Wygraj Ligę 2007/2008 - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 lip 2007, 21:06

Jak tam Radović zapunktował? Za to powinny być noty specjalne :smile2:. Orientuje się ktoś dlaczego nie wystąpił dzisiaj Nowak w Cracovii? Za słaby, czy kontuzja?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sie 2007, 19:53

Jakas dziwna ta liga. nie ma klasyfikacji. pkt jakoś dziwnie wypisane.
Wie ktoś, kiedy bedzie klasyfikajca naszej ligi ?

I dlaczego jest kilka zespołów o podobnej nazwie -czyżby jedna i ta sama osoba ?
Seba jesteś adminem ligi ? zrób z tym porzadek !!

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 05 sie 2007, 20:12

fieldy pisze:nie ma klasyfikacji. pkt jakoś dziwnie wypisane.
Ale za to jest podane kto ma jakie miejsce! Dobrze że mimo kilku wpadek jestem na wysokiej pozycji tylko kim jest ten cały Michael Ballack który mnie wyprzedza zna ktos gościa?
fieldy pisze:Seba jesteś adminem ligi ? zrób z tym porzadek !!
No własnie seba zrób porzadek i wywał tych anonimowych z ligi albo niech sie ujawnia tutaj.

Ps: Dlaczego Lenczyk nie wystawia bohatera obrony Częstochowy (Tbilisi) Piotra Lecha, który jest bardzo sympatycznym zawodnikiem i mam go w składzie. Orest :idzze: albo wstaw 'Piotrka' do składu!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 sie 2007, 20:20

franz pisze: No własnie seba zrób porzadek i wywał tych anonimowych z ligi albo niech sie ujawnia tutaj.
Rok temu nie mieliśmy takich problemów (to znaczy byli anonimowi zawodnicy, ale nikt ich nie wyrzucał), nie rozumiem o co wam teraz chodzi?

Co do posiadania trzech zespół, to faktycznie niefajna sprawa.

Wyprzedzają mnie takie tuzy jak Franz Mauer i Dombroś. Pora wrócić do Calcio i Juvenstusu, bo OE nie dla mnie :/.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 sie 2007, 20:21

franz pisze:Michael Ballack który mnie wyprzedza zna ktos gościa?
To ten z Chelsea
fieldy pisze:Seba jesteś adminem ligi ? zrób z tym porzadek !!
I do kogo to mówisz, czeher ma 3 drużyny (chyba, że to nie on):

7 FCSeborqiThr SeboreqThr
8 FCSeborqiSec SeboreqSec
9 FCSeborqi Seboreq

Fatalnie będzie z punktami w tej kolejce :roll: Tylko asysty Niedzielana i Chinyamy

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 05 sie 2007, 21:04

piwus pisze:nie rozumiem o co wam teraz chodzi?
O to, że to liga pilka.pl stworzona dla naszego forum a nie liga anonimowych fanów piwusa. Fajnie by było wiedziec z kim sie rywalizuje i kim jest na forum taki np: Michal Buczek(2 ekipy do wywałki) albo lider Michael Ballack.

A co do ukrywania się w lidze to powiedz piwusie jak się twój prezes nazywa bo ja tam żadnego kolesia o ksywie: piwusus gigantus, tata franza ani WisłaFan nie widze.

Ja stawiam że wybrałeś ksywe: łubudubu (niech nam żyje prezes naszego klubu...)
piwus pisze: bo OE nie dla mnie
Nie znasz się po prostu.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 05 sie 2007, 21:35

piwus pisze:Wyprzedzają mnie takie tuzy jak Franz Mauer i Dombroś.
Jeśli mało udzielam się w tematach o Polskiej piłce to znaczy że się na niej nie znam ? :>

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 sie 2007, 21:59

Mnie ciekawi, dlaczego Cleber w meczu z Zagłębiem zarobił aż 6 punktów. :think:

Dzisiaj nie zawiodły moje skrzydełka-żądełka (Radovic-Roger) :mike: . Grosickiego tylko trzeba będzie sprzedać, bo on chyba w najbliższym czasie sobie za dużo nie pogra.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 05 sie 2007, 22:36

franz pisze:albo lider Michael Ballack.

moze to spyrczak

znowu zapunktuje mi max. 4-5 zawodnikow( chociaz nie jestem pewien). gdyby grali gargula zganiacz (wlasnie co z nim? zielinski go nie lubi czy kontuzja?) costly ujek byloby superowsko a tak... zle sie dzieje ale moze bedzie lepiej

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 sie 2007, 22:40

franz pisze: A co do ukrywania się w lidze to powiedz piwusie jak się twój prezes nazywa bo ja tam żadnego kolesia o ksywie: piwusus gigantus, tata franza ani WisłaFan nie widze.
Już pisałem, ze Wsciekle psy - 19 miejsce :lol:.
Moofasa pisze:Jeśli mało udzielam się w tematach o Polskiej piłce to znaczy że się na niej nie znam ?
Ok, powinienem był przytoczyć Krzysztofa Jarzynę, przytoczyłem płaski stereotyp i teraz postaram się poprawić. Wstyd, że Galopujące Warzywa przegoniły moje Wściekłe Psy :(. O Franzu już nie mówiąc.
franz pisze: O to, że to liga pilka.pl stworzona dla naszego forum a nie liga anonimowych fanów piwusa. Fajnie by było wiedziec z kim sie rywalizuje i kim jest na forum taki np: Michal Buczek(2 ekipy do wywałki) albo lider Michael Ballack.
Mógłbym złośliwie napisać, że boisz się konkurencji, ale zamiast tego zapytam w czym tak Ci to przeszkadza, że nie znasz wszystkich? To, że w innych ligach pilka.pl panuje szowinizm pełną gębą, nie znaczy, ze musi też panować tutaj. Poprzednią edycję z tego co pamiętam wygrał (L)oczkerson, który nie wypowiada się na forum i... żyjemy. Ale jeszcze raz powtarzam - dwie lub więcej drużyny jednej osoby to trochę niefajnie.

Mam pomysł. Zróbmy ligę dla osób ze stażem 2 lata na forum i minimum 1000 postów :jupi:.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 sie 2007, 22:46

piwus pisze:Galopujące Warzywa
Skad wiedziales, ze to moje?

Slowo podsumowania - chyba gazeta.pl stwierdzila, ze w WL graja sami idioci. W poprzedniej edycji bylo troche zamieszane, ale przynajmniej mozna bylo w zasadzie kazdy punkt z kazdej kolejki "zlokalizowac". a teraz? Dobrze, ze nie podaja punktacji w formie: "Punktów: 6 (sześć)".
No chyba, ze druga kolejka jeszcze w ogole nie jest podliczona i po prostu sie za bardzo podpalilem. ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2007, 9:10

piwus pisze:Rok temu nie mieliśmy takich problemów (to znaczy byli anonimowi zawodnicy, ale nikt ich nie wyrzucał), nie rozumiem o co wam teraz chodzi?
o to aby sie ujawnili, chce wiedzieć kto mi dupe kopie w grze :D

piwus pisze:i minimum 1000 postów
7000 :!:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 sie 2007, 9:42

No masakra! Mam w składzie Ivanovskiego, który do tej pory nie zdobył żadnego punktu, a na ławie siedzi Witkowski z Cracovii, który ma już 5 punktów na koncie! SMS-a nie wyślę, bo nie będę nabijał Michnikowi kieszeni...Lipa.

Na razie 23 miejsce. Dobra pozycja na atakowanie lidera. Jeszcze ze dwie, trzy kolejki i wszystko wróci do normy.

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 06 sie 2007, 11:04

moze to spyrczak
8) we wlasnej osobie chlopcy :twisted: zawsze chcialem doczekac momentu w swoim zyciu ze inni beda kojarzyc tego wspanialego pilkarza wlasnie ze mna 8) :D

nie no kapa straszna z tym SMSami :? mam kapitana Cantoro a bardzo chetnie zmienilbym na Iwanskiego ale sorry :? mam co robic z pieniedzmi na koncie na fonie :?

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 sie 2007, 11:26

Ja też, mam w składzie Arifovica, Stasiaka, Golińskiego, Gize. Jednym słowem porażka, a nie mam kasy na telefonie. nawet jak bym miał to bym nie wysłał ;)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”