejnych romansów;) Poza tym nie zapomniał jak się wykonuje wolne (niedawno ładna brama), tylko z karnymi mu nie idzie :lol: A że zarabia na reklamach - to jego prawo - będzie miał za co żyć na starość (bo wielkim trenerem to on raczej nie zostanie). Przcież nikt nie broni innym piłkarzom występowac w reklamach, więc nie rozumiem o co te pretensje.

a kiedy niby ostanie slyszales o jakis romansach ??!! :twisted:
Nie napisałem że ostatnio. Jakiś czas temu (chyba kilka miesięcy - nie pamiętam dokładnie) czytałem o romansie Becksa z jakąś przyjaciółką Victorii. A wczesniej tez coś było, nieprawdaż? A tak nawiasem mówiąc, to ja wcale nie czynię z tego zarzutu, to jego prywatna sprawa. Mnie interesuje jak gra w piłkę a nie z kim sypia.

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 07 lut 2005, 21:05

bardzo dobrze że trener nie chciał go puścić do filmu :D

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Re: beckham

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 07 lut 2005, 21:12

ognik_zidane1234 pisze:beck's by ciebie zrobił z zamkniętymi oczami. co masz do beckhama ?? patrz na siebie. ten temat jest debilny. a ronaldinho to co ciągle w necie są ta nikefootball z jego trikami i kto tu jest przeraklamowany ??
Twoja wypowiedz jest conajmiej smieszna :D Chyba nie rozumiesz slowa przereklamowany, chodzi o to ze Beckhama jest pelno w mediach, ciagle jakies wywiady zdjecia jak by byl jakas wielka gwiazda, caly ten szum wokol niego zamiast mu pomagac to dziala odwrotnie, David nic niegra w Realu :!:Gra baaardzo slabo, ponizej oczekiwan kibicow, czyli jest przereklamowany. A co do Ronaldinho to ze filmiki sa w necie to nie znaczy ze jest przereklamowany :!: Wez porownaj ich sobie i sam sie przekonasz kto jest przereklamowany :!:
beck's by ciebie zrobił z zamkniętymi oczami. co masz do beckhama ?? patrz na siebie. ten temat jest debilny
Ta wypowiedz ukazala twoja IQ, naprawde wypowiedz na poziomie... :evil:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”