Mnie tez wygonicie za Odre?Ebi pisze:Podpisuję się pod czeherem. Czemu używasz języka polskiego w ogóle?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 cze 2008, 13:37
Mnie tez wygonicie za Odre?Ebi pisze:Podpisuję się pod czeherem. Czemu używasz języka polskiego w ogóle?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 20 cze 2008, 13:49
A czemu Ty używasz języka angielskiego czy niemieckiego, nie będąc odpowiednio Anglikiem czy Niemcem (albo chociażby obywatelami krajów, gdzie owe języki są urzędowymi)? Poza tym chciałbym przypomnieć, że Polakiem jestem.Ebi pisze:Czemu używasz języka polskiego w ogóle?
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 cze 2008, 14:30
Całe życie? Doprawdy żeś teraz powiedział jak kulą w płot. Jesteś Polakiem? Nie identyfikujesz się z polską reprezentacją, za to za Niemcami to pewno byś w ogień poszedł he?olson pisze:Jak dla kogoś piłka nożna to całe życie (vide internetowi monstra typu czeher i Ebi), to jestem Niemcem.
A czemu Ty używasz języka angielskiego czy niemieckiego, nie będąc odpowiednio Anglikiem czy Niemcem (albo chociażby obywatelami krajów, gdzie owe języki są urzędowymi)? Poza tym chciałbym przypomnieć, że Polakiem jestem.Ebi pisze:Czemu używasz języka polskiego w ogóle?
Nie wiem jak czeher, ale ja nie. Nie wypisujesz bzdur i drzesz ryja, że Niemcy wygrały mecz pisząc przy tym o braku indetyfikacji z polską reprą.Martinho pisze:Mnie tez wygonicie za Odre?Ebi pisze:Podpisuję się pod czeherem. Czemu używasz języka polskiego w ogóle?
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szuki1991 » 20 cze 2008, 14:37
Nie zaprzeczeolson pisze:A Niemcy to co, grzyby?
szuki1991
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 cze 2008, 14:51
Polska przede wszystkimEbi pisze:PS. Akarin i olson - Wy naprawdę czujecie taką miłośc do niemieckiej drużyny, że piszecie o ich wygranej jakby to Polska wygrała Mundial?
nie. Jak Lukas strzelił to wnerwiałem się na obronę i byłem załamany, że znowu w dupe. No i po meczu powiedziałem, że Lukas musi zostać w Bayerniepiwus pisze:Ależ to musiał być szał jak Podolski ładował bramki Polsce, tylko chłopaki wstydziły się przyznać Lol.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 cze 2008, 16:05
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 cze 2008, 16:11
większosć powołuje się na Wojnę i Hitlerarkoeman pisze:moze mi ktos wytlumaczyc
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 cze 2008, 16:21
Nie pisze, że jest to coś złego. Sam przecież jestem kibicem Bayernu ai do reprezentacji nic nie mam. ALe dziwnym wydaje się fakt olewanie polskiej reprezentacji a czczenie jak bogów niemieckich grajków.rkoeman pisze:a co zlego w kibicowaniu rep niemiec? moze mi ktos wytlumaczyc
poza oczywiscie polskimi kompleksami ktore bija z niektorych az strach
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 cze 2008, 16:59
Jakimi kompleksami?Ze niby ci Polacy ktorzy nie lubia Niemcow to nie lubia bo czuja sie od nich gorsi?rkoeman pisze:a co zlego w kibicowaniu rep niemiec? moze mi ktos wytlumaczyc
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 cze 2008, 1:17
Odezwał się ten co podobnie jak olson mieszka w Polsce a reprezentację ma w głębokim poważaniu i trzyma kciuki za Hiszpanów zapewnerkoeman pisze:a co zlego w kibicowaniu rep niemiec? moze mi ktos wytlumaczyc
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 21 cze 2008, 6:24
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 cze 2008, 9:00
Co ty piszesz? To ze oni nie lubia ogladac badziewnej gry naszej reprezentacji to nie znaczy ze maja robic wyjazd z kraju bo kibicuja NiemcomYukasz pisze:Ciekawe czy w czasie wojny obaj Panowie polecieli by bronić terenów krajów z którymi się utożsamiają
No ale jest grupka osob ktora chce zabronic nam kibicowania NiemcomMagnum pisze:Nie widzę w tym żadnego konfliktu.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 21 cze 2008, 10:03
Od dawna Piłka to cos wiecej niz sport.....Martinho pisze: NIC bo pilka to nie polityka i mam gdzies jacy byli kiedys Niemcy.
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 cze 2008, 10:29
Jestes pewny?? Prosty przykład - czemu kibice Realu nie lubią się z kibicami Barcy? Wymyślili to sobie?Martinho pisze:NIC bo pilka to nie polityka
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 cze 2008, 10:48
Babel
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio