Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 maja 2012, 11:19
zgadzam sie, ze ronaldo gra glowa lepiej od messiego - ogolnie jest w tym elemencie w swiatowej czolowce. zreszta pewne rzeczy sa nie do przeskoczenia - z 169 centymetrami wzrostu nie da sie grac genialnie glowa, choc i tak messi jest w tym elemencie ponadprzecietny. jest bardzo skoczny, a kiedy juz ma szanse na uderzenie pilki, robi to bardzo dobrze technicznie i czesto skutecznie. (a statystycznie w tym sezonie chyba 7 bramek glowa ronaldo, 4 messi)Kamil232 pisze:To samo w przypadku gry głową, CR7 jest w tym na poziomie światowym. Messi nie. Ale nie fani Barcy to od razu rozumieją jako, że nie umie grać głową i zaraz się pojawiają 3 linki, że strzelił w karierze głową golą jak np. w finale LM gdzie nie miał wokół siebie żadnego obrońcy. I tyllko dlatego nie strzela częściej bo jest niski bla bla bla. Nie rozumiem tego oburzenia na ironię o Kompanym no co przecież jakby Messi był wyższy to by strzelał równię regularnie gole głową jak CR7, więc z Kompanym by walczył jak równy z równym jak to robi CR7 z najlepszymi stoperami świata. Jakby Michael Jordan miał 20 cm więcej to by był najlepszym blokującym ligi i zbierającym piłki. A jakby Rekinho był mądry to może nie byłby zaślepiony. itd.
zaczne od ostatniego zdania. heh, za specjaliste od wolnych to nawet ty se mozesz ronaldo uwazac. podobnie jak dzieciaki ogladajace 5 meczow w roku, w lidze mistrzow transmitowanych na otwartym pasmie. tylko jakie masz argumenty na poparcie tego stereotypu, bo inaczej tego nazwac nie mozna? RONALDO jest co najwyzej NAJCZESCIEJ UDERZAJACYM PILKARZEM Z RZUTOW WOLNYCH (zreszta ogolnie jest zdecydowanie najczesciej uderzajacym pilkarzem ostatnich lat w tych kilku najlepszych ligach, od sezonu 06/07 do 10/11 ronaldo oddal 1001 strzalow, nastepni w rankingu villa i rooney...645 i 626, te statystyki sa nieprawdopodobne).Kamil232 pisze:No i na koniec wolne. Wystarczy śledzić karierę tych zawodników by wiedzieć co goście potrafią z wolnych. CR7 ma na swoim koncie kilka, a może nawet kilkanaście kapitalnych goli z wolnych. Jego torpedy są znane niemal każdemu interesującemu się piłką. Ma słabsze okresy kiedy nie potrafi się wstrzelić, ale jak to się mówi form is temporary class is permanent. Messiemu się zdarzy strzelić wolnego sporadycznie. Nadaje się na to na jutuba i wklejenie potem na forum, ale i co z tego. Jest wielu graczy na świecie którzy od czasu do czasu walną gola z wolnego, ale nikt ich nie uważa za specjalistów jak choćby CR7.

moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 maja 2012, 11:55

Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 maja 2012, 12:00
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 26 maja 2012, 12:00
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 26 maja 2012, 12:05
HELDER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 26 maja 2012, 12:12
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 maja 2012, 12:35
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 26 maja 2012, 12:36
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 maja 2012, 13:16
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 maja 2012, 13:20
a ktoś zabrania ronaldo strzelać kiedy sędzia pozwala? lepiej tak zdobyć gola niż zrobić słynne kroki, napiać klate i przypierdolić 'spadającego liścia' w srodek bramki/murPS. Ten jeden gol z wolnego Messiego to jak bramkarz ustawiał mur? GENIUSZ rzutów wolnych. Maestro. Piłkarska perfekcja
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 maja 2012, 13:33
tak, znowu linki i obrazki ktore koncza dyskusje i sprawiaja, ze musisz sie uciekac od tematu do marnej ironii. ktory to juz raz?Kamil232 pisze:Przykro mi panowie, ale wam nie odpiszę. Władzio mi tak pojechoł, że aż się zamkłem w sobie.
Moody Ty i te twoje linki, obrazki. Ronaldo strzelił potem parę goli z wolnych, ale to się nie liczy bo to na koniec sezonu![]()
PS. Ten jeden gol z wolnego Messiego to jak bramkarz ustawiał mur? GENIUSZ rzutów wolnych. Maestro. Piłkarska perfekcja
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 maja 2012, 13:40
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 26 maja 2012, 13:44
To nie tak, że w tych meczach tylko Barcelona gra...ddemon pisze:Kamil232
Powiedz mi skoro tak Barcelona,Messi i wszystko co jest w kolorze i dotyczy Blaugrany denerwuje to na cholerę mecze tej drużyny oglądasz?![]()
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 maja 2012, 14:23
o to, rzeczywiście zapomniałem. Jak ktoś nie gra jak Barcelona to nie gra w piłkę. To nie jest piłka nożna. Bo piłka nożna to tylko to co prezentuje FCB. O i tutaj akurat mogę mieć pretensje do graczy Barcy bo oni takie same teksty uskuteczniają.Zapomniales dodac jednej rzeczy,ktora sprawia,ze o "kibicach" FCB krazy taka opinia - jezeli jakims cudem Barca przegra,to oczywiscie niesprawiedliwie,niezasluzenie wygral ANTYFUTBOL. Cholera mnie strzela.
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio