Król Strzelców La Liga - Strona 6

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Kto Twoim zdaniem będzie najlepszym strzelcem sezonu 2008/2009 w La Liga?

Samuel Eto'o
25
39%
Ruud van Nistelrooy
10
16%
David Villa
10
16%
Frederic Kanoute
0
Brak głosów
Luis Fabiano
1
2%
Diego Forlan
6
9%
Sergio Aguero
4
6%
Raul Tamudo
3
5%
Raul
3
5%
ktoś inny
2
3%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2005, 22:53

Jeśli tylko Eto zacznie znowu trafiać bo ostatnio z tą skutecznością to krucho. Za plecami ma jeszcze Torresa który całkiem nieźle ostatnio pocina i Forlana który też będzie walczył jeszcze. Jestem jednak dobrej myśli i wierzę, że dobra gra Barcy pomoże Samuelowi w zdobyciu korony króla strzelców bo należy mu się to.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 13:32

Niggaz pisze:Jeśli tylko Eto zacznie znowu trafiać bo ostatnio z tą skutecznością to krucho. Za plecami ma jeszcze Torresa który całkiem nieźle ostatnio pocina i Forlana który też będzie walczył jeszcze. Jestem jednak dobrej myśli i wierzę, że dobra gra Barcy pomoże Samuelowi w zdobyciu korony króla strzelców bo należy mu się to.
Faktycznie ostatnio Sami stracił skuteczność. Na początku sezonu bramka za bramka a teraz ?? Moze sie to dla niego źle skonczyc ale ja uwazam ze zasługuje na ten tytuł. Diego Forlan swoja superforma tez mi sie podoba. Zobaczymy pod koniec sezonu :D

Awatar użytkownika
Pininho
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Eto'o

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pininho » 16 mar 2005, 5:52

Musi troche popracowac Eto'o nad skutecznoscia zgadzam sie z wami!!!!!!!!!Ale raczej wygra to trofeum :D:D:D!!!!!!!!

Awatar użytkownika
mariano italiano
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 14 kwie 2005, 17:07

teraz to juz chyba jasne że e2

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 16 paź 2005, 13:12

PICHICHI DLA ROONIEGO !! a MISTRZOSTWO DLA REALU !!
Halla Madrid :twisted: :twisted:

leszczu119

real

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leszczu119 » 16 paź 2005, 17:16

I Ronaldo

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 16 paź 2005, 19:13

Mysle ze to bedzie Ronaldo . . .
Sprawia wrazenie bardzo zdeterminowanego, jest w formie i co najwazniejsze strzela bramki, zreszta sam zapowiadal przed sezonem 30 goli, a to swiadczy o przekonaniu co do swojej dyspozycji, przeciez w zeszlym sezonie o tym nie wspominal :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 paź 2005, 19:28

zreszta sam zapowiadal przed sezonem 30 goli, a to swiadczy o przekonaniu co do swojej dyspozycji, przeciez w zeszlym sezonie o tym nie wspominal
pewnie ze nie wspominało 30 tylko o 35 bramkach, aile ich zdobył? :P

stawiam na Eto'o bo wydaje mi sie ze powinien łatwo zdobyc tytuł, chyba ze jakis piłkarze bedzie miał sezon w stylu Forlana z tamtego sezonu :!:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 paź 2005, 23:47

Ronaldo 35 goli obeicuje od kad zwital do Madrytu mimo że ani razu nie wykonał swej obietnicy to i tak strzela 25 bramek na sezon. Szkoda że teraz ma kontuzje bo pewnie by pokazł Eto'o miejsce w szeregu, jednak myśle że gdy powruci z formą którą miał (ma) to Eto'o będzie mial gorąco tak w zasadzie to dwaj najięksi faworyci no i moze Villa.Ronaldo straci teraz lekko 4 mecze i nie wiadomo jak bedzie grał tym czasem Eto'o już ma 2 gole przewagi...

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 23 paź 2005, 18:03

Etoo idzie jak burza. Ma teraz duza szanse strzelic pare goli i pokonac Ronalda ktory nie bedzie mugl grac jeszcze przynajmniej 3 tygodnie. Kamerunczyk strzelil wczoraj dwa gole Osasunie i ma juz dwa gole wiecej co Ronaldo. Jak narzie wszystko wskazuje na Etoo "Pichichi". Prawda jest to ze nie bedzie gral na Mundialu bo Kamerun zostal wyeliminowany i zeby nikt o nim nie zapomnial to musi sie starac i strzelac gole. Napewno jego celem jest zostanie krolem strzelcow.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 sie 2006, 18:24

Temat coś umarł... Proponuję żeby któryś z modów wstawił ankietę z piłkarzami (taką jaka jest w innych ligach) którzy mają największe szanse na pichichi w tym sezonie. Jeśli chodzi o Real to chyba jedynym który pozostanie do strzelania bramek jest RvN ale jakoś nie wydaje mi się żeby ustrzelił grubo ponad 20 bramek. Murowanym faworytem jest Eto'o (ostatnio znowu zaczął strzelać :? ), ale jest też Villa, który z dobrej strony pokazał się na MŚ, Torres z Keżmanem i wielu innych. Ja może postawię trochę kontrowersyjnie ale moim faworytem jest w tym momencie Morientes. Może zostanie takim czarnym koniem ;)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 sie 2006, 20:30

Murowanym faworytem jest bezsprzecznie Eto'o i to chyba On drugi raz z rzędu zdobędzie pichichi. Ma co prawda wielu bardzo dobrych rywali z Davidem Villą na czele, ale jednak stawiam na Niego. Trochę z tyłu powinna uplasować się dwójka snajperów z Santiago Bernabeu- Ruud oraz Ronaldo. Torres (o ile zostanie) IMO zakończy sezon z góra 15 bramkami na koncie :wink:

Awatar użytkownika
Patol
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patol » 23 sie 2006, 20:39

Ja tez sadze ze Eto bedzie krolem strzelcow, po pierwsze Ronaldinho daje mu takie pilki ze wstyd jak by ich nie wykorzystywal (ogolnie Eto ma duzo szans do strzelenia gola), a po drugie to sam tez umie cos zrobic. Dobry jest.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 sie 2006, 22:25

Ankieta gotowa. Możecie zgłaszać ewentualne poprawki.

Ja oczywiście nie widzę innej opcji jak po raz kolejny Samuel Eto'o. Kameruńczyk na pewno będzie strzelał dużo bramek a na jego korzyść świadczy również brak rozgrywek o PNA w tym roku. W ubiegłym sezonie ten wyjazd bardzo mu przeszkodził. Teraz Eto'o będzie celował w 50 bramek w sezonie jak kiedyś zapowiedział. Powodzenia Sami :wink:

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 23 sie 2006, 22:36

Ja zagłosowałem na Ronaldo... Uważam, że gracz ten ma duże szanse na zdobycie korony króla strzelców, tak jak za czasów, gdy grał w Barcelonie. Ma on moim zdaniem najlepszy instynkt strzelecki w lidze hiszpańskiej i zależało będzie, to ile strzeli bramek od tego, czy znajdą się gracze, którzy będą umieli te umiejętności Ronaldo wykorzystać, poprzez podania do niego, a także od tego, czy uda mu się przetrwać cały sezon bez kontuzji, co od ok. 5 lat jeszcze mu się nie udało. Jest on już wiekowym graczem i nie ma tak zdumiewającej szybkości jak jeszcze jakiś czas temu, ale to nadal świetny piłkarz. Być może będzie to jego ostatni sezon w Realu Madryt, więc będzie chciał zapewne pozostawić po sobie dobre wrażenie.
Z pewnością bardzo skuteczny będzie również Eto’o, ale moje przeczucie jest takie, że nie zdoła on strzelić aż tylu goli, co Ronaldo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”