Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 lip 2007, 21:06
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sie 2007, 19:53
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 05 sie 2007, 20:12
Ale za to jest podane kto ma jakie miejsce! Dobrze że mimo kilku wpadek jestem na wysokiej pozycji tylko kim jest ten cały Michael Ballack który mnie wyprzedza zna ktos gościa?fieldy pisze:nie ma klasyfikacji. pkt jakoś dziwnie wypisane.
No własnie seba zrób porzadek i wywał tych anonimowych z ligi albo niech sie ujawnia tutaj.fieldy pisze:Seba jesteś adminem ligi ? zrób z tym porzadek !!
albo wstaw 'Piotrka' do składu!franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 sie 2007, 20:20
Rok temu nie mieliśmy takich problemów (to znaczy byli anonimowi zawodnicy, ale nikt ich nie wyrzucał), nie rozumiem o co wam teraz chodzi?franz pisze: No własnie seba zrób porzadek i wywał tych anonimowych z ligi albo niech sie ujawnia tutaj.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 sie 2007, 20:21
To ten z Chelseafranz pisze:Michael Ballack który mnie wyprzedza zna ktos gościa?
I do kogo to mówisz, czeher ma 3 drużyny (chyba, że to nie on):fieldy pisze:Seba jesteś adminem ligi ? zrób z tym porzadek !!
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 05 sie 2007, 21:04
O to, że to liga pilka.pl stworzona dla naszego forum a nie liga anonimowych fanów piwusa. Fajnie by było wiedziec z kim sie rywalizuje i kim jest na forum taki np: Michal Buczek(2 ekipy do wywałki) albo lider Michael Ballack.piwus pisze:nie rozumiem o co wam teraz chodzi?
Nie znasz się po prostu.piwus pisze: bo OE nie dla mnie
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 05 sie 2007, 21:35
Jeśli mało udzielam się w tematach o Polskiej piłce to znaczy że się na niej nie znam ?piwus pisze:Wyprzedzają mnie takie tuzy jak Franz Mauer i Dombroś.
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 sie 2007, 21:59
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 05 sie 2007, 22:36
franz pisze:albo lider Michael Ballack.
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 sie 2007, 22:40
Już pisałem, ze Wsciekle psy - 19 miejscefranz pisze: A co do ukrywania się w lidze to powiedz piwusie jak się twój prezes nazywa bo ja tam żadnego kolesia o ksywie: piwusus gigantus, tata franza ani WisłaFan nie widze.
Ok, powinienem był przytoczyć Krzysztofa Jarzynę, przytoczyłem płaski stereotyp i teraz postaram się poprawić. Wstyd, że Galopujące Warzywa przegoniły moje Wściekłe PsyMoofasa pisze:Jeśli mało udzielam się w tematach o Polskiej piłce to znaczy że się na niej nie znam ?
Mógłbym złośliwie napisać, że boisz się konkurencji, ale zamiast tego zapytam w czym tak Ci to przeszkadza, że nie znasz wszystkich? To, że w innych ligach pilka.pl panuje szowinizm pełną gębą, nie znaczy, ze musi też panować tutaj. Poprzednią edycję z tego co pamiętam wygrał (L)oczkerson, który nie wypowiada się na forum i... żyjemy. Ale jeszcze raz powtarzam - dwie lub więcej drużyny jednej osoby to trochę niefajnie.franz pisze: O to, że to liga pilka.pl stworzona dla naszego forum a nie liga anonimowych fanów piwusa. Fajnie by było wiedziec z kim sie rywalizuje i kim jest na forum taki np: Michal Buczek(2 ekipy do wywałki) albo lider Michael Ballack.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 sie 2007, 22:46
Skad wiedziales, ze to moje?piwus pisze:Galopujące Warzywa
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2007, 9:10
o to aby sie ujawnili, chce wiedzieć kto mi dupe kopie w grzepiwus pisze:Rok temu nie mieliśmy takich problemów (to znaczy byli anonimowi zawodnicy, ale nikt ich nie wyrzucał), nie rozumiem o co wam teraz chodzi?
7000piwus pisze:i minimum 1000 postów
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 sie 2007, 9:42
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 06 sie 2007, 11:04
moze to spyrczak
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 sie 2007, 11:26
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin